Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני וחברתי עוברים לדירה חדשה אשר אנחנו צרכים לרהט.

אני מבקש המלצה למוצרי חשמל הבאים:

1. מקרר - 500-600 ליטר
  2. מכונת כביסה - עדיפות לפתח עליון (אבל לא חובה), בנפח 6-8 ק"ג
  3. מיקרוגל

לשלושתם המאפיין החשוב ביותר הוא אמינות ואחריות, לא צריך יותר מידי פונקציות.

כמו כן אם למישהו יש המלצה היכן ניתן לקנות את מוצרי החשמל יחד ולקבל הנחה אשמח לשמוע.

תודה וחג שמח.

פורסם

תקציב???

נסיוני האישי:

מקרר - מזה כ-8-9 שנים ססונג 24 קוב (כ-650 ליטר) למעט תקלה אחת - צורך בהחלפת כרטיס של הבקר - פועל מצויין. הכרטיס היה יקר אבל הערכת אחריות ב-3 שנים עלתה פחות. ד"א - בשלב של הקמת משפחה, למעשה אפילו כר עם 3 ילדים, הסתפקנו ב-500 ליטר (זה היה תדיראן, שימש אותנו כ-12-13 שנה והוחלף בצורה מונעת כיון שאשתי חששה שהמקרר יתקלקל בלי התראה).

מכונת כביסה - בעבר נסיון טוב עם בוש\סימנס\קונסטרוקטה (אותו קו ייצור, רק המדבקה שונה ובהתאם גם היבואן. לרכוש את הגרסה הזולה ביותר של הדגם). אכזבה רבתי מ-AEG/Electrolux שהלכה לעולמה לאחר 4 שנים בלבד. ד"א - להורי מכונת כביסה ומיבש מתוצרת זו, אבל השימוש השבועי שלהם הוא בערך השימוש היומי אצלי. בשנה האחרונה יש מכונה של קריסטל, עושה רושם טוב אבל חסרה פנקציה של סחיטה בלבד. אצל אחותי מכונה מתצתרת זו החזיקה מעמד שנים רבות, בעומס של משפחה כפרית עם 4 ילדים.

מיקרוגל - קנה כל מכשיר גנרי בסופרמרקט. אם חתונה וילדים באופק ודא שהגובה מספק לבקבוק של תינוק. אם אינך מתכון להגיע לכך ב-4-5 השנים הקרובות גם מכשיר של 200 ש"ח יספק את צרכיך.

חנויות: במתחם גרינברג (כיום One) בנשר יש כ-5 חנויות חשמל ובנוסף מחלקות חשמל בהום-סנטר ובשופרסל דיל. ערוך בהם סיור, השוה את מה שתמצא לפרסומים ב-Zap וקנה מהמקור הזול ביותר. עוד חנות שהייתי מרוצה ממנה היא "אריה" בככר פריז, אבל עדיף להזמין באתר האינטרנט של הLast Price, כמובן בתנאי שאין מתחרים יותר זולים. היתרון של רכישה בחנות הוא אחד - תוכל להמתקח על המחיר. שים לב שהמוכרים "ילכלכו" על מתחריהם, אל תקנה את ההשמצות. כמוכן לכל רשת יש "יבואן בית" (בד"כ בעלים משותף) וינסו לדחוף לך את מוצרי אותו יבואן. היה ער לאינטרסים אלה. ודבר אחרון - הרבה פעמים אותו מוצר ימכר תחת מותגים שונים עם הפרשי מחיר גדולים. למשל - לפני שנתיים מצאתי תנור אפיה של סימנס תמורת 6000 ש"ח. בחנות השכנה נמכר תנור זהה, רק עם מדבקה של בוש - תמורת 4000 ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

sperial תודה על התגובה המפורטת.

התקציב הוא 6000-7000 ש"ח אבל עדיפות לפחות.

להוריי היה מקרר אמקור כ18 שנה ועכשיו שארפ בן 5 שהתחיל לייצר קרח.

מבחינת מכונות כביסה דווקא נתקלתי בBOSH שעושה בעיות ומצד שני שתי מכונות כביסה של AEG מגלות אמינות.

מי היבואן הרשמי של מקררי LG ח.י? כמה שנות אחריות הם מציעים?

אני אעשה סיבוב במתחמים בחג כדי לקבל תמונה יותר ברורה של היצע ומחירים.

לבנתיים דפדפתי פה בפורום ויש כמה שהמליצו על מכונת כביסה של Haier שמגיעה עם אחריות של 3 שנים של היבואן הרשמי ניפואן ועולה לא הרבה.

מישהו יכול לתת עליה חוות דעת נוספת?

פורסם
מיקרוגל - קנה כל מכשיר גנרי בסופרמרקט. אם חתונה וילדים באופק ודא שהגובה מספק לבקבוק של תינוק. אם אינך מתכון להגיע לכך ב-4-5 השנים הקרובות גם מכשיר של 200 ש"ח יספק את צרכיך.

1+

פעם פתחתי פה שרשור על החלפת מגנטרון במיקרוגל, כולל תמונות. אם תציץ בשרשור ההוא תבין עד כמה המבנה הפנימי של מיקרוגל הוא פשוט וכמה מעט דברים יכולים להתקלקל שם.

כשזה הוא המצב, באמת שאין סיבה לרכוש מכשיר יקר - הם כולם פועלים בדיוק באותו אופן ומשתמשים בחלקים כמעט לחלוטין זהים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לפני חצי שנה כשעברתי לגור עם בן זוגי קנינו מקרר של שארפ 550 ליטר ב-2700 ש"ח ומכונת כביסה של zanussi נראה לי עם פתח עליון ב-1350 ש"ח ומדיח כלים צר ב-1600 ש"ח (לא זוכרת של איזו חברה אבדוק בבית). עד עכשיו אני מבסוטה :)

פורסם

מבחינת מכונת כביסה, AEG משרתת זוג+2 כבר יותר מ- 6 שנים (לא תמיד היו +2 :-) ), ורק לאחרונה, לאחר משחקים של הילד בידית הפתיחה, הייתי צריך להחליף אותה.

מבחינת תנור, לנו יש BOSCH כבר 6 שנים, טפו טפו אין בעיה.

לגבי מיקרו, כפי שכתבו לך לעיל.

לגבי מקרר, יש לנו של LG, כבר 6 שנים, וכאמור טפו טפו אין בעיה.

בהצלחה!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
sperial

מבחינת מכונות כביסה דווקא נתקלתי בBOSH שעושה בעיות ומצד שני שתי מכונות כביסה של AEG מגלות אמינות.

מכונות הכביסה מתוצרת BSH שהיו לי הנראה היו מדור קודם של בקר מיכאני, לא הבקר האלקטרוני שקיים בשנים האחרונות. עם זאת יש לי עוד שני מוצרים גדולים של בוש - תנור אפיה בן שנתיים ומדיח כלים בן 8 שנים, ואני מרוצה מהם מאוד.

לגבי AEG - בעבר היה מדובר במתוג מעולה, ככל הנראה לאחר שנרכש על ידי אלקטרולוקס (שהיה בעבר מותג מצוין לכשעצמו) חלה הדרדרות באיכות המוצר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני חצי שנה כשעברתי לגור עם בן זוגי קנינו מקרר של שארפ 550 ליטר ב-2700 ש"ח ומכונת כביסה של zanussi נראה לי עם פתח עליון ב-1350 ש"ח ומדיח כלים צר ב-1600 ש"ח (לא זוכרת של איזו חברה אבדוק בבית). עד עכשיו אני מבסוטה :)

אין ספק שהמחירים ממש נמוכים, אנחנו בהחלט נקפוץ לבדוק מה הוא יכול להציע לנו.

פורסם

לא הייתי ממליץ לקנות הכי זול בסופר...קנינו אחד כזה והוא לא חימם את האוכל כמו שצריך עד שבסוף התיאשנו וקנינו אחד נורמלי של LG בכמה מאות שקלים.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

לנו יש מכונת כביסה של אינדסיט תוצרת איטליה - אחריות ניופאן.

חרא של מכונה, החליפו אותה כבר פעמיים ונהייתי חבר קרוב של השירות.

אין לי מילים לתאר את העוגמת נפש שנגרמה לי עקב המכונת זבל הזאת.

(מכונה חדשה - פחות משנה)

פורסם

המיקרוגל הראשון שלי היה משהו ממותג ומשוכלל עם טורבו ואלמנטים למעלה ולמטה ומי ידע מה עוד החזיק מעמד איזה 6-8 שנים והשתמשתי בו רק כמיקרוגל ולא לשום צורך אחר. מאז עברתי לגנריים בלי שום פונקציות מיוחדות, כאשר קנה המידה היחיד היה בתחילה גובה של בקבוק לתינוק וכאשר הילדים גדלו - נפח מספק להכנסת מנה של מבוגר. היו מכשירים עם מדבקות של Metz ו-Prussman (כל הכבד ליבואם שמדביק את שמו ולא מנסה איזה סילבר\גולד\קנדי) שהחזיקו מעמד 5-7 שנים כ"א וכעת זה פיילוט.

חומצה קטלנית (לא שוכח את עברך ב"כיס") - אם במהלך חברות, שבד"כ לא אורכת יותר מדי שנים, חיסלתם שני מכשירים מתוצרת מסויימת נראה כי כדאי לעבור למשהו אחר. במיוחד כאשר לפי התמונה נראה לי שגם זה מוצר גנרי.

• תוכן חדש...