Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יד 2 - יקרה יותר מרכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סקודה פאביה ידנית חדשה מהיבואן עולה פחות מ - 70K .

מדוע מס' רב של מוכרים בלוח יד 2 דורש מחיר גבוה יותר על פאביה ידנית משומשת ? (למשל היום מפורסמת פאביה שנת 2012 , צבע כסף במצב שמור עם 15000 ק"מ במחיר הזדמנות של 75,000 ש"ח).

האם מגמה חדשה של עלית המחיר עם גיל המכונית ?:roll:

פורסם

אולי מדובר על רמת איבזור שונה,חלק מהאנשים כניראה לא מודעים לבמצע הנוכחי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מבצעים אינם מחיר קבוע והמחיר בYAD2 נקבע על פי מחיר המחירון של לוי יצחק.

ככה אתה יכול למצוא למשל בלוח YAD2 פיאט פנדה שנת 2012 עם 10 אלף ק"מ נמכרת ב-56K, ומתחת יש רכב עם 0 ק"מ מיבואן שנמכר בסוכנות במחיר זהה *לפני מיקוח*.

המסקנה - תנסה להתקשר לאנשים ולהסביר להם את המצב בשוק. לא רוצים, שיחפשו פראייר.

פורסם

המחיר ביד2 לא נקבע לפי לוי יצחק.

אין שום בקרה על המחירון שהמוכר יכול לבקש על הרכב שהוא מפרסם ביד 2 ואם תסתכל עכשיו תראה שפרסמתי סקודה פאביה 1.4 ליטר ידנית אמביאנטה ב-99 אלף ש"ח. אז מה? פרסמתי, מה אכפת לי? אולי יבוא איזה חיב"ס שלא יודע מה מחיר השוק וישלם? מה יש לי להפסיד?

זה שמישהו העלאה מודעה לרכב ביד 2 לא אומר שיש רכב כזה למכירה, לא אומר שהוא רוצה בכלל למכור את הרכב ולא אומר שהמחיר שמופיע במודעה הוא גם המחיר שהוא יקבל. זאת מודעה שמפרסמים בחינם ואין עליה שום בקרה, סתם מודעה. ואני גם לא באמת צביקה פיק למרות ששכתוב בצד ימין שאני צביקה פיק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש הרבה מוכרים שלא באמת רוצים למכור אלא סתם בודקים מה מצב השוק. לדוגמא ישנה פולו 2006 שלפי לוי יצחק מחירון 33,000 משוקלל. המוכר החביב רוצה 38,000. שואל את המוכר בתמימות ״אתה מבקש 5 מעל המחירון של לוי יצחק״? מוכר בתגובה - ״לא יודע מי זה לוי יצחק אני מוכר לפי יד 2״. אחד כזה אתה ישר מבין שלא באמת רוצה למכור. מה שגם המודעה מפורסמת המון זמן. ויש עוד הרבה כאלה דוגמאות.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

זאת הבעיה של לוחות חינם. הרבה קשקשנים. מספיק שהיו גובים עשרה שקלים על כל מודעת מכירה וכמות הזבל היתה יורדת פלאים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לאחר כחודשיים של חיפוש מכונית חדשה, (סופר מיני ידנית) - מספר תובנות:

1. באופן כללי, מחיר המכוניות מהיבואן משתנה מעת לעת בהתאם ל "מבצעים" שונים ללא שום הגיון: מחיר הרנו קליאו בחודש פברואר השנה הייה 65.9K . המבצע "נגמר" באופן פתאומי במרץ, ללא הודעה מוקדמת והמחיר עלה ב- 10,000 ש"ח בבת אחת.. גם הסקודה פאביה, שעלתה 69K עד לפני 3 ימים, נמכרת היום פתאום במחיר מחירון של 78,990 ש"ח.

כמובן שיתכן שהפסקת המבצעים קשורה לירידת ערך ה- EURO ביותר מ- 5% בחודשים האחרונים...:idea:

2. מוכרי המכוניות המשומשות מודעים לנ"ל. כעיקרון, הם קונים מכונית חדשה במבצע, נוסעים בה עשרות אלפי קילומטרים וכשנמאס, מציעים אותה בלוח יד 2 במחיר גבוה ממחיר הקניה (ריבוי המודעות מעיד על כך שלפחות חלקם מצליחים).

3. ולבסוף, חברות הליסינג שמציעות רכבים חדשים 0 ק"מ ב"הנחה משמעותית" . לדוגמא, ב.מ.וו סדרה 6 קבריולה 4.4 650I יד ראשונה מליסינג 0 ק"מ ב 66K . כשמגיעים למשרד עם הכסף, מסתבר שכל המכוניות נימכרו אך באותו המחיר יציעו לך ניסן מיקרה ידנית ...

4. בינתיים, לפיכך, נמשיך לנסוע באוטובוס.

פורסם

קח דוגמא חיה מהשטח. סוזוקי סוויפט ידנית 2012. מחירון עם שקלול 67,000. רוצים 70 בסוכנות של סוזוקי. אני שואל אם יש על מה לדבר ובטח לא מתכוון לשלם מחירון - "תבוא נסתדר נגמור ב-67,68 . טריקת טלפון בפרצוף בתגובה.

אנשים עדיין לא הפנימו - נגמרה התקופה של לעשות מסחרה מרכב - רכב זה לא השקעה. חבל שאנשים לא קולטים.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
קח דוגמא חיה מהשטח. סוזוקי סוויפט ידנית 2012. מחירון עם שקלול 67,000. רוצים 70 בסוכנות של סוזוקי. אני שואל אם יש על מה לדבר ובטח לא מתכוון לשלם מחירון - "תבוא נסתדר נגמור ב-67,68 . טריקת טלפון בפרצוף בתגובה.

אנשים עדיין לא הפנימו - נגמרה התקופה של לעשות מסחרה מרכב - רכב זה לא השקעה. חבל שאנשים לא קולטים.

מה שאתה אומר נכון ביחס למוכרים פרטיים. לא ניתן להשוות התנהות מוכר פרטי לגוף מסחרי. לגופים מסחריים יש את נוסחת "התשלומים". מסתבר לצערי שלא מעט אנשים מוכנים לשלם הרבה מעבר ובלבד שיוכלו לפרוס תשלומים. יכולת מתן ביצוע התשלומים לגופים המסחריים, די מעוותת את כוחות השוק.

נהג מנוסה
:roll:
  • תוכן חדש...