Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DD AUDIO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים אתם בהחלט הכנסתם בי המון מושג....

זה נכון שאני מת על DD AUDIO שמעתי עליהם רבות ושמעתי את המערכות שלהם והם מדוייקים ועומדים בעומסים של צילילי הרוק

וכן המחירים שלהם בארץ לא מוצדקים בעליל הקומפוננט עולה 4600 המגבר 5200 מונו בלוק 3200 הסאב 2200 פרוססור/מנחת לא פחות מ700 קיט איטום והתקנה 900 כבלים פיוזים וכו' אני משאר שמשהו כמו 1000 ולזה צריך להוסיף עוד התקנה שתעלה לא פחות מ1200

אבל לאחר שקראתי ב12 שעות האחרונות את כל השרשור הזה נפתחו לי העיניים....

אני באמת צריך להרגיע ולחשוב על איך אני יכול להשיג את אותה הרמה במחיר זול יותר ולרדת מהעיניין של ה"היי אנד" אחרי הכל אנחנו לא מגדלים את הכסף בעצים והמדינה הזאת תעשה הכל לפני שהיא תעזור לאזרח הפשוט להנות מכספו...

אז אם יש פה מישהו ששמע במערכות הרץ ויוכל לבנות לי מפרט מדוייק שיכלול: קומפוננט, סאב, מגבר, ורדיו דיסק שיכול לקרוא קבצי FLAC אשמח מאוד וכומבן חוות דעת על HRTZ ושוב מה שאני מחפש זה עוצמה דיוק וצליל נקי... אני שומע בעיקר רוק :)

בלי קשר חברים המון תודות אתם עושים פבה עבודה ניפלאה!!!!

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

+1

אם המצב שלך הוא כזה, ממליץ לך מאוד לחתוך את התקציב וללכת על מערכת בסיסית.

ציוד בסכומים גבוהים כלל לא מבטיח הנאה וסיפוק, חבל שתשקיע סכומים כאלה ובסוף תהיה מאוכזב.

פורסם

בשביל זה פתחתי את השרשור הזה....

מלקרוא כאן הכל אני מבין שיש פה אנשים שאפשר לסמוך על דעתם....

אני קורא הכל לוקח קצת מפה וקצת משם עושה חושבים קורא באתרים ומקבל מושג....

פורסם

אז מה שהתכוונתי, שגם קריאה באתרים וקבלת חוות דעת מאנשים היא לא מספיקה לצערי, בטח ובטח למערכות ברמה כזו.

אם היית בונה מערכת נחמדה בטווח ה5-6 אלף הייתי אומר לך לך לפי המלצות ואין יותר מידי איפה לטעות אם הולכים על חברות מוכרות בתחום.

ברגע שהכיוון הוא גבוה וכמובן הסיכון פה הוא סכום נכבד הטעם של אדון X לאו דווקא ייקלע לטעם שלך גם אם הוא לקח 10 תחרויות בחייו.

בסופו של דבר אתה צריך לאהוב את המערכת ולא מי שממליץ לך.

נסה לקחת פה ושם חופש, שים אפילו מכר או חבר בפאב בימים שיש מפגשים וכך תוכל לקבל תמונה לגבי ציוד ולמה אתה כן מתחבר.

המפגשים הם הכלי הכי יעיל כדי להעריך ולקבל כיוון לטעם שלך.

(למרות ששים לב שלא חובה שאותו ציוד יישמע אותו דבר ברכב אחר או בהרכב אחר, רמקול אחד יכול להשמע בדרך אחת על מגבר זה או hu זה ואחרת לגמרי עם מגבר וhu אחרים, אבל עדיין זה הכי קרוב שאפשר להגיע).

כמו שאני אומר לכולם (וכמו שאמרו לי) סבלנות היא מילת המפתח.

פורסם

לגבי רדיו דיסק שקורא פלאק- אין (ואל תבואו לי עכשיו עם איזה דגם יפני נדיר), רובנו ממירים את קבצי הפלאק ל WAV, או CAR-,PC

לגבי המוצרים- לא חייב ללכת על מערכת שלמה מבוססת אותה החברה, אפשר לחבר סט של הרץ למגבר של אודיסון, וההפך.

בתקציב שלך, מבחינת סאב, לדעתי JL AUDIO, וזה ממש לא אומר שגם הסט הקדמי צריך להיות של JL- הסט הקדמי- לפני טעם אישי בלבד.

לגבי הסאב אין לי בעיה להמליץ לך על JL מכיוון שכל אחת מהסדרות שלהם מכוונת למקום קצת שונה, והתוצאה תמיד מעולה.

ואם כבר התחלת להתעניין בתחום אז בטח כבר קיבלת מושג מי נגד מי, תתחיל לצוד ציוד, יש בפורום המכירה ציוד מעולה שמחפש בית חדש, במחירים נוחים מאד, אם תראה איזה משהו מעניין, תשאל, מגברים למשל אפשר לקנות ע"פ חו"ד בלי לשמוע (לי זה עבד יופי כבר כמה פעמים מוצלחות!), כנ"ל לגבי HU, וחיווט, סאב וקומפוננט רצוי לשמוע לפני (כל סדרת JL מככבת במפגשי צפון, לידיעתך)

בהצלחה!

SCANSPEAK

פורסם

להזכירכם ראינו כאן שרשיר של מערכת ב60K שקלים שנגמר בציוד שהיה אפשר להביא כמעט בשליש מחיר ומה שהיה אפשר להביא בתמורה לסכום הזה היה יכול לתת תוצאה טובה יותר.

אז מה שהוצע כאן ב20K עוד סביר :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי , אתה לא באמת מאמין שהבחור השקיע 60K, נכון?

סה"כ מדובר בפרוססור H700 ישן עם מגברים של בוסטון מהסדרה הנמוכה... היה נחמד לראות הייפ וירטואלי בפורום,

במידה ועל כל צפיה בשרשור הוא היה מקבל שקל היה נשאר עודף מעלות המערכת.

לפותח השרשור, ממליץ לך להגיע למפגשים ולשמוע סטים, אגב, ההמלצה של יבגני על הFOCAL KRX3 מאוד מעניינת. (לטובה),

במיוחד שהסט מגיע עם קרוס פאסיבי מלא בפונקציות של חיתוכים, BI-WIRE וכו... קח בחשבון שהתקנה כולל בידוד ובניות תעלה בין 4000 ל7000 ש"ח.

לגבי יחידת ראש שקוראת FLAC , ניתן לחבר טאבלט כגון נקסוס 7 שתומך בUSB AUDIO (מדובר בפרוייקטון) או כפי שנאמר דאבל דין איכותי ופשוט לבצע המרה לMP3.

בהצלחה

פורסם

אם התקונתה עלי, לגבי KRX3 -אני סרגיי

כמו שנאמר כבר רבות בשרשור, במיוחר שאתה מצפון, יש שם מפגש ממש טוב עם ציוד מעניין ולדעתי שווה להגיע, לשמוע. יש סאבים JL,PEERLESS וכמה נוספים מעניינים. לי הייה לעבר JL12W6 \לדעתי סאם מצויין לרוק

מגברים יש ביד שנייה במחירים טובים וברמה טובה, כך שבסכום הזה אפשר לבנות מערכת מצויינת.

בסכום שנתנו לך את הקומפוננט הייתי שוקל משהוא 3WAY, אך התקנה שלהם טעלה יותר.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
הלוואי והייתה לי אפשרות לבווווא..... אני כל יום כל היום בפאב.... :(

אז אין לך מה לעשות כאן.

הזמן שלא נמדד בכסף הוא ערך בל יתואר בבניית מערכת. שכח מזה.

ליאור

פורסם

ההמלצה שלי:

רדיו דיסק:פיוניר http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=14101 עולה 385 שקל.

קומפוננט:JBL http://tomcar.co.il/index.php?route=product/product&product_id=237 עולה 269.

מגבר:רוקפורד http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=12472 עולה 564.

מונובלוק:בוס http://buyamerica.co.il/electronics/120740--boss-cx1100m.html עולה 582.

סאב:פיונר http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=523095 עולה 363

זה סט אפ פשוט שיתאים לך בלי כאבי ראש ובלי הרבה השקעה סה"כ השקעה 2136.

בהצלחה.

seat leon fr ​20VT

Indian System

145.84db

פורסם
אז אין לך מה לעשות כאן.

הזמן שלא נמדד בכסף הוא ערך בל יתואר בבניית מערכת. שכח מזה.

ליאור

+1

לכל אחד יש טעם אחר, מה שנשמע לך טוב לא בהכרח נשמע לי טוב.

אתה צריך לשמוע סטים כדי לדעת מה האופי צליל שאתה מחפש, בין אם זה טוויטר של סט אחד שמצא חן בעייניך לבין מידבאס של סט אחר שהיה לטעמך.

• תוכן חדש...