Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DD AUDIO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אדי , אתה לא באמת מאמין שהבחור השקיע 60K, נכון?

סה"כ מדובר בפרוססור H700 ישן עם מגברים של בוסטון מהסדרה הנמוכה... היה נחמד לראות הייפ וירטואלי בפורום,

במידה ועל כל צפיה בשרשור הוא היה מקבל שקל היה נשאר עודף מעלות המערכת.

לפותח השרשור, ממליץ לך להגיע למפגשים ולשמוע סטים, אגב, ההמלצה של יבגני על הFOCAL KRX3 מאוד מעניינת. (לטובה),

במיוחד שהסט מגיע עם קרוס פאסיבי מלא בפונקציות של חיתוכים, BI-WIRE וכו... קח בחשבון שהתקנה כולל בידוד ובניות תעלה בין 4000 ל7000 ש"ח.

לגבי יחידת ראש שקוראת FLAC , ניתן לחבר טאבלט כגון נקסוס 7 שתומך בUSB AUDIO (מדובר בפרוייקטון) או כפי שנאמר דאבל דין איכותי ופשוט לבצע המרה לMP3.

בהצלחה

או שהייתי מחכה עוד קצת שאודיסון ישחררו לשוק את הBIT PLAY, קונה לי איזה סמארטפון עם מסך בגודל שמתקרב ל5 אינטש וסוגר את הבאסטה :-P

אני מחכה לרגע שהם יעשו את זה, עם כל הכבוד לCARPC, אין לי כוח להתקין אותו ברכב הבא (יש הרבה זמן עד אז)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למען האמת יש לי נוט2 (מסך בגודל 5.5 אינץ), אני חייב להגיד שעם האוכל בא התיאבון והמסך של הנקסוס 7 נראה לי קטן,

בוא נגיד שרכב הבא (יש זמן לצערי), אני אחפש רכב שיהיה אפשרי להתקין בו טאבלט גדול יותר, בתקוה שעד אז

יהיו ROMים מתאימים למכשירים נוספים.

אגב, אני לא חושב שבפועל תפעול המערכת ממסך 5.5 אינץ הוא נוח.

פורסם

בשביל רוק,רוק כבד או מטאל צריך ואף חייב סט שלוש חלקים שיהיה מפורט מאוד אך בעל טוויטר לא חד,שלא תרגיש את הצלחות בראש,סאב מספיק מהיר ולא חייב חזק,סטים של הרץ,פוקל,גלדן אודיו,סינפוני,יכולים להתאים לך,הד יונית כמו שציינו אקליפס או אלפיין,יש את הקלריון,וגם אסור לשכוח אל ביוניר בסדרות הגבוהות,במגברים אני לא חזק,בידוד חובה,ותקציב תלוי בך. יצא לי למשל לשמוע מערכת שעוברת את המאה אלף במוזיקת מטאל קור והיא נשמע כמו הפרצוף שלי,כמו שציינו אתה צריך לבוא למפגשים כדי לראות מה טוב לך

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אני משער שזה Gladen audio?

ולפתוח השרשור, לא יודע אם כבר ירדת מהרעיון של dd audio ואני לא יודע בקשר לשאר המוצרים אשר הוצעו לך, אך לפני כשלושה חודשים רכשתי את המונו אשר הציעו לך (dd cm1, חדש) בקצת יותר מ2000 שקלים. כך ש3500 ₪ נשמע לי גבוה מאוד אפילו ביחס למחירים בארץ.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

גליידן \ מוסוקוני

אני לא יודע מאיפה עפות לכאן כל השטויות האלה אבל מקס, התגעגעתי :-D

ממש לא חייבים סט שלושה חלקים בשביל מוזיקת מטאל, מה שצריך זה רכיבים שנותנים היענות לינארית רחבה מספיק עם פירוט מאוד גבוה וממברנה וסליל שיכולים לעמוד בעומס גבוה.

בכל מקרה - לפותח השרשיר

אני מאמין שהציעו לך מערכת עם רכיבים טובים מאוד - מה שאתה צריך לקחת מכאן זה שאפשר להשיג אותם במחירים זולים יותר, יחסוך לך כמה שקלים טובים.

לגבי מה שליאור אמר לך על השקעת זמן בתחביב - במידה ואתה באמת רוצה להכנס לעומק של התחביב, נכון, כמות השעות שצריך להשקיע בו בכדי למצא ממנו פוטנציאל ראוי הוא אדיר.

יחד עם זאת - אין שום מניעה להנות ממערכת סטריאו טובה שבנויה מציוד טוב על בסיס של התקנה טובה וכוונים טובים שיכולים להתבצע בעזרתם של מתקינים טובים ומנוסים או חברי פורום שיכולים לעזור בנושא.

אז יקח לך הרבה יותר זמן למצות מהמערכת את הפוטנציאל אבל עדיין - אם חפצה נפשך בתחביב הזה, ברוך הבא.

אני גם די בטוח שזה שאתה רוב הזמן בבר שלך לא אומר שאתה לא יכול לקפוץ מידי פעם לפעם לרכב בכדי לבצע שינוי קטן ואם יש לך שותף שיכול להשגיח על העסק, אז גם מציע לך לקפוץ למפגש צפוני בהזדמנות.

תהנה - שיהיה בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי אם כבר מדברים על שטויות אז לעצום עניים באמצע נהיגה במהירות 100 קמש ולהגיד ליושב לידך שירגיש את הבמה מהמרכז ולנופף עם היד על הדשבורד זה באמת שטות.

ולא משנה מה יגידו פה,חייב סט שלוש חלקים!ואל תתווכח.

פורסם

מקס, אני לא יודע מה לקחת - אבל אני חייב להשיג את המרשם

:-P

Pioneer TS-X150

פורסם

זה הקטע אתה מפחד להודות שלפעמים אתה דפוק,אתה יודע שזו תכונה לא כל כך טובה

פורסם

לא מקס, אני פשוט מנסה לאמר לך בצורה עדינה ככל האפשר שאתה כל הזמן רושם שטויות במיץ.

אולי מספיק?

Pioneer TS-X150

פורסם

תגיד לי מה עשיתה בתחום הזה חוץ מלהיות כבשה שעושה מה מקובל בשביל להשיג תוצאות?שטויות עושה אתה,יש לך משפחה וכל מה שמעניין אותך זה מירכוז במה,לך תקנה לילדים שלך משהו במקום להתעסק עם מערכות

פורסם

מקס!

האמת, נמאס לי מזה ואתה פשוט לא יודע מתי להפסיק.

אתה כתבת עוד אחת מהשטויות המדהימות שלך (שמאוד מבדרות אותי) על זה שבכדי לשמוע מוזיקה עם הרבה דיסטורשן כמו מטאל למשל - חייבים סט שלושה חלקים.

יקירי - תיקח כל סט שיש לו טוויטר מפורט ומידבאס מהיר שמגיע גבוה ואתה תבין מהר מאוד שמה שכתבת זו טעות והטעיה לפותח השרשיר שקנה סט שיכול בהחלט לעמוד במשימה.

תיקח כל סט שני חלקים טוב של פוקאל, HAT, הרץ, MBQ ועוד עשרות דוגמאות שאני יכול לתת לך ואתה תבין מהר מאוד שאתה מדבר, שטויות.

תיקח רינג רדיאטור של סקאן ספיק וכל מידבאס מבוסס USHER ואתה תקבל תוצאה לפנים - ממש לא חייבים לקפוץ לסט שלושה חלקים.

בתור אחד שחיפש לחתוך סאב וופר לשני חצאים, אני ממש לא אעלב מזה שאתה אומר לי שאני רק מנסה למרכז את הבמה -> חבל שאתה לא קורא (לא מסוגל להבין לדעתי) את רוב החומר ה"קונבנציונאלי" שאף אחד אחר לא מעלה כאן כבר באלוהים יודע כמה שנים האחרונות.

ולגבי המשפחה שלי - אל תדאג, הבת שלי מקבלת את הטוב ביותר, לא חסר לה כלום וגם לא חסר לה חום ולא חסר לה אהבה.

תמשיך לעגל פורטים - יש לי בקבוקב של מטרנה להכין למישהיא שמחזירה לי אהבה בכל רגע שהיא נושמת, אני בטוח שאתה מחבק את הפורט של הסאב שלך כשאתה הולך לישון - חתיכת צינור!

אל תזכיר יותר לעולם את המשפחה שלי בטון שלילי.

לגבי דברים מקובלים מקס -

אני מניח שזה ממש מקובל כאן להתקין בקיק פאנלים - אני אולי היחידי שעשה את זה כאן עד עכשיו, שלוש פעמים כבר.

אני מניח שזה ממש מקובל לבנות בעצמך תיבות בדלתות - אני אולי החובבן הראשון שעשה את זה כאן בעצמו בצורה מתועדת.

אני מניח שזה ממש מקובל לבנות שתי שמיניות על המגש האחורי בתצורת IB

אני מניח שזה ממש מקובל להרים מערכת על מגבר קלאס D פול ריינג' (אני חושב שאני או הראשון כאן או השני שעשה את זה)

אני מניח שזה ממש מקובל לקנות פרוססור אב טיפוס

אני מניח שזה ממש מקובל כאן להעלות מדידות מדוייקות ולהדגים את הפרקטיקה ואיך זה מביא תוצאות

והרשימה עוד ארוכה ממה שהזכרון שלי יכול להכיל.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי אם נפגעתה לך לקצין נפגעים!זה שאתה מתייחס לרעיון של לחתוך סאב לשני חצאים בשביל שחצי אחד יהיה תדר גבוהה והשני נמוך אתה היחיד שחשב שאני רציני,זה לא מראה על החוכמה שלך,בקשר לחלקים של סטים ויכולת ניגון אתה זה שצריך לקרוא קצת חומר,תמשיך להמליץ על הייבריד אודיו ולהראות לכולם שהראש שלך בתוך תחת של מישהו,ובקשר למשפחה שלך,לא דיברתי עליה אלא עליך ומה אתה יכול לעשות,זה שאתה לוקח הכל ברצינות זה מראה על תסכול בחיים אולי בגלל זה אתה עסוק בלבנות במה טובה כי ככה אתה שוכח מבעיות של חיי היום יום,הדבר היחיד שאני יכול להגיד לך זה שתיקח הכל בפרופורציות ואל תעשה עניין מכל דבר,כי בסוף אתה הוא זה שיצא מצחיק

פורסם

מקס

אתה ממש פסיכולוג - אני מקווה שאין לך אף מטופל.

תפסיק לרשום שטויות אני אפסיק לבקר אותך.

אודיו לרכב זה התחביב העיקרי שלי כבר 15 שנה - אני חי את זה, אני נושם את זה.

לפני זה התעסקתי בצילום וכמות ההשקעה שלי בתחביב היתה לא קטנה.

ניסיתי לפרוש מהתחביב - לא הולך, אני מבלה כל יום על הכביש לפחות שעה - אז כן, אני רודף אחרי מיצוי הפוטנציאל של המערכת שלי.

כן - המלצתי על HAT אתה צודק, אני כבר עם אותו המותג בערך 5 שנים - כי הוא טוב.

אני לא אמשיך עם זה כי זה פשוט אבוד - אבל אתה מוזמן להמשיך להטעות ולרשום שטויות ככל העולה על דעתך.

הרי בשביל מה צריך ידע אם אפשר פשוט לאמר אתה שנראה לך נכון?

בשביל מה צריך לקרוא אין סוף מאמרים?

לעקוב אחרי אנשים גדולים בתחום הזה בחו"ל בארצות איפה שזה גם התחום הכי מפותח בו?

מיותר. בעיה נוראית שאתה לוקח בה חלק.

אפשר להפסיק עם השטויות מקס?

תודה!

ופעם נוספת - אל תדאג לכלכלה שלי ולמשפחה שלי - אני דואג להן הרבה לפני שאני עושה משהו שקשור לתחביב שלי.

Pioneer TS-X150

פורסם

מקס דיי, אתה רוצה להתווכח? תתן גיבוי על סמך נסיון והוכחות של גורמים מוסמכים בנושא.

שמעתי לא מעט סטים 2 חלקים מעולים, הכל תלוי בהתקנה.

כשאתה יורד לפן האישי זה לא מוציא אותך יותר צודק :shock:

• תוכן חדש...