Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן וסהלן.

בשישי הקרוב ב"ה אני אמור לקחת את הרכב לטיפול 30K במורשה בפתח תקווה.

לאחר מכן אני מתכנן לרדת לאירועים מוטורים שבים המלח (http://www.deadsea-racing.co.il/)

מהיכן הנסיעה תהיה הכי מהירה,עם כמה שפחות פקקים וכו' ?

תודה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הכי מהר זה לעלות על 471 עד כביש 6 ומשם דרומה עד מחלף מאחז, שמאלה בלהבים עד ערד וים המלח.

אם לשלם על כביש 6 זה מחוץ לתחום אז כביש 4 עד החיבור עם כביש 1, כביש 1 עד מחלף לטרון, ימינה לכביש 3 עד מחלף שורק ומשם על כביש 6 בחלק החינמי כמו שתואר קודם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פתח תקווה -> כביש 1 לכיוון ירושלים ועד ים המלח (כן כן, כביש 1 למעשה מתחיל \ נגמר בצומת אלמוג. תודו שלא ידעתם).

לחילופין אפשר גם לנסוע על 443 שהופך ל 45 שהופך ל 404 ועד מחלף יגאל ידין, לעלות עליו לכיוון מזרח ולהמשיך על כביש 1 עד ים המלח.

ואפשר גם את הדרך שהחאפר מעלי הציע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אתה נוסע כמו שהציע ספק המודמים אז אל תשכח לעצור אצל הסטלן שמוכר מאלבי לפני המחסום של מצוקי דרגות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם תבחר בהגעה ממעלה אדומים/י-ם - רוב הסיכויים שהמחסום במצוקי דרגות יגרום לך להמתנה ממושכת.

ספציפית לימי האירוע - נראה לי שעדיף לעשות סיבוב דרך ערד.

פורסם

עדיף באמת כבר 6>להבים>ערד>ים המלח

(זה לא אותו הכביש שמסתיים או לפחות מגיע לצומת זהר?)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

חבל שאתה ממהר. אם היה לך זמן הייתי ממליץ לך לנסוע מזרחה בכביש חוצה שומרון ואז דרומה בכביש 458 עד החיבור לכביש 1 ליד כפר אדומים ומשם להמשיך לרדת לים המלח. לא הדרך הקצרה והמהירה, גם לא הכי בטוחה, אבל קרוב לוודאי שהכי מהנה לנהיגה.

פורסם

עשיתי את הדרך הזו לפני חודש. לא בטוח שכרגע (עם כל אירועי זריקת האבנים פה ושם) זה המקום הכי טוב לנסוע דרכו.

פורסם

לחילופין אפשר גם לנסוע על 443 שהופך ל 45 שהופך ל 404 ועד מחלף יגאל ידין, לעלות עליו לכיוון מזרח ולהמשיך על כביש 1 עד ים המלח.

איתמר.

בגין מתקנא באיילון בכל (למרות שמדובר בכביש עירוני מהיר יחסית, אפילו לא בינעירוני) ומשולט כעת ב-50.

אפילו בויקיפדיה הסכימו לבסוף לשנות:

לפי משרד התחבורה היה מספר הכביש "404", אך בשנת 2012 המספר שונה ל-"50"

תודה שלא ידעת :)

פורסם
עשיתי את הדרך הזו לפני חודש. לא בטוח שכרגע (עם כל אירועי זריקת האבנים פה ושם) זה המקום הכי טוב לנסוע דרכו.

יוצא לי לעבור בכבישים האלה (ולעדות עצמית ממקור ראשון יש ערך כמו שאספר לך שסיטרואן אמינה, והכוונה לסיטרואן שלי. ובמילים אחרות: עדות יחיד חסרת ערך סטטיסטי) בכל אופן, אני מתרשם שכל המקרים מדווחים בתקשורת, ומדובר במעט מאוד מקרים.

התפרעויות מיעוטים בנגב לא מגיעות כיום לתקשורת, זה אומר משהו?

פורסם
WAZE?

חופשי.

אגב EZUF וצביקה פיק, אתם אחים?

כי אתם ממש דומים בתמונות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בטח,המאסטרו הינו האח האבוד\הלא מוצהר\הלא רשמי שלי בפורום ובאינטרנט בכלל :)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם
יוצא לי לעבור בכבישים האלה (ולעדות עצמית ממקור ראשון יש ערך כמו שאספר לך שסיטרואן אמינה, והכוונה לסיטרואן שלי. ובמילים אחרות: עדות יחיד חסרת ערך סטטיסטי) בכל אופן, אני מתרשם שכל המקרים מדווחים בתקשורת, ומדובר במעט מאוד מקרים.

התפרעויות מיעוטים בנגב לא מגיעות כיום לתקשורת, זה אומר משהו?

הארתי את תשומת ליבו לעובדה שמדובר בנסיעה בשטחים שהם די "hard core". אני מניח שכ"א יכול לעשות לעצמו את השיקול אם העסק מסוכן עבורו או לא - אבל כיוון שלא אני ולא אתה יודעים הבחור מודע לכך שהוא נכנס לשטחים (על כל המשתמע מכך), מן הראוי להסב את תשומת ליבו. :idea:

• תוכן חדש...