Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אשמח לקבל חוות דעת על הבדיקה המצורפת כאן.

הבדיקה הוזמנה על ידינו, והמוכר הוא יד פרטית ככה שרוב הסיכויים שהיא אינה משוחדת. הבודק במכון אמר שהרכב במצב מכני טוב מאוד, לחץ טוב במונע, גיר מצויין, בלמים, הרכב יבש לגמרי, אין שום נזילות בשום מקום, כל החלקים מקוריים חוץ מהפח האחורי שהוחלף אחרי התאונה. המצב של הרכב תואם את הקילומטראז הנמוך. הוא אמר שהשלדה לא נפגעה...

אז השאלות שלי הן:

1. למה החלפת פח נרשמה כמשמעות גבוהה אם השלדה לא נפגעה(הקורות גם כן לא הוחלפו)?

2. האם התאונה מהווה סכנה בטיחותית לרכב, יכולה להשפיע על התנהגותו על הכביש, צריכת דלק וכו'?

3. המוכר הוא יד 2, וכשקנה את הרכב, ביצע בדיקה במוסך בלבד של מנוע גיר ושלדה, כמובן קיבל תשובה שהכל תקין. הוא לא ידע על התאונה מאחורה. האם צריכה לבוא הורדת מחיר?

4. האם הייתם רוכשים את הרכב הזה?

תודה לעונים!

2009.jpg

פורסם

אני חושב שזה משמעות גבוהה בגלל שהחלק שהוחלף מרותך לקורת האורך של הרכב. קשה להעריך בדיוק במה מדובר מבלי להבין מה הוחלף וכיצד זה נעשה, אבל כנראה שמדובר במשהו בעל משמעות סחירותית בלבד, בהנחה וקורת האורך עצמה לא נפגעה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המשמעות אכן גבוהה - נראה שהרכב סך הכל ממש שמור , מלבד העובדה שהיתה תאונה די משמעותית מאחור.

למרות שכנראה אין פגיעה בטיחותית , זה הולך להרתיע את הקונה הבא וכדאי לקנות רק אם אתה מתכוון להחזיק ברכב הרבה שנים.

(כמובן אחרי הורדה יפה מהמחיר).

פורסם

אכן אנחנו מתכוונים להחזיק ברכב לפחות 5 שנים. האם לרכב בן 10 שנים הפגיעה הזאת משמעותית במעמד המכירה? בהנחה שלא יהיו עוד תאונות כמובן...

עד כמה באמת נראה שהתאונה הזאת הייתה קשה? כי ראינו מקודם רכבים שנפגע להם קצה שלדה וכאן לא נרשם שיש פגיעה בשלדה...

פורסם
אכן אנחנו מתכוונים להחזיק ברכב לפחות 5 שנים. האם לרכב בן 10 שנים הפגיעה הזאת משמעותית במעמד המכירה? בהנחה שלא יהיו עוד תאונות כמובן...

עד כמה באמת נראה שהתאונה הזאת הייתה קשה? כי ראינו מקודם רכבים שנפגע להם קצה שלדה וכאן לא נרשם שיש פגיעה בשלדה...

תשאל את עצמך אם עכשיו היית קונה סיביק מודל 2003 אם זה היה מרתיע אותך. אני חושב שאם האוטו במצב טוב ואתה באמת הולך לכיוון של 5 שנים ואין פה בעיה בטיחותית, נסה להוריד אותו קצת במחיר בשביל ההרגשה הטובה ותתחדש :)

פורסם

אני דווקא חושב שבגלל שלא מדובר ברכב נדיר ויש לא מעט כאלה רק בגלל הספק לגבי התאונה הייתי עובר לסיויק הבאה.

אם המוכר באמת ביצע בדיקה בעצמו קשה לי להאמין שהתאונה לא התגלתה שם, מדובר בריתוך שתמיד מופיע במשמעות גבוהה.

פורסם

ברגע הפח האחורי מרותך גם אם אין פגיעה בקורות הרכב הוא הרבה פחות בטיחותי מרכב אחר שלא עבר תאונה מאחור.

במקרה של פגיעה נוספת מאחור מכיוון שחוזק השלדה נפגע כבר בתאונה הקודמת ויש ריתוכים הפגיעה תהיה הרבה יותר נרחבת ובהחלט תתכן סכנה לשלומם של הנוסעים גם בתאונה קלה יחסית.

לדעתי (גם בגלל שהרכב לא נדיר) לעבור לרכב הבא...ואם את מחפשת הונדה סיוויק במקום לחפש מציאות מפרטיים לכי תקני ב"אוטו-סנטר", ותקבלי אחריות נוספת.

בהצלחה :-)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...