Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים,אני מעוניין לשדרג את הרכב יש לי מאזדה לנטיס98,אני התעניניתי לאחרונה בפורד פורס בשנתון 2006 והלאה רצוי 2007-8 עם נפח מנוע 2000 ס"מק איך הדגם הזה לטעמכם מיד פרטית בלבד אני מתכוון לרכוש,תודה

פורסם

דגם מיוחד במינו של פורס פוקוס שמגיע עם תוספות מיוחדות ושונות מהדגם הרגיל.

כגון חושוקי מגנזיום מקוריים גג נפתח לוח שעונים ודשבורד מהודר.

אך לצערך דגם נדיר וקשה להשגה אם תבדוק ביד 2 יש אולי 5/6 כאלו בכל השנתונים למכירה.

אחלה אוטו בהצלחה.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

דווקא יש 2 רכבים כאלו שעל פניו נראות שמורות למכירה באיזור מגוריי..איך אני יכול לראות את ניתוני הרכב ואת פירוט האיבזור..וצריכת דלק וכו...

פורסם

כבעלים לשעבר של פוקוס 2007 2000 סמ"ק יש לי הרבה דברים טובים להגיד על הרכב הזה. בניגוד ל 1.6 העגלתית, ה 2000 היה דגם מאוד מאוד מוצלח, זריז, כיפי לנהיגה ומאוד מאוד מפנק. הדגם נקרא GHIA (נגיעות סדנת רכב איטלקית) וכולל שיפורים מהותיים מהדגם הסטנדרטי, כגון סאן רוף, מסגרת ניקל בפרונט, מגנזיום ודברים נוספים. כמו כן, בשנתון 2006-2007 הריפוד של הכסאות הוא בהיר וקטיפתי. אני עד היום מצטער שמכרתי את שלי, לפני כשנה שהיתה 2007 עם 35,000 ק"מ. גם המחיר שמכרתי אותה היה מצחיק למה שאתה מקבל - 62 אלף ש"ח. הרכב כולל את כל התוספות האפשריות, לפחות לזמנו (כלומר, לפני עידן דיבוריות בלוטות', USB וכו'). הדבר היחיד שמהווה חסרון הוא צריכת הדלק המאוד גבוהה.

יש לי במחשב אחר את המפרט המלא של הרכב שקיבלתי בקניה - אעלה אותו לפה מאוחר יותר.

פורסם

קבצי ה PDF שיש לי גדולים מדי, מאחר והם מקוריים בצבע - אם אתה רוצה, אשלח לך למייל.

עוד משהו, שים לב שב 2008 היתה מתיחת פנים קטנה (לא משמעותית) שכללה בעיקר יישור קו עם המראה הקינטי של פורד (פגוש, צד ופרונט קצת שונים) ובפנים - מושבים בצבע אחר (לא קרם), שעונים בגימור מתכתי וצבע דמוי עץ מהגוני (שהיה הרבה יותר יפה ב 2005-2007 לטעמי).

• תוכן חדש...