Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות למשחקי מחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני חולה מאוד, ואין לי באמת מה לעשות. סיימתי לקרוא כל ספר שיש לי בערך פעמיים, והחלטתי שבא לי לשחק במחשב, הרבה.

אשמח אם מישהו ימליץ על משחקים שחובה לשחק, אני מעדיף שיהיו מהשנים האחרונות, ולא קלאסיקות, כי את כל הקלאסיקות שיחקתי כשהייתי קטן.

אני מחפש דברים שפספסתי בשנים האחרונות, כי לא שיחקתי בשום משחק בתקופה הזו. בעיקר משחקי פעולה והרפתקאות. לאסטרטגיה פחות יש לי כוח, אלא אם מדובר במשחק ממש טוב. משחקי ספורט גם יתקבלו בברכה.

אתמול שיחקתי בASSASSINS CREED 3 אחלה של משחק. וגם בSLEEPING DOGS שזה קצת כמו GTA, וזה הז'אנר האהוב עליי.

אודה לעזרתכם,

שבת שלום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כתוב בויקיפדיה של sleeping dogs שיש שם מערכת מכות שדומה לזו שיש בבטמן, וזה ללא ספק אחד מהמשחקים הכי טובים ששחקתי בהם אי פעם. מה שלי יש זה לps3, אבל אני בטוח שהגרסה למחשב טובה לא פחות. האמת זה אפילו שני משחקים - arkham city וarkham assylum או משהו כזה. מומלץ בחום.

תרגיש טוב!

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות.

מכל מה שציינתם יש שני משחקים שעוד לא יצא לי לשחק, וזה הביושוק והבאטמנים. היטמן ודאוס X מעולים :) יש גם משחק שנקרא DISHONORED שהוא אדיר. את כל אלה שיחקתי בימים האחרונים, אני כבר חולה כמה ימים טובים, ועושה רושם שיש לי עוד איזה כמה ימים של מותרות.

האמת שב-ביושוק הראשון שיחקתי ולא כל כך אהבתי, כנראה שהבעיה היא אצלי, כי אני היחיד שאי-פעם טען את זה.

אני חושב שאתן קודם הזדמנות לבאטמנים, יש חשיבות לסדר?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
תודה רבה לכולם על התגובות.

מכל מה שציינתם יש שני משחקים שעוד לא יצא לי לשחק, וזה הביושוק והבאטמנים. היטמן ודאוס X מעולים :) יש גם משחק שנקרא DISHONORED שהוא אדיר. את כל אלה שיחקתי בימים האחרונים, אני כבר חולה כמה ימים טובים, ועושה רושם שיש לי עוד איזה כמה ימים של מותרות.

האמת שב-ביושוק הראשון שיחקתי ולא כל כך אהבתי, כנראה שהבעיה היא אצלי, כי אני היחיד שאי-פעם טען את זה.

אני חושב שאתן קודם הזדמנות לבאטמנים, יש חשיבות לסדר?

אתה לא היחיד לגבי ביושוק הראשון.

לא אהבתי את 1+2

את 3 כן :)

פורסם
לפי מה שראיתי לא מזמן יצא המשחק באטמן האחרון בגרסת 2013 עם שלל תוספות

Batman Arkham City GOTY[2013] + All Update + DLC

+1 על הBatman Arkham City אמנם שיחקתי על הפלייסטישן אבל עדיין אחד המשחקים היותר טובים ששחיקתי בהם, וחוץ מזה גם סדרת assassin creed מאוד טובה במיוחד השני.

פורסם
בטלפילד 3. ההרחבות האחרונות שיצאו למולטי פלייר פשוט מעולות.

האמת שלא אהבתי בכלל את ההרחבות, הרעיון של END GAME הוא אחלה אבל היישום בתאכלס על הפנים, אני משחק CONQUEST METRO עד היום..

פורסם
deus ex human revolution.

+1

משחק מעולה. הרבה דרכים לסיים את המשחק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
בטלפילד 3. ההרחבות האחרונות שיצאו למולטי פלייר פשוט מעולות.

ורק אני אובד עצות כי אני לא מצליח לעדכן את ה PunkBuster ולכן הוא זורק אותי משרת אחרי דקה.

שילמתי 120 שקל בשביל באגים ועצבים ואני כבר חודש וחצי לא משחק בגלל התקלה הזאת. אין לי כח ואין לי חשק להתעסק בלפתור את זה כי כבר ישבתי על זה כמה שעות וזה לא ממש עזר. רק נתן עוד ועוד שגיאות.

• תוכן חדש...