Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במיצובישי סופר לנסר שלי התעקם לי ג'אנט מגנזיום אחד ביגלל תאונה קטנה:-(.(מדובר בג'אנטים שהגיעו עם הרכב)

אני ממש רוצה להמנע מקניית 4 ג'אנטים.

אני מעוניין לקנות ג'אנט אחד.

מצאתי באזור הקריות באחד המגרשים אבל הוא מוכר רק סט של 4 ובמחיר מופקע של 800 ש"ח לג'אנטים בני 16!!!!

אני מאוד ישמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על עוד אפשרויות באזור הקריות או שיש פה מישהו שיש לו כזה ג'אנט ומוכן למכור אחד.

תודה רבה

מראש

פורסם

אם אתה מאיזור הקריות, הייתי ממליץ לך לעשות סיבוב בשפרעם.

ישנם חלקים בשפע ובמחיר נמוך. בהצלחה!

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
במיצובישי סופר לנסר שלי התעקם לי ג'אנט מגנזיום אחד ביגלל תאונה קטנה:-(.(מדובר בג'אנטים שהגיעו עם הרכב)

אני ממש רוצה להמנע מקניית 4 ג'אנטים.

אני מעוניין לקנות ג'אנט אחד.

מצאתי באזור הקריות באחד המגרשים אבל הוא מוכר רק סט של 4 ובמחיר מופקע של 800 ש"ח לג'אנטים בני 16!!!!

אני מאוד ישמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על עוד אפשרויות באזור הקריות או שיש פה מישהו שיש לו כזה ג'אנט ומוכן למכור אחד.

תודה רבה

מראש

שלום וברכה,

לצערי רוב בעלי העסק מוכרים סטים שלמים של ג'אנטים. במקרה שלך מומלץ להסתובב קצת בפירוקיות, אבל עליך לקחת בחשבון שלא כל ג'אנט יתאים לך...

מה השנה של הרכב ומידת הצמיג?

• תוכן חדש...