Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DD AUDIO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקס, עם יד על הלב ,אני ממש לא מבין את התגובות שלך...

מה הבעיה שאדי מנסה להגיע לשלמות עם המערכת? ,לדעתי זה מעולה, אנחנו בפורום אודיו לרכב, הלא כך?

להיפך, אני (באופן אישי) נהנה לקרוא נסיונות כיוונים , תיאוריות וכו.. זה הרבה יותר מעניין מהמלצה על קומפוננט ב1000 ש"ח.

זה כמו שתיכנס לפורום שיפורים ותרשום שהם חסרי חיים ומשקיעים את כספם על פח על 4 גלגלים שיסע מהר יותר,

או לפורום של מכוניות אספנות שמבזבזים את זמנם וכספם על ענתיקות,

וכמובן יש עוד אלפי דוגמאות לתחביבים שונים ומשונים.

לא בעיה שלי, שלך או אף אחד אחר.

כל אחד רשאי להשתמש בכספו וזמנו כראות עיניו.

ואגב, עם סט שני חלקים ניתן להגיע לתוצאות מדהימות , פשוט עם סט 3 חלקים הפוטנציאל בדר"כ יהיה גבוה יותר.

קבל קישור לרכב SQ מטורף מבוסס הייבריד אודיו. (2WAY)

http://www.youtube.com/watch?v=h0Xk0mvEzGk

ואגב, גם חברת בוטיק כגון BEWITH מוכרת סטים ופרוססורים בתצורת 2 חלקים בלבד.

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מקס, עם יד על הלב ,אני ממש לא מבין את התגובות שלך...

אל תנסה להבין את התגובות שלי,אפילו אני לא מבין

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

יבגני אני לא חייב לתת לך הסברים,הוויכוח היה על משהו אחר לגמרי,אולי לא הבנתה את זה,בנתיים תמשיך לעסוק במה שאתה עוסק,אם אתה רוצה לשאול משהו אז תשאל את גוגל,לא אותי או את עצמך

פורסם

אבגני זו בדיוק הבעיה - אנשים מחלקים כאן המחאות ללא כיסוי ותוקפים את הבנק פחות או יותר.

סט שני חלקים וסט שלושה חלקים עושים בדיוק את אותו הדבר הם מכסים תחום תדרים (להלן ספקטרום)

סט שני חלקים טוב שמכסה את הספקטרום במלואו ישמע טוב בדיוק כמו כל סט שלושה חלקים אחר - ההבדל העיקרי הוא שסט שלושה חלקים כמעט תמיד יוכל לעשות זאת בהספק גבוה יותר.

מעבר לכך סט שלושה חלקים ידרוש יותר השקעה בהתקנה וכוונים אבל מצד שני הוא גם מאפשר הרבה יותר אפשרויות כוון ולכן גמיש יותר ובפועל קל יותר להגיע לתוצאות מעולות דווקא עם סט שלושה חלקים הודות לכך שיש לו פחות מגבלות מאשר סט שני חלקים.

לבוא ולאמר שבכדי לשמוע מוזיקה מסוג X חובה להצטייד בסט שלושה חלקים - שטות גמורה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בענייני אני יתעסק גם ללא הפניות ממך,

לא מכיר אותך אישית, אבל אם אתה לא יכול לשמור על רמת דיון הבעיה בסופו של דבר היא שלך.

כל אחד והנסיון שלו, אפשר להתקין סט 2 חלקים ולא להתפשר על ההתקנה ואפשר להתקין סט 3 חלקים ולהתפשר במיקומים ולהגיע לתוצאה שווה ו/או טובה יותר.

הכל תלוי בדרישות וביכולות המתקין באם זה בעל הרכב או איש מקצוע.

אם מדובר על מוסיקה כבדה שברוב המקרים איכות ההקלטה מלכתחילה לא ברמה גבוהה המרדף אחרי רמת הפירוט לא תמיד משתלם מנסיון, סה"כ הדיסטורשן מהגיטרות לא תמיד נועד לשמיעה אודיופילית מדוקדקת, בחלק מהז'אנרים עדיף לשים דגש על פאנציות וצלילות בתחום נמוך יותר כדי לחוות חוויה מלאה יותר ולא מאמצת באוזניים.

אם אתה רוצה להגיד לי שאתה תתקין UTOPIA BE מלא כדי לשמוע Motörhead ו SLAYER או אפילו BLACK SABBATH אני יצחק לך בפנים ולא יתבייש לרגע.

עד כמה שהיוצרים הללו קרובים לליבי זה לא היצירות שמתכנן הסטים הללו חשב כשתכנן את הBE או SINFONI S.

כמו אגב, רוב הRAP/HIP HOP שהופק מימים ימימה.

אין ספק שבנסיעה וברעש סביבה/מנוע רוב היתרונות של סטים יקרים להחריד כמעט ולא ניתנים להבדלה מסטים שעולים מחצית מזה אבל התחביב הוא תחביב, בדיוק כמו שיפורי המכוניות למינהם. ברור שלא תשתמש בשיא יכולות הרכב על בסיס יום יומי, אבל לפעמים מגיע הרגע שכן ושם אתה נהנה...

כמות האנשים שיכולים להתקין ולכוון סט 3 חלקים טוב בארץ אפשר לספור על אצבעות 2 ידיים ואולי רגל אחת (אם נהיה אופטימיים).

לא תמיד THE JUICE IS WORTH THE SQUEEZE.

פורסם

בכדי להעמיס סחורה על אותו יפני,בוא נגיד 600 קילו על מנוע 1600 המציאו דבר כזה גרר,אין ספק שזה מותר ואנשים עושים זאת,אבל לשם כך יש גם רכב המכונה מסחרית,בוא נגיד עם מנוע 1800 ויכולת העמסה של 700 קילו.שתיהם עושים את העבודה אבל...

זה ההסבר שלי יבגני,אם לא הבנתה אז...

פורסם

אחלה הסבר מקס - בשביל זה גם אפשר לקנות אלפא 159TI עם נפח מנוע 3 ליטר ולהגיע לשם עם אותה סחורה במחצית הזמן.

מה הקשר כאן לסט שני חלקים או שלושה חלקים? לא זכור לי שלמידריינג' יש בוכנות.

אם אתה לא מסוגל לענות עניינית, אל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי אתמול בלילה שלא נרדמתי התחלתי לעשות סקר אל מה שאמרתה וואללה יצא שאמרתה דברים נכונים,אז מהיום בבוקר אתה האלוהים שלי בתחום האודיו ורק לך אני סוגד,הבמה שלך היא הכי מטורפת בארץ אפילו ללאון אין רמה כזאת,תמשיך לתרום בפורום כמו שאתה רק יודע,אתה עוזר הרבה מאוד לאנושות הישראלית

פורסם

וואו כמה כעס עצור בך - אני חושב שכדאי שתדבר על זה עם מישהו

:-D

אני בסה"כ רוצה שתמנע מלרשום שטויות, תוכן בלי גיבוי.

אם אלוהים פולני - אנחנו בצרות.

Pioneer TS-X150

פורסם

אין כעס,אתה יודע שאני תמיד צוחק ואיש שמח,אם היה כעס אז זה היה שטות,מה יש לי לכעוס עליך?על אלוהים אסור לכעוס

פורסם

צא מזה. היו בפורום הזה אנשים שכל מה שהיה לי לעשות כאן זה לשבת וללמוד מהם.

חבל שהם לא כותבים כאן יותר.

Pioneer TS-X150

פורסם

אולי עברו לפורום אחר?

פורסם

חלקם כן, אבל לא מדובר בפורומים ישראליים.

Pioneer TS-X150

פורסם

חברים יקרים לא הייתה לי שום כוונה לפתוח מריבה או וויכוחים מסוג כזה!!!!

אשמח לקבל לינקים לתמונות של התקנות אולי שמות של מתקינים אם ניסיון או לינקים לציוד למכירה מהסוג שאני רוצה וכו'.... כמובן שאשמח מאוד לקבל לינק של מישהו שעובד עם פיברגלס....

פורסם
בכדי להעמיס סחורה על אותו יפני,בוא נגיד 600 קילו על מנוע 1600 המציאו דבר כזה גרר,אין ספק שזה מותר ואנשים עושים זאת,אבל לשם כך יש גם רכב המכונה מסחרית,בוא נגיד עם מנוע 1800 ויכולת העמסה של 700 קילו.שתיהם עושים את העבודה אבל...

זה ההסבר שלי יבגני,אם לא הבנתה אז...

הגיוני, אבל אם אתה צריך להעמיס רק פעם אחת או פעמיים מקסימום, האם שווה לרכוש מסחרית אם רוב הזמן אתה נוסע בדד ללא מטען? :wink:

• תוכן חדש...