Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני התחלתי בתהליך רכישה של סקודה רומסטר 2010 מקל אוטו.

לפי הבדיקה שהציגו לי על מסך מחשב- נקיה רק באזור של פחחות יש דברים סטנדרטים.

רכב עבר 95000 קמ..

אני אשמח לקבל עצות לגבי בעיקר אמינות הרכב וגם אמינות החברה קל-אוטו ובאמת נסיון של אנשים ברכישה מולם.

האם הבדיקה שמציגים לי (על מסך מחשב) אכן אמיתית וניתן לסמוך על זה.

האם עובדה שטיפולים בוצעו במוסך "אמינות" אי שם שהוא לא מוסך מורשה זה עדיין לגיטימי..

הגעתי מלכתחילה לקנות מחברה כי נותנים אחריות ואמור להיות אמין, עכשיו אני כבר לא 100% בטוחה עד כמה באמת כל המידע אכן נכון ושקוף...ולפני שאני לוקחת את הרכב סופית אשמח לחוות דעת מנוסה.

האם יש אפשרות לבדוק הסטוריה של תעונות או משהו אחר לגבי הרכב ספציפי לפי מספר, האם יש אפשרות להוציא טיפולים שנעשו

האם כן חובה לבצע בדיקה עצמאית ולא לסמוך על הבדיקה שמציגים, האם זה באמת מספיק.

תודה רבה

פורסם

זה ליסינג

קילומטראג' 95K, הבנתי שאחרי טיפול 90K שבו הוחלפו בלמים או משהו בבלמים..

מחיר אחרי מיקוחים 60000, לפי הבדיקה הרכב

השאלה אם מה שמוצג שם זה באמת אמין

פורסם

לא הייתי סומך על הבדיקה שלהם ב100%, זה קו התחלה טוב, אבל אם הרכב נראה לך, תקחי אותו לבדיקה עצמאית.

טויוטה קורולה 2000 > דייהאטסו סיריון 2008 > טויוטה ספייס-ורסו 2013 > ?

פורסם

סקודה רומסטר חדשה: http://campaign.skoda.co.il/roomster/ ,90.000 ש"ח- האם כדאי להתאמץ?

ב90.000 ק"מ צריכים להחליף רצועת טיימינג, הוצאה של קרוב ל 1600 ש"ח, האם עשו טיימינג, מצבר החליפו? אם לא אז הוא קרוב להחלפה , כך בחשבון את כל התיקונים הקרובים.

פורסם

איך אתה יכול להשוות? יש הפרש של 30,000 ש"ח בין הרכב כשהוא חדש מהחברה לעומת ההצעה שהועלתה פה,

שזה הפרש של שמיים וארץ בתקציב.

so far so good so what

פורסם
איך אתה יכול להשוות? יש הפרש של 30,000 ש"ח בין הרכב כשהוא חדש מהחברה לעומת ההצעה שהועלתה פה,

שזה הפרש של שמיים וארץ בתקציב.

גם הפרש של שמיים וארץ ברכב.

לך תדע אם 95KKM הוא לא היה זונה של איזה חברה, כל היום תיזוזים ו20 נהגים, ואם היא אוטומטית, תברח מהר.

עד לא מזמן מכרו את ה1.4 ידנית ב70K ככה לא?

פורסם

לא אמרתי שאותו רכב ספציפי שעדיין לא נבדק בצורה רצינית ע"י הרוכש הפוטנציאלי הוא מושלם ושווה קנייה,

בסך הכל חידדתי את הנושא שאם תקציב של בן אדם הוא סביבות 60,000 ש"ח, אז תוספת של 30,000 ש"ח זה המון,

וזו לא הצעה ריאלית.

so far so good so what

פורסם

סליחה על שאלה מפגרת(אולי), הסוכן אמרבטי שאין שם צורך להחליף טיימינג כי יש שרשרת ...האם זה נכון? מה בכלל עושים בטיפול 90000? הם אמרו שנעשה טיפול 90000 ,החליפו משהו בבלמים ודברים סטנדרטיים...אני בתור בחורה שבא לקנות רכב מאוד חשופה לבילבולי שכל באופן כללי.

תודה

פורסם

לא ממליץ, ב 140000 ק"מ לבן משפחה הלך ממיר קטליטי.

זה נכון במנוע 1.6 ברומסטר יש שרשרת.

אם יש לך את כל הסכום 60000 במזומן עדיף להתאמץ ולקנות חדש, האוטו הזה שאת רוצה בן 3 שנים ונסע יותר מהממוצע!!!

ההפרש הוא 10000 שקל לשנה , שזה פחות מ 1000 שקל לחודש,

תבדקי באוטו דיל אולי יש שם משהו,

חוצמזה כבר קרה שקנו רכב "ליסינג" מחברת השכרה והתגלה שהאוטו שימש גם להשכרה וגם לליסינג.

פורסם

תודה על תגובות, אין לי את הסכום במזומן כמובן וגם זה היה מעבר לתקציב שרציתי להוציא ולכן זה מחברה בגלל המימון...

שאלתי עוד מס אנשים שמתעסקים במכוניות (שאין להם אינטרס:) ואמרו לי שזה רכב אמין ויחסית חסכוני , רק שחייב הכל מקורי בטיפולים ושמן טוב.

אקח לבדיקה ואם הכל יוצא נקי כנראה שכן אקח כי זה רכב שמתאים לי בול לצרכים שלי מבחינת המבנה שלו וכבר שילמתי לצערי הרב (כן מפגרת ...ברור..) וכבר אין לי כוח להתעסקות נוספת, גם ככה לקנות רכב זה חתיכת סיפור!

אני אעדכן בהמשך...

שאלה נוספת : אם אמרו לי שהרכב בפרוש מליסינג ולא השכרה , וברשיון רכב רשום השכרה/החכר- האם זה צורת רישום ליסינג סטנדרטית או שזה בעצם מהשכרה...

תודה

• תוכן חדש...