Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט ראוי להסב את תשומת ליבו!

אבל אם לחלק את הכבישים של השטחים למה שנחשב להארדקור ולמה שלא, הכבישים המרכזיים הם הכי פחות הארדקור:

443, 5, 1 (ממזרח לירושלים, למקטע בלטרון אף אחד לא מתייחס כמעבר לקו הירוק למעט טרחנים או אנטי-ציוניים למינהם. אני מהסוג הטרחן, אני חושב. לא שיש סתירה), 90 מצומת בית הערבה עד לצומת הערבה (למעשה הקו עובר מצפון לעין-גדי, ומדרום לכניסה למצוקי דרגות, שם ממוקם כרגע המחסום).

במעגל השני יש המון כבישים, בהם יש הרבה יותר התפרעויות (55 לקדומים למשל) אבל הן הרבה פחות מדווחות מהכבישים במה שאני קורא המעגל הראשון. למעגל השני אפשר לקרוא הארד-קור. במעגל השלישי יצא לי להסתובב רק פעמים בודדות. בכל מקרה בלי קשר למצב הביטחוני כל אחד מרגיש יותר בטוח ליד הבית ובכבישים שהוא מכיר.

פורסם
הכי מהר זה לעלות על 471 עד כביש 6 ומשם דרומה עד מחלף מאחז, שמאלה בלהבים עד ערד וים המלח.

כל הכבוד!!! למדת!!! :wink:

ממליץ על הדרך הר"מ, עם תיקון קל- פנה שמאלה צומת אחד לפני צומת להבים (כביש 3255). כביש נחמד עם סיבובים כיפיים ועם שדה ראייה ברובו.

במפגש עם כביש 358 פנה ימינה ואחרי 2-3 ק"מ פנה שמאלה לכביש 31, שם תמשיך כרגיל דרך צומת שוקת לערד.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אתה מדבר על צומת דבירה, דרך קיבוץ דביר ויער להב.

אם זמנך בידך - יש שם את מוזיאון מורשת הבדואים ("מעט" שונה מה"מורשת" אותה נוטים לייחס להם היום). משם ימינה בצומת סנסנה, עד תחנת דלק "אלון". אחלה כביש.

• תוכן חדש...