Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כן..עוד לא התחיל הפסח ואני בתור אחד ששומר (ובטח עוד הרבה אחרים) רוצה לדעת - איפה יש פרעצל טוב ברחבי ראשלצ?!?!

פעם שהיתי נוסע לתל אביב היתי עוצר במקום מוזר שפעם היה בערוץ 2 - מן פינה כזו כשנוסעים בדרך לכניסה המזרחית של ראשלצ אם אני לא טועה, הבנתי שזה קיבל את הפרס של הביגל/ פרעצל הכי טוב בארץ (??)

בכל אופן, אם יש מקומות שמוכרים בייגל או פרעצל חם וטרי ומיועדים לכך (לא כמו בתי מאפיות פשוטות, או שאפשר גם :p )

אשמח לדעת.

חג עצירות שמח!!

Opel Adam S 2017

פורסם

פעם למאפיית כל טעם היה פרעצל טוב היום אין לי מושג. רוטשילד משהו ליד הבורגרים.

ואין רמה אני חושב כמו הבייגלה החם שאתה מדבר עליו שלידו יש מסעדה בדרך לבלומפילד.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

נבדוק את אבולעפיה, לא יצא לי לעבור שם עד כה.

הבייגלה החם ההוא בדרף לבלומפילד ממש טוב רק חבל שזה רחוק ממני רבע שעה נסיעה לפחות \=.

תודה חבר'ה :)

Opel Adam S 2017

פורסם

בקיצור- מתכונים?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...