Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוקל לעבור בנק - יש המלצות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בבנק לאומי כבר מגיל 18.

רציתי לעבור לבנק אחר, משכורת נעה באיזור ה 6500-7500.

לא אוהב את בנק לאומי, לא מרוצה מהיחס אפשר לומר.

חשבתי על מזרחי אבל רוצים משכורת קבועה מעל 7 ובגלל שאני עובד על סגנון מכירות אז זה לא תמיד.

יש המלצות בעניין?

Opel Adam S 2017

פורסם

לא ברור אם אתה עובד בבנק ומחפש לעבוד בבנק אחר.

אם זה המצב שלח קורות חיים לכל הבנקים שמחפשים עובד עם כישורים כמו שלך, ועבוד בזה שמשלם יותר ומציע יותר.

אם אתה רוצה לפתוח חשבון בבנק מזרחי, הם יפתחו לך, גם אם המשורת שלך נמוכה מ7000 ש״ח.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

חיפוש קצר היה מעלה שני דיונים עדכניים. חיפוש נוסף יעלה רבים נוספים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=471510

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=461631

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא ברור אם אתה עובד בבנק ומחפש לעבוד בבנק אחר.

אם זה המצב שלח קורות חיים לכל הבנקים שמחפשים עובד עם כישורים כמו שלך, ועבוד בזה שמשלם יותר ומציע יותר.

אם אתה רוצה לפתוח חשבון בבנק מזרחי, הם יפתחו לך, גם אם המשורת שלך נמוכה מ7000 ש״ח.

חח התכוונתי שאני רוצה לעבור בנק שהחשבון שלי נמצא שם, כתבתי "רוצים משכורת 7000" כמינימום כניסה למזרחי.

בכל אופן לא ידעתי שאלו הם התנאים להכנס למזרחי (ואם כדאי בכלל) כיוון שלפי פרסומים תמיד ראיתי למכניסי שכר מעל 7K.

בכל אופן תודה על הלינקים, לא חשבתי שמישהו יפתח שרשור בנושא :p

Opel Adam S 2017

פורסם

לאחרונה עברתי מבנק הפועלים לדיסקונט. אני לא אחפור יותר מדי. בנק הפועלים כל פעולתם היא לגרבץ. דיסקונט מקצועיים.

.Your average Notepad

פורסם

לי אין שום משכורת, ואף פעם לא הכנסת משכורת של 7000₪ לבנק, ובכל זאת יש לי חשבון במזרחי טפחות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לאחרונה עברתי מבנק הפועלים לדיסקונט. אני לא אחפור יותר מדי. בנק הפועלים כל פעולתם היא לגרבץ. דיסקונט מקצועיים.

הניסיון שלי בדיוק הפוך. אבל זה תלוי בסניף הספציפי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הניסיון שלי בדיוק הפוך. אבל זה תלוי בסניף הספציפי.

:idea: :idea: :idea:

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...