Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גלון של חומר לניקוי ג'אנטים של מגווירס, השתמשתי בפחות מרבע, חומר מאוד מרוכז, ניתן לדלל עד 1:4.

http://www.autostore.co.il/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%97%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D-Meguiar-s-Whell-Brightener-3-78L.html

100 ש"ח מאיזור השרון, אין לי צורך בחומר עברתי לטאסות:(

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לא בידיוק מוצר דיטיילינג שטיפה, אבל עדיין בתחום הקוסמיטיקה, אולי זה ימצא חן בעיני מישהו.

בעקבות פרוייקט של חבר שלא יצא לדרך, ארבע פחיות פלסטידיפ בצבע שחור מט, 360 ש"ח לכולן.

הפחיות ימכרו אך ורק ביחד, אין לו מה לעשות עם הפחיות שנותרו.

המחיר הוא מחיר ז*ות, משמעותית פחות ממחיר של חנות (115 ש"ח), אז לא יהיו הנחות נוספות.

זמין באיזור בקעת אונו.

עדיין רלוונטי.

"יאללה בירי".

פורסם

מנורות HB4 LED 6000K 9006 מאירות חזק מאוד.

היה בשימוש פעם אחת, כי לא אוהב את גוון הצבע. 35 שקל (יש גם סט דמוי קסנון 6000K )

מנורות T10 חמש שקל למנורה לא היו בשימוש בכלל.

drive for life

פורסם

למכירה סט(הכל מחובר בחוטים לדבר הזה שנכנס למצת באוטו) של 4 יחידות של לדים כחולים(שלוש לדים בכל יחידה).

מתאים לרגלים של הנהג ולנוסע לידו(שתי יחידות לנהג ושתי יחידות לנוסע לידו).

במצת עצמו יש כפתור on/off.

מדביקים את זה עם דוצ.

60 שקלים.

פורסם
למכירה סט(הכל מחובר בחוטים לדבר הזה שנכנס למצת באוטו) של 4 יחידות של לדים כחולים(שלוש לדים בכל יחידה).

מדביקים את זה עם דוצ.

60 שקלים.

שכחתי לציין זה חדש בקופסא

פורסם

מדביקים את זה עם דוצ.

60 שקלים.

יש גם למכירה שתי יחידות של מנורה שמקרינה את הסמל שיונדאי על הרצפה(מדביקים את זה לדלת לא צריך לעשות שום חור) ב50 שקלים לשניהם.

המחיר של הלדים הנ"ל יורד ל 50 שקלים.

צינור לחץ 4 מטר עם אקדח למכונה kerchar שמתאים עד ל110 בר(קיבלתי אותו עם הk2.120) ב100 שקלים(שטפתי איתו משהו כמו 10 פעמים)

פורסם
גלון של חומר לניקוי ג'אנטים של מגווירס, השתמשתי בפחות מרבע, חומר מאוד מרוכז, ניתן לדלל עד 1:4.

http://www.autostore.co.il/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%97%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D-Meguiar-s-Whell-Brightener-3-78L.html

100 ש"ח מאיזור השרון, אין לי צורך בחומר עברתי לטאסות:(

עדיין רלוונטי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מגווארייס מנקה ג'אנטים 2 ליטר ב70 שקל! (חומר שמיועד לדילול)

מגווארייס מחדש ומבריק גומי/צמיגים 2 ליטר ב120 שקל.

אופטיבונד רבע בקבוק ריק 80 שקל בלבד! לבוא ולחטוף.

ACRYLIC SPIRTZ אוטם צבע של דודו גו'ס, רבע בקבוק ריק 80 שקל

מאדרס מחדש/פוליש אלומיניום. 50 שקל

2 חומרים: מגוואיירס אולטימייט קמפאונד + פוליש אגרסיבי 105, נשאר חצי בערך בכל אחד. 70 שקל לשניהם ביחד

2 חומרים: מאדרס וואקס + מאדרס פוליש-גלייז, נשאר בערך חצי בכל אחד. 80 שקל לשניהם יחד

3 חומרים: קארפלן וואקס + פוליש + מחדש פלסטיק שחור בספריי, נשאר חצי מכל אחד. 30 שקל להכל.

מגיע לכל איזור במרכז הארץ

פורסם
ליטר ONR

70 ₪

Meguiar's All Purpose Cleaner

25 ₪ לליטר. יש לי גלון ללא שימוש עקב רגישות לריח. (3 ליטר למכירה)

ג'ילדה סינטטית של קארפלן חדשה.

20 ₪

גלייז Chemical Guys Black Light היה בשימוש פעם אחת לניסיון

נמכר עקב חוסר זמן ליישם גם גלייז+ אוטם צבע.

100 ₪

ווקס הטוב ביותר של קארפלן אוטו פיניש . (בקבוק שלם למרות שנפתח לתצוגה לחבר פורום)

30 ₪

יש עוד כמה סוגי ווקסים של קארפלן + 2 ג'ילדות מעור צבי משומש, ללא שימוש. (39 ₪ עולים חדשים)

מחירים מצוינים ללא רווח.

תוספת:

ONR לא רלוונטי. (עד הפעם הבאה שנקנה גלון חדש)

All Purpose Cleaner לא רלוונטי -נמכר כל הגלון במלאו.

Black Light גם לא רלוונטי.

תוספת:

CG InstaWax

ווקס באמת מעולה עם קראנובה במחיר ממש מצחיק.

נותן מראה רטוב ומבריק. בקבוק חדש מלבד שימוש חד פעמי לניסיון מעל אופטי סיל.

כנראה גם לי זה כבר יותר מדי. (אופטי סיל מעל מנזרנה +ווקס קארנובה...)

45 ₪ (חדש עולה 70 ₪ )

פורסם

עדיין למכירה ווקס White Wax של מגווירס, ווקס שמותאם לצבעים בהירים לבן,אפור,כסוף, צהוב ועד אדום.

האריזה כמעט חדשה.

מחירון 70 ש"ח

המחיר היה 50, מוכן להתגמש ל 40,מאזור המרכז והשרון.

Miata ND2

פורסם
אז גם אני מוכר כמה דברים.

הראשון, שמפו the treatment wash&wax 1.9L שלא נפתח. מחירו באוטוסטור 49 ש"ח, אני מבקש 25 ש"ח.

המוצר השני, Meguiar's Ultimate Liquid Wax 0.177L שלא נפתח, בקבוק סגור. מחירו באוטוסטור 35 ש"ח, אני מבקש 20 ש"ח.

המוצר השלישי, שמפו Chemical Guys | MR Pink 473ml. השתמשתי בו כמה פעמים אבל עברתי לשמפו אחר. מחירו ב VIX הוא 44 ש"ח, כיוון שהשתמשתי בו ונשאר בו כ 75% אני מבקש 20 ש"ח.

המוצר הרביעי Chemical Guys | VERTUA BOND 408 473ml, מחירו ב VIX הוא 120 ש"ח, כיוון שהשתמשתי בו כמה פעמים ונשאר בו כ 85% אני מבקש 70 ש"ח.

למי שמעוניין, אמכור את כל החבילה הנ"ל במחיר מגוחך של 100 ש"ח.

אני גר ברמת גן, בימי חול עובד באזור בורסת היהלומים.

[ATTACH]381900[/ATTACH][ATTACH]381901[/ATTACH][ATTACH]381902[/ATTACH][ATTACH]381903[/ATTACH]

עדיין רלוונטי. במקום מתחם הבורסה, אני זמין בשעות היום בהרצליה פיתוח.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...