Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי באוטו מערכת מהסוג הזה:

מגבר: V12 1000W

רמקולים אחוריים: Kenwood 7X10 240W

רמקולים קדמיים: מזבלה עירונית.. =\

סאב: Pioneer TS305W

טוויטרים: Sony XS-H03 120W

יש למישהו הצעות בקשר לרמקולים קדמיים שיתאימו?

ואני מרגיש שמשהו חסר במערכת,שומעים דיי יפה אבל מה שמעצבן שבחלק מהשירים יש פתאום נפילה בבאסים וכל הזמן צריך לשחק עם ההגדרות..

אז מי שיכול לתת טיפים אני מחכה..

עוד משהו,יש לי בבית קומפוננט של Blaupunkt שסתם שוכב כי אחד מהוופרים פשוט לא עובד טוב,המגנט מסתובב במקום והוופר לא נכנס פנימה,לא מוציא באסים

תודה

פורסם
עדיף לך לשים קומפוננטים.

של איזה חברה המגבר שלך?

Platinum audio

משו כזה :?

אבל דווקא הוא מרים יפה תסאב וזוג רמקולים

וה HU שלי זה Kenwood 7020 זאת עם הצבעים והMP3

אוטו פז'ו 306

פורסם

לפי דעתי הבעיה בבאסים שאתה מתאר, נובעת מחוסר כוח רציני שהסאב מקבל, ולכן יש לך שינויים דרמטיים בין באס חלש במיוחד, לבין באס חזק במיוחד,

(באס החלש פשוט לא יורגש)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
לפי דעתי הבעיה בבאסים שאתה מתאר, נובעת מחוסר כוח רציני שהסאב מקבל, ולכן יש לך שינויים דרמטיים בין באס חלש במיוחד, לבין באס חזק במיוחד,

(באס החלש פשוט לא יורגש)

אני יותר חשבתי בכיוון של הסאב לא איכותי,כי הוא זול.

הוא 800 וואט מקבל מהמגבר 500...

ובקשר לרמקול יש למישהו איזה רעיון אוליי אפשר לסדר אותו?

פורסם
זה מראה לי מגבר טוב דווקא. אני גם חושב לקנות כזה בשביל קומפוננטים וסאב פיוניר 305
אז זהו שלא.... זה מגבר שהאיכות שלא ממש נמוכה, אבל בגלל מחירו הנמוך (כך גם האיכות) הרבה קונים אותו.

לגבי לאקי סטרייק, 500 מה הסאב מקבל, זה לא נמדד ב-MAX וגם הנתון הזה ממש אופטימי ולא נכון.

הסאב שלך הוא בסביבות 350-400 RMS, המגבר הזה בחיים לא יגיע להספק הזה.

פורסם

הסאב יכול לקבל 400 וואט אר אמ אס, המגבר שלך לא נותן אפילו 150 וואט אר אמ אס

(השוואתי אותו להגברות "בריאות")

ROIE , אני לא חושב,אני יודע, הסאב שלו בהחלט לא מקבל מספיק מיץ.

וכן, היתי ממליץ על המגבר אם היה מדובר בהגברה זולה, שעלותה משתלמת לאנשים דלי התקציב,

בכל אופן, אחת הסיבות העיקריות, שאיני שומע מאנשים שיש אותו בבעלותם סוג של בעיות, או התחממיות למיניהם.

(שזה דבר אופייני למגברים זולים אחרים)

אז כן, המגבר מומלץ, ביחס למחירו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כל מגבר שהוא לא של חברה אז אתה תגיד שהוא לא טוב.

יכול להיות שיש לו תיבה של 45 ליטר פתוחה והסאב אמור להיות ב42.5 סגורה ובגלל זה הוא לא מרגיש את הבאס מספיק חזק

פורסם

נגיד שחסר עוצמה בשביל הסאב,אבל בואו נעזוב את זה

מה אתם אומרים על השילוב של שאר המערכת?

הרמקולים האחוריים בסדר?

יש לכם קומפוננט טוב להמליץ שלא יהיה יקר אבל יתן קצת עוצמה..?

פורסם

קשה להעריך כמה הספק המגבר שלך יכול לתת, אז כמובן שאי אפשר להעריך כמה ניצול יהיה לקומפוננט

לגביך רועי, אני מבין שהתגובה האחרונה שלך לא היתה מכוונת אלי, ואם כן, תסתכל על התגובה האחרונה שלי.

ואם בכל זאת היא היתה אלי.. ועדיין לא מובן,,,מגבר שאין לו אבא ואימא

כ-נ-ר-א-ה ש-י-ש ס-י-ב-ה.

אם החברה כל כך מוצלחת, הוא לא יקרא "מגבר בלי חברה".

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...