Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(יעוץ לרכב) משפחתי עד 90,000 שח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

אני מעוניין לקנות רכב משפחתי עד 90K. כמובן שיהיה חסכוני עד כמה שאפשר עם תא מטען גדול

הכיוון נוטה יותר לקורולה וליונדאי I25 אבל אשמח לשמוע המלצות נוספות.

פורסם

מה הצרכים שלך? כמה ילדים? אם יש תכנון להתרחב בקרוב תחשוב עכשיו על רכב גדול יותר...

מה הקריטריונים שלך מבחינת "תא מטען גדול"? אתה יכול ללכת על יונדאי I30 CW ויש עוד הרבה סוגים. מה ההגדרה שלך ל"חסכוני"?

תן פרטים ואולי נוכל להתקדם

פורסם

הי,

לי יש קורולה 2007, וכרגע שלושה ילדים בגילאי: 7, 5, 1.2. במושב אחורי מאוד צפוף כששתי הגדולות על בוסטר (מינימליסטי!) והתינוק במוב בטיחות.

ככה שבעיני לשלושה ילדים עדיף ללכת על רכב שהמושב האחורי שלו רחב יותר.

בהצלחה!

פורסם

יש לנו תינוקת אחת ואנחנו לא מתכוונים להתרחב בשנתיים הקרובות, תא מטען גדול מבחינתי זה תא שאפשר להכניס עגלה ויש עוד מקום לעוד ציוד, וחסכוני מבחינתי זה משהו שהוא לא מאזדה 3.

פורסם
הי,

לי יש קורולה 2007, וכרגע שלושה ילדים בגילאי: 7, 5, 1.2. במושב אחורי מאוד צפוף כששתי הגדולות על בוסטר (מינימליסטי!) והתינוק במוב בטיחות.

קורולה 2007 יותר צרה מקורולה מהדגם החדש.

אני כן חושב שקורולה אוטומטית (לא רובוטית) עונה בצורה טובה לדרישות.

ראיתי שמישהו בפורום מוכר קורולה כזאת עם נתונים טובים, דגם GLI היותר מאובזר, אבל אני לא יודע האם היא בתקציב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=473003

מצד שני, אם אין צורך להסיע יותר מ 4 נוסעים, ניסן טידה מספיקה מעל ומעבר.

היא חסכונית, בגאז' ענק, אמינה, לא יקרה לאחזקה ויותר זולה לרכישה מקורולה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בדגם הרגיל תא המטען יחסית קטן. ב-CW תא מטען מכובד.

מציע לך את ה-SX4 דגם 4 דלתות - תא מטען גדול מאוד עם פתח רחב. בתקציבך נראה כי מדובר בדגמי 2011-12. החסרונות העיקריים - אבזור דל יחסית (בעקר בדגם ה-GLA המקובל בליסינג) והעדר ביטול כרית אויר ימנית במפתח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שלום...

אני מעוניין לקנות רכב משפחתי עד 90K. כמובן שיהיה חסכוני עד כמה שאפשר עם תא מטען גדול

הכיוון נוטה יותר לקורולה וליונדאי I25 אבל אשמח לשמוע המלצות נוספות.

מניסיון של שנה ושני ילדים ממליץ לך על הריו סדאן בגרסה הידנית. יש מקום, חסכונית, אחריות שבע שנים, מאובזרת, והכי חשוב בטוחה!

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

את הסוניק בדקתם? יכולה להתאים לדרישות.

המיני משפחתית הבטיחותית ביותר בקטגוריה מגיעה בגרסאות סדאן ו-HB, מנוע 1.6 ל' (116 כ"ס), מערכת בקרת שיוט, פנסי ערפל קדמיים, חיישני חנייה אחוריים וחישוקי אלומיניום. חלון גג, מערכת MY LINK – מערכת המולטימדיה של שברולט.

תיבת 6 הילוכים חדשה אשר מורידה את פליטת המזהמים (ירידה מקבוצה 7 לקבוצה 4 בדרגות המיסוי הירוק) ומשפרת את צריכת הדלק (10 אחוז בהשוואה לדגם 2012).

• תוכן חדש...