Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זו דירה שכורה? לכמה זמן אתם מתכננים להיכנס אליה?

לדירה הנוכחית שלי רכשתי אתה הזול ביותר עם האחריות הכי ארוכה. כן כן, ממיטב תוצרת סין.

כל הסיפור על לי כ-5K ש"ח (מקרר, מזגן, מיקרו ומכונת כביסה). מאז עברו כבר 3 שנים של שקט. נשאר לציוד רק עוד שנתיים לשרוד ואז הוא הולך ליד2/לפח הזבל כי לדירה החדשה שקניתי שום דבר לא מתאים.

אלו 2 הסנט שלי, מאנשים שקנו מוצרי פרימיום אני שומע סיפורים לכאן ולכאן, חלק מרוצים וחלק לא. מאנשים שקנו מוצרים זולים אני רק שומע סיפורים טובים כי אין להם ציפיות מהציוד ולכן הוא יכול רק להפתיע אותם לטובה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הגישה שלי טיפה שונה - אני בוחר את רמת המוצר לפי העומס שבו יפעל, וכמובן עלויות התחזוקה\החלפה. ציוד המטבח והכביסה אצלי עובד קשה מאוד, בכל זאת משפחה של חמישה אנשים בגודל מלא, ובהתאם לכך אני קונה ממוצרים שנחשבים לבעליאיכות טובה ממותגים מוכרים. חוץ ממקרה מכונת הכביסה שהוזכר גישה זו הוכיחה עצמה עד כה כך שהיו יחסית מעט השבתות (מאוד לא נעים להתקע בלי מקרר או מכונת כביסה) וגם תדירות החלפת המכשירים לא היתה גבוהה. מכשירים זולים או פחות קריטיים (מיקרוגל, טלפונים אלחוטיים, טוסטר, קומקום חשמלי ודומיהם) אני קונה את הזול ביותר שנראה באיכות סבירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...