Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DD AUDIO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי דווקא יש ניסיון רב וטוב עם ציוד של DD.

הסט שהוצע לפותח השרשור הוא סט הייאנד לכל דבר ועניין. לי יצא לחבר אצלי ברכב את הטוויטרים של הסט לשמיעה קצרה, הרושם שנוצר הוא שזה טוויטר הייאנד מפורט, פתוח ובעל אופי צליל מיוחד.

הסט מיוצר בגרמניה, חלק מהתכנון של הטוויטר מקביל לזה של CAL27 של ריינבו.

הסאב 1510 הוא אחד הסאבים המפתיעים שיצא לי לשמוע. היה לי אותו תקופה מסוימת ברכב. הוא כמובן חזק אבל בתייבת פורטד נכונה הוא מדויק להפליא ובעל באס פאנצ'י ועם נפח. יש ימים שאני בהחלט מתגעגע אליו.

גם המגבר 4 ערוצים מעולה. בעל המון כח ומניע סטים בקלות. אני המלצתי לחבר לרכוש אחד שמשודך לסט סינפוני L, התוצאה מפתיעה לטובה.

אין כמוני שמסכים לגבי זה שצריך להיות ראש פתוח לגבי ציודים וחברות, אבל כאן בשרשור הציוד מעט נשלל ואנשים בכלל לא מכירים אותו.

לגבי המחירים, באתר של דיגיטל רשום במופרש שהמחיר שם הוא רק לארה"ב ושבשאר העולם המחיר קופץ בגלל עלויות שילוח/מכס וכיו"ב. אנחנו לא יודעים במדויק בכמה תומחר כל רכיב בהצעת המחיר שפותח השרשור קיבל ובכמה מתומחרת ההתקנה בנפרד שאולי מקפיצה את המחיר. אבל כסמתכלים על זה שוב ההצעה לא נראית חריגה או מוגזמת ביחס למותגים מיובאים אחרים.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אני כרגע עם סאב פשוט מאוד של DD בתיבת TL - הסאב בקוטר 8 אינטש והוא פשוט מפתיע ביכולות SQ בשילוב עם התיבה הזו.

לא ציפיתי לזה כשרכשתי אותו אבל התאהבתי בו מההפעלה הראשונה.

בהחלט לא הייתי מזלזל בציוד שלהם.

פרוססור טוב, הכל טוב :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה לא עניין של חוסר ידיעה, זה עניין של מחיר לא מוצדק.

קומפוננט, מגבר 4 ערוצים, סאב וכמה חוטים ב20 אלף שקל? זה מצופה זהב? לא.

ועניין שלנשמע טוב זה טעם אישי כבר. אף אחד לא יכול להתווכח עם זה.

פורסם

יש פה כמה מערכות בפורום שאפילו מכםילות ומשלשות את הסכום הזה )יכול להיות שאפילו המערכת שלך בינהם). אתה מציג את זה כאילו הוא קונה מגבר של boss קומפוננט של teac מונובלוק של varta וסאב של פיוניר עם חיווט סיני והתקנה בבאקה אל שרקיה.

זה כמו שתגיד בשביל מה 700k על מרצדס sקלאס? גם ככה יש לו 4 גלגלים כסאות הגה ומזגן והוא מביא אותי ממקום למקום. פיאט אונו פייר עושה אותו דבר ב2000 שקל.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
זה לא עניין של חוסר ידיעה, זה עניין של מחיר לא מוצדק.

קומפוננט, מגבר 4 ערוצים, סאב וכמה חוטים ב20 אלף שקל? זה מצופה זהב? לא.

ועניין שלנשמע טוב זה טעם אישי כבר. אף אחד לא יכול להתווכח עם זה.

דיוויד

אם זה ציוד היי אנד או ברמת היי אנד אז זה עולה כסף - אתה משלם על רכיבים, על מותג, על R&D שבוצע במוצר.

אם הוא היה קונה פוקל אוטופיה בריליום סדרה 7 - זה היה מצדיק 16K שקלים לסט רמקולים? - לי לא, לך לא - לו אולי כן -> לא עניינינו.

אתה קונה כאן מגבר, סאב, חיווט וקומפוננט ב20K ש"ח, יחסית לתחביב ולמי שאוהב את המותגים זה עוד יכול להחשב זול ואתה יודע את זה.

רוצה היי אנד? בוויט' - 20K ש"ח לזוג רמקולים בלי קרוס אובר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מצטער אדי אבל יש הבדל בין ביווט׳ או ברליום לקומפוננטט ממוצע (ולא היי אנד) של דיגיטל דזיינז.

מבחינתי זה לא ציוד היי אנד, זה היי פרייס. כן יש להם מוצרים טובים ואיכותיים, אבל יש את אותה הרמה בפחות כסף.

אפשר להביא זפקו רפרנס באותו המחיר.

לדעתי אפשר להרכיב מערכת שלמה של הרץ ולהישאר עם עודף.

ב20 אלף שקל אפשר למצוא רכיבים יותר טובים לדעתי, ואם לא ב20 אלף שקל אז אפשר למצוא ציוד באותה רמה של DD בפחות כסף.

פורסם

דיוויד

תגדיר היי-אנד

בסופו של דבר היי-אנד זה "קצה עליון"

לכל יצרן יש את ציוד הקצה העליון שלו - שזה הציוד שבו הוא השקיע את מיטב היכולת שלו להעביר מוצר שנותן מקסימום תוצאה במינימום פעולות בכדי לממש את הפוטנציאל שלו.

זה שההיי אנד של DD הוא לא לטעמך ולדעתך מתומחר יקר מידי - זה כבר משהו אישי.

היי-אנד הוא מושג אבסטרקטי בדיוק כמו SQ או SPL

Pioneer TS-X150

פורסם

אז בעיקרון אתה אומר שגם מוצרי הדגל של BOSS AUDIO נחשבים היי אנד כי זה המוצרים הכי מושקעים שלהם? למרות שזה לא שווה שקל?

בוא תגידר לי אתה מה זה היי אנד.

המוצרים האלו אולי היי אנד של DD אבל הם לא נחשבים להיי אנד בטווח מחירים שלהם.

קומפוננט RE XXX עולים 300 דולר והם לא נחשבים היי אנד.

סדרת הרפרנס של סאנדאון עולים 800 דולר ובקושי עונים על ההגדרה של היי אנד.

אתה מבין לאן אני חותר?

בגלל המחיר קבעו שזה היי אנד. טעות. הציוד שלהם הוא טוב ואיכותי ולא יותר. אין שם שום דבר מיוחד.

סאנדאון לא נחשב היי אנד, למרות שהמחירים שלהם גם בשמיים.

כל הפואנטה של הפוסטים שלי זה שפותח השרשור יכול למצוא ציוד באותה רמה או אפילו יותר טובה לטעמו האישי בפחות כסף.

בחיית אדי, 20 אלף שקל נשמע לך הגיוני? למוצרי DD? יצרנית של סאבים ומגברים שמכוונים לעולם הSPL? היי אנד?

לא מתחבר ביחד.

פורסם

כן דיוויד

אבל באותה הרמה - מי בכלל קובע מה היי אנד ומה לא? רק חוות דעת.

היי אנד זה בסה"כ הסדרה הכי מתקדמת של יצרן.

אם היא באמת טובה או לא זה כבר משהו אחר.

זה שסדרת ההיי אנד של DD נופלת מסדרות היי אנד של יצרנים אחרים שמובילים בתעשייה זה כבר משהו אחר.

ושוב - כנראה שסדרת הקצה שלהם בכלל לא כל כך יקרה אם אתה משווה אותה לסדרות קצה מובילות.

איך שלא תביט על זה, זה עניין של הגדרה.

כשאנשים אומרים היי אנד הם בדרך כלל מתכוונים למותגים המובילים בתעשייה, תשים את המינוח הזה בצד לרגע ואתה תראה שזה נכון.

אם פותח השרשיר מחפש מוצר היי-אנד מוביל, ברור שDD לא נמצאים שם וגם הוא רחוק בשנות אור בתקציב שלו מלהגיע לפסגת התעשייה.

השאלה שצריכה לעניין יותר היא אם אתה תתקין את הסט הזה נכון ותהיה לך יכולת לעשות עליו את התיקונים הנדרשים - האם אתה תצליח לקבל תוצאה מדהימה? -> אני די בטוח שכן.

Pioneer TS-X150

פורסם

כבר רמזתי בהודעה קודמת לאיזה רמות הסט הזה מקביל, גם שם המחירים לא זולים, אולי אפילו יותר יקרים

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
יש פה כמה מערכות בפורום שאפילו מכםילות ומשלשות את הסכום הזה )יכול להיות שאפילו המערכת שלך בינהם). אתה מציג את זה כאילו הוא קונה מגבר של boss קומפוננט של teac מונובלוק של varta וסאב של פיוניר עם חיווט סיני והתקנה בבאקה אל שרקיה.

זה כמו שתגיד בשביל מה 700k על מרצדס sקלאס? גם ככה יש לו 4 גלגלים כסאות הגה ומזגן והוא מביא אותי ממקום למקום. פיאט אונו פייר עושה אותו דבר ב2000 שקל.

המערכת שלי אינה היי אנד, זה כל העניין. זה לא הסכום.

כמישהו אומר אני רוצה להרכיב מערכת היי אנד, הוא מתכוון לטופ של טופ בשוק, לא מוצרי רמה עליונה של חברה ספציפית. במקרה הוא קיבל הצעת מחיר מהיבואן של DD. ובמקרה כל הציוד שם הוא של DD, למעט קבל מטורף של 8 פראד וקיט כבלים לא ברור.

פורסם

המינוח הנכון יהיה לא היי אנד אלא פשוט רכיבים שנחשבים בדירוג של TIER1 במדרגי השוואות בשוק

המדרגים בד"כ מבוצעים ב5 שכבות כאשר השכבה הראשונה היא זו שכוללת בתוכה את רשימת הזלת הריר.

האם זה באמת נחוץ? - שוב, אם אתה רוצה מינימום עבודה על כוונים במקסימום כסף - כן! (התקנה אתה בכל מקרה חייב לתת את המקסימום)

אבל אפשר להגיע לתוצאות מעולות לא פחות מזה עם רכיבים זולים יותר בהרבה.

לא פעם כבר יצא לי לראות אנשים בחו"ל גורפים פרסים עם רכיבים ביתיים בכלל אבל התקנה וכוונים שהם ירקו עליהם ניטים.

אחת ההתקנות היותר מעניינת שיצא לי לראות לאחרונה היא בהונדה סיוויק דור 8 - וופרים של JLים ברצפה בתוך תיבות קטנות.

וSOURCE POINT של KEF מדגם R300 בקורות עם זוג סאב וופרים 15 אינטש

פרוססור של ARC אודיו והמגברים - לא זוכר -> יחידת ראש דאבל דין של אלפיין שממש לא נראית כמו משהו שהגיע מעולם ההיי אנד שלהם, לא F1 לא סטטוס לא נעליים.

הבן אדם הביא גביע של MECA הביתה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...