Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלהן וחג שמח,

לא מזמן לקראת שיחרורי החלטתי על קניית אוטו , אז התחדשתי לי אחרי מאמצים רבים בפונטו 2003 אז עכשיו אני מעוניין להכניס מערכת עד 1000 שקל , אני ממש חדש בעיניין הזה ובלי הרבה מידע בנושא זה , תיכנסו גם לראש של חייל משוחרר (צריך לחסוך) אז לא צריך מגבר וסאב לבנתיים.

אז בוא ניגש לעיניין , אני צריך רדיו דיסק כמובן עם היציאות הסטנדרטיות (AUX , USB וכו') ורמקולים שניראה לכם שיתאימו

(כרגע כל המערכת היא המקורית של פיאט ) אז צריך גם לעשות עבודה בניסור המגש (באג') והתאמתו לרמקולים והוצאה של המקוריים אשר נימצאים בדלתות הקדמיות.

אז אני צריך ייעוץ והבנתי שאסור לפרסם בעלי מקצוע אז אשמח לכיוון באיזה עיר והשם של הבן אדם ואני אגש אליו ,

פשוט כמו שהבנתם אני צריך מכירה וגם התקנה שתהייה איכותית עד כמה שאפשר !

תודה !

פורסם

רדיו דיסק בעל USB + AUX + BT עם איכות סאונד נורמלית מתחיל באיזור ה800 שקל.

בלי BT אפשר גם ב500 שקל

מה שמשאיר לך תקציב מועט בשביל רמקולים והתקנה.

אתה תהיה חייב להגדיל את התקציב, או להוריד מהדרישות

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

מפורסמים בפורום המכירה לא מעט HU שיתאימו לך, קומפוננט בסיסי ו 6/9, יכול מאד להיות שתצטרך טיפה להגדיל את התקציב.

כל הליך ההתקנה פשוט ובסיסי, ככה שאני לא ממש רואה צורך להגיע לבעל מקצוע, בייחוד שאתה לא מחפש להתפזר.

בהצלחה, ואם תראהמשהו מעניין שתרצה עליו חוות דעת, תשאל פה.

SCANSPEAK

פורסם

אשמח לדעת מה זה HU חח

וגם רמקולים 6/9 אתה מתכוון לאלו שיושבים על המגש בבאג' נכון ? הם הגודל הסטנדרטי ?

ואני לא צריך רדיו דיסק עם BT בנתיים שיהיה בסיסי כמובן בגבול הטעם הטוב כמו שאומרים ,

מה אתם אומרים על זה -

רדיו דיסק MP3 סוני BT / USB שלט דגם MEX-BT3600U בתור יד שניה בשווי 300 שקל ?

רדיו לרכב פיוניר Pioneer MVH1450UB עם שליטה באייפון ואייפוד! מהניילון ? בשווי 385

מה עדיף ? ואם באמת אפשר להביא רדיו דיסק ב400 שקל שבאמת נשמע טוב ?

נ.ב.

כשאתה אומר תהליך התקנה לא מסובך ? זה אומר התקנה ביתית ? כי אני הבנתי שצריך חייוט מיתחת לרכב ועיניינים אז כשמדברים על עבודה מקצועית אז זה לגבי הוספת מגבר וסאב ?

פורסם

תקנה את זה

HD:Pioneer DEH2450UB

6X9:Rockford R1693

רמקולים 6.5 :Rockford R1653

זה בתקציב שלך וזה ישמע טוב

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

היה לי פיאט בדיוק כמו שלך.

התקנתי בה מערכת לא שמות מוכרים .קומפננטים יפניים בשם macrom מקדימה ו69 שלהם מאחורה מגבר spl ישן של בנדוד שלי וגם סאב יחסית ישן. PIONEER IMPP 450W.

על hu שקיבלתי מהחברה שהיה איכותי יחסית למקוריים אחרים.

בכל מקרה ממליץ בחום שעד שלא יהיה לך מגבר וסאב אל תתחיל לנסר מאחורה .

תעבוד על הפרונט. בפיאט זה מאוד פשוט לא צריך ללכת לשום מקום יש בניה לקומפוננט. ומיד תרגיש בהבדל.

פורסם

אם אתה מתכנן לשדרג את המערכת בעתיד אז תתחיל מרדיו דיסק טוב .אחרי זה תיקנה סט קומפוננט לקדימה ואז מגבר וסאב .

לא צריך להשקיע ברמקול אחוריים אם אתה שם סאב.

אני מצב שלך משוחחר וזה זה לא בעיה אתה פשוט צריך לבלות פחות .

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

• תוכן חדש...