Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

החלטנו לקנות מגהץ חדש היות והישן לא להיט. בגדים מאוד מקומטים הוא לא מגהץ, דורש כל הזמן התזה של מים על מנת שהבגדים יצאו מגוהצים. וגם בגדים לא כל כך מקומטים דורשים הרבה עבודה.

אשמח להמלצות על מגהצים עד כ800 ש"ח

תודה וחג שמח

פורסם

אלא אם כן אתם מנהלים עסק לניקוי יבש, אין סיבה להוציא 800 שקל על מגהץ.

יש לא מעט דגמים של פיליפס וטפאל בגבולות ה-300 ש"ח שיעשו את העבודה.

ממליץ לגשת לחנות העודפים של ניופאן בראשל"צ ולראות מה יש במבצע.

עם קצת מיקוח תוכלו גם לקבל אחריות מורחבת באותו מחיר.

פורסם

מגהץ קונים לשנים רבות. מנסיון שערכתי עת רכשתי את שלי כדאי לרכוש את המקצועיים ביותר. אני בדרכי שלי רכשתי מגהץ קיטור של חברה מסוימת רק שהתקדמתי באותו החודש לאחר שלוש החלפות לאחד המקצועי ביותר של טפאל (למשקי בית), הבנתי את ההבדל. הבדל בין גיהוץ מהיר מאוד ואיכותי, לבין תסכול והשארת הגיהוץ לרגע האחרון זרוק בצד.

עם אחד מאלה תחסוך יותר ממחצית הזמן בגיהוץ, לא צריך כח פיסי, והגיהוץ יצא מדהים!

הנה אחד מדהים לטעמי דומה ביותר לשלי http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=12659

וזה כנראה המלך שלהם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796867

בכל אופן, אני הייתי בוחר באחד משני אלה ויש דגמים מאוד מאוד דומים של טפאל. רק טפאל קיטור ובהספקים חזקים.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תלוי מאוד בצרכים שלך.

האם אתם מיבשים כביסה במייבש? אם כן - הוציאו את המכנסיים ותננו להם להתיבש בחוץ, או יבשו אותם בנפרד, ואז יתקמטו הרבה פחות.

מבחינת מגהץ - אחרי מספר מגהצי קיטור אשתי דווקא "ירדה בדרגה" למגהץ אדים (Tefal Aquaspeed 265) שהיה יחסית לא יקר (לא זוכר את המחיר המדוייק, נרכש לפני מספר שנים) ועושה את העבודה מצויין.

מצטרף להמלצה על רכישה ב-Lastprice - בד"כ המחירים נוחים (ובמקרים רבים - הזולים ביותר), אפשר לשלם בפייפאל והשירות טוב. המגוכח הוא שכאשר באים לקנות בחנות הפיזית ("אריה" בככר פריז בחיפה) הם מפנים אותך לרכישה באתר, כיון ששם המחירים יותר זולים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממליץ על הדגם הנמכר ביותר של טפאל GV8360

או שתקפוץ לחנות עודפים בראשון של ניופאן

שם תוכל למצוא אותם עם שריטות קלות על המכשיר אבל עם פלטה ושאר המכלולים חדשים

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

והארה קטנה, לא להשתמש במי ברז למרות שכך רשום בהערות. בשום פנים ואופן.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
מגהץ קונים לשנים רבות. מנסיון שערכתי עת רכשתי את שלי כדאי לרכוש את המקצועיים ביותר. אני בדרכי שלי רכשתי מגהץ קיטור של חברה מסוימת רק שהתקדמתי באותו החודש לאחר שלוש החלפות לאחד המקצועי ביותר של טפאל (למשקי בית), הבנתי את ההבדל. הבדל בין גיהוץ מהיר מאוד ואיכותי, לבין תסכול והשארת הגיהוץ לרגע האחרון זרוק בצד.

אני חושב שזה תלוי מאד במשתמש ובכמות הבגדים. בתור רווק שגר לבד או בזוג, אילו הייתה לי מערכת גדולה ומסורבלת כפי שהצגת פה הייתי מתעצל להוציאה מהארון מלכתחילה. אני מסכים עם זה שמגהץ קונים לשנים רבות, אך לא רואה סתירה בין העקרון הזה לבין מציאת מגהץ איכותי במחיר נמוך. לראיה, אצלנו בבית פיליפס "זול" אחד מחליף את השני כבר קרוב לעשרים שנה, ובינתיים היו לנו רק שלושה כאלה.

את החווייה שלך עם החלפת המגהצים עברתי דווקא עם קומקומים, וגם במקרה שלי זה נגמר ברכישת הדגם הכי מתקדם ששירת אותנו נאמנה לאורך תקופה ארוכה.

• תוכן חדש...