Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר תקופה די ארוכה בה אני מנסה למצוא רכב ב 20K +- מאדם פרטי ללא הצלחה ,חשבתי לשנות כיוון ולחפש רכב חדש יחסית בן שנתיים שלוש .

הדרישות שלי די צנועות

היות ומדובר ברכב לנהג יחיד,אין צורך ברכב גדול ז"א משפחתי או אפילו סופרמיני .

שיהיה עם תיבה אוטומטית , חסכוני בדלק, ואמין.

שיהיה ניתן לכוון את ההגה והמושב -לכאורה דרישה מצחיקה , גיליתי שיש רכבים

בהם לא ניתן לכוון את ההגה לגובה :shock:

רצוי לא מליסינג ובטח שלא מהשכרה

תודה ושבוע טוב

פורסם

לא יודע איפה תמצא היום רכב שאינו בוגר השכרה\ליסינג. זה בערך 90% מהרכבים בשוק המשפחתי סופר מיני.

אם תהייה מוכן להגמיש את הדרישה שלך, אני יודע שמוכרים פיאט פנדה רובוטית שנת 2011 בסביבות 50K בחברת בלו סקאי.

רכב קטן, אמין ומוצלח - תצטרך להחזיר מדי חודש סביבות 500 ש"ח.

פורסם
לא יודע איפה תמצא היום רכב שאינו בוגר השכרה\ליסינג. זה בערך 90% מהרכבים בשוק המשפחתי סופר מיני.

כמו שציינתי אין צורך ברכב משפחתי או קומפקטי (סופרמיני)

אם הפנדה היתה מגיעה עם גיר אוט' היא בהחלט היתה מועמדת חזקה אך אז קרוב לוודאי היא לא היתה חסכונית

עם הגיר כפול המצמדים בסקודה אני מצליח להגיע ל 60-70 אחוז נסיעה נטולת קפיצות ,הגיר בפנדה פחות מפותח טכנולוגית

אודה לכל מידע לגבי אמינות חברת בלו-סקיי

פורסם

לא הייתי הולך על משומשת, אלא אם כן מדובר במציאה שווה במיוחד. או בעלת ק"מ נמוך במיוחד ועל הכביש פחות משנתיים.

התקציב שלך 20K במזומן + 700 ש"ח כפול 60 חודשים = 62,000.

לפי מחירון יד 2 יש לך את סוזוקי אלטו ואת הסטיגו - ידניות בלבד. האלטו לא באה בחשבון כלל, מדובר ברכב עגלה פצפון ומרעיש במיוחד ובעל אבזור של ה 70s'.

האם כללת בתקציב עלויות ביטוח?

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

מדובר בתקציב לרכישה בלבד. ביטוח לא נכלל .

אין צורך ברכב חדש

רכב עם תיבה ידנית לא מתאים כלל .

הרכב מיועד לנסיעות קצרות מחוץ לעיר .

מובן לי שבתקציב הנ"ל לא אוכל לרכוש רכב שהוא שיא הנוחות .

אמינות וחסכון יותר חשובים מנוחות והיעדר רעשים כי כאמור מדובר בנסיעות קצרות

פורסם

אז משומשת:

ק"מ: עד 40K

שנתונים: 2010-11

פרטית בלבד.

העפתי מבט באוטודיל ויש כמה אופציות מעניינות

פיאט פונטו EVO 2010 1 אוטומטי 1400 29,000 חיפה ₪ 57,000פיאט פונטו 2011 1 אוטומטי 1400 33,400 חיפה ₪ 64,200פיאט פונטו EVO 2010 1 אוטומטי 1400 38,000 בני ברק ₪ 54,200סקודה פאביה 2010 1 אוטומטי 1600 38,225 חיפה ₪ 67,350

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

אני מציע לך לערוך חיפוש קטן על אוטודיל בפורום כדי לקבל קצת עוררין. כמו כל מקום שעוסק בסחר ברכבים משומשים, קפדהו וחשדהו.

כל הפיאטים שהוצעו לך כאן הן לא אוטומטיות אלא רובוטיות. אל תקנה אף אחת מהן בלי נסיעת מבחן כי הגיר הזה יכול להוציא את השגעת ממי שלא מסתגל אליו.

בתנאי התשלום שהצגת אפשר לקנות כמעט כל רכב בקטגוריית המיני, סופר מיני או משפחתיות. הכל שאלה של כמה תשלומים אתה סוגר וכמה ״בלון״ נשאר לך בסוף העסקה. כל סוכנות טרייד אין רצינית תוכל לתת לך מימון כזה ואכן רצוי לגשת לטריידאינים של היבואנים ולא לאיזה ״רמאות טרייד אין והשחלות בע״מ״.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני מציע לך לערוך חיפוש קטן על אוטודיל בפורום כדי לקבל קצת עוררין

מצאתי :(

לאחר כל השבחים שקראתי עליהם בפורום , מוזר לקרוא על מקרים של הגעה לכדי תביעה בבית משפט

פורסם

לקראת סוף השבוע כנראה שאבקר באלדן

מה הסיכוי שלי למצוא רכב קטן וחסכוני בסביבות ה60K ?

אם מישהו קנה רכב מאלדן ,אנא ספרו על חוויית הקניה ,האם גם אלדן שייכת למקום עליו ניתן לומר ? Et tu, Brute

• תוכן חדש...