Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתחיל ואומר, שאני לא צלם חתונות מי יודע מה, רוב הכיף שלי וההכנסות שלי באים מצילום ילדים ותינוקות.

אני לא אוהב לצלם חתונות, ואחרי אתמול נזכרתי גם למה, היום הרגלים תפוסות :lol:

צילום חתונות דורש ריצה ממושכת ותיפסה של כל הדברים הקטנים אשר מרכיבים את החתונה, את האירוע עצמו, הרבה מהלקוחות לא מבינים ופשוט, קשה להם לתפוס למה צריך לצלם יותר מ100 תמונות :roll:

מה גם שלהתחיל ולהסביר ללקוח למה אתה לוקח על השירות סכום מסיום, זה פשוט דורש סוג של אישיות מסויימת (לרוב אני מסתדר טוב עד אשר מגיע התחמן התורן).

הזוג הנ"ל הגיע דרך חבר טוב, אשר המליץ עלי, הראתי להם תיק עבודות מסודר, התרשמו ואמרו יאללה התקבלת :twisted:

התקימה רק מסיבה צנועה ללא כנסיה, לבנתיים הזוג ביקש שאני לא יפרסם את התמונות שלהם (של הפרצוף שלהם), אבל הנה מספר תמונות אחרות :lol:

כמובן אשמח לכל ההצעות ושיפורים לפעם הבאה.

התמונות צולמו אם:

canon 5d m1, mk2

ועדשות:

sigma 35 mm 1.4 ו canon 100mm L 2.8

IMG_3079.jpg

IMG_3281.jpg

IMG_3331.jpg

IMG_3378.jpg

IMG_3473.jpg

IMG_3553.jpg

IMG_3913.jpg

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהבתי את הבוקה ואת הזוויות המקוריות.

אני רק הייתי חותך יותר. אתה פשוט מאבד במצב כזה את הפוקוס.

אם תרשה לי אני אדגים.

פורסם

יצר החטטנות עלה בי - כמה עולות העדשות שלך? :)

זכור לי אירוע שהייתי בו שנה שעברה (או לפני,לנוכח השעה זכרוני מתעתע בי),שצלם אחד אמר לי שהעדשה שהוא משתמש בה כרגע עלתה לו 100000ש"ח :shock::shock::shock:

הגיוני שסטודיו מכובד צריך להוציא סכום של מיני-משכנתא בשביל אירועים?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כן כן.

מאה אלף זובי.

אולי הגוף+הגוף הרזרווי+ 2 העדשות שעליהם עלו כך.

וגם זה אולי לנוכח ה"מקצוענים" שהגיעו לשטח הזה בשנים האחרונות.

פורסם
יצר החטטנות עלה בי - כמה עולות העדשות שלך? :)

זכור לי אירוע שהייתי בו שנה שעברה (או לפני,לנוכח השעה זכרוני מתעתע בי),שצלם אחד אמר לי שהעדשה שהוא משתמש בה כרגע עלתה לו 100000ש"ח :shock::shock::shock:

הגיוני שסטודיו מכובד צריך להוציא סכום של מיני-משכנתא בשביל אירועים?

הבל הבלים ,

אף אחד לא ישלם 100000 שקל על עדשה, אלא אם הוא עובד בסוכנות של נשיונל גאוגרפיק (במקרה הטוב - אם בכלל)

כן כן.

מאה אלף זובי.

אולי הגוף+הגוף הרזרווי+ 2 העדשות שעליהם עלו כך.

וגם זה אולי לנוכח ה"מקצוענים" שהגיעו לשטח הזה בשנים האחרונות.

גם לא, אולי הכל הכל 10000, בלחץ כן ?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

ברגע שראיתי את הכותרת חשבתי מהו הרכב המתאים להם :lol:

Citroen_SM.jpg

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

התמונות שצירפת- אני מנחשת שרובן, חוץ מהזוג בחלון אולי, צולמו עם ה35? אני מתכננת על עדשה כזו מתישהו, הצמצם 1.4 נראה קטלני...

נ.ב.: את התמונה עם הילד בחלון פחות אהבתי. היא מקושקשת מדי, נראית חובבנית (בגלל ההשתקפויות) וגם עושה את הילד לבקן...

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

נ.ב.: את התמונה עם הילד בחלון פחות אהבתי. היא מקושקשת מדי, נראית חובבנית (בגלל ההשתקפויות) וגם עושה את הילד לבקן...

חייבת להסכים, ולהוסיף שהתמונה של בקבוק השמפניה והכוס די סתמית - ממש לא אהבתי את הקימפוז שלה, אבל כל השאר ממש מקסימות

פורסם

היתה לך בעיה עם נושאי הצילום - ההעויות ממש לא מתאימות לזוג המבוגר (בניגוד להעויות בסרטון החתונה של Alon_A בשרשור המקביל, אולי מקרה נדיר שבו הוידיאו עדיף על סטילס), הכובע של הגברת בתמונה השלישית מצליל על פניה, ובתמונה הרביעית קשה להחליט אם הנושא הוא המשקה או (חצאי) הפנים. ואני בהחלט מצטרף ל-Eowyn לגבי התמונה השניה, אם כי לפי התמונה האחרונה נראה כי אלה צבעיו של הילד.

נראה לי כי בניגוד לסטים קודמים של תמונות שהעלית בחרת להעלות תמונות פחות מוצלחות, אולי בגלל המגבלות שהטילו עליך החתן-כלה.

ezuf ו-ceyal - אני מכיר אנשים שמחזיקים בציוד צילום בשווי הרבה עשרות אם לא מאות אלפי דולארים (במחירי היבשת המוזהבת), אבל קשה לי להאמין שלצילומי חתונה יש צורך בציוד כה יקר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טוב אני אעלה את מה שעוללתי לתמונות שלך.

אם זה לא מוצא חן בעיניך תגיד ונמחק.

אבל לדעתי זה הופך את התמונות ליותר מפוקסות ולפחות הילד שעומד מקבל עוד משמעות עם הבובה בחלון.

11.jpg

IMG_3378.jpg

IMG_3331.jpg

IMG_3913.jpg

פורסם

או עכשיו חזרתי הביתה מהעבודה אני יכול להגיב :lol:

קודם כל תודה לכולם על התגובות, תמיד יש לאן להשתפר, ואני לוקח כל דבר ברצינות (כמובן תלוי מה ) :lol:

לנושא החתונה, זה היה אחד הדברים הכי מוזרים שהיו לי אי פעם, החתן והכלה רצו שאני אצלם רק 4 שעות ורק את הקטע החשוב מבחינתם שזה הכנסיה, סיכמנו על מחיר (למרות שאני לא בעד רק 4 שעות צילומים) וזמן, יום לפני החתונה אני מקבל טלפון מאחות של הכלה, שהיא מעוניינת שאני לא יצלם בכנסיה, אלא במסעדה, כמובן שאמרתי לה שהכל כבר סוכם אם החתן והכלה, וכבר היתי בכנסיה לבדוק תאורה ואופציות לצילום, היא אמרה לי בכל זאת שהיא רוצה שאני יצלם רק במסעדה, טוב אמרתי לה שהיא צריכה לסגור את העיניין הזה אם החתן והכלה (אחותה), כמה שעות אחרי זה אני מקבל טלפון שהכל מסודר, מקבל כתובת חדשה (שאין לי מוסג היכן זה) וזהו, יום צילומים מ1 בצהריים עד 4 וחצי, במהלך אותו היום מזג האוויר היה גשום ומעונן, מה גם שהחתן והכלה היו עייפים ופשוט בקושי שיתפו פעולה (היא גם בחודש השמיני להריון).

sperial אתה צדקת לגבי המיגבלות פשוט לא היה אם מי לדבר, וב3 וחצי שעות הדבר היחיד שהיתי יכול לעשות זה לצלם וכמה שיותר (הם רוצים גם אלבום) פשוט לא היה לי זמן להתמקד רק על הנושאים שאני חושב שהיו יוצאים יותר טוב.

ezuf זוג העדשות עלו לי קצת פחות מ9 אלף שח פה בשוויץ (את ה100 ממ קניתי ביחד אם ה16-35 L) אחרי 15 אחוז הנחה

ceyal אני שמח שמראים לי גם זוויות אחרות :-) אופן הצילום שלי במיוחד בילדים או במקום אם תקרה גבוהה הוא להראות את הגודל של הילד או של הבן אדם, כשאתה רואה את הילד מקרוב את לא יכול לדעת מה הגובה שלו, או כמה הוא מתאמץ לפתוח את הדלת, כשאתה רואה את כל התמונה אז אתה מבין את היחס של הילד אל הדלת :lol:

• תוכן חדש...