Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל בזה שבשעה טובה אני משתחרר ב21 החודש :-D

הסיפור (ממש בקצרה) הוא כזה - אני שונא את המפקדת שלי. פשוט מתעב אותה. היא תת-אדם מהסוג הנחות ביותר ואם אתחיל לפרט אני לא אסיים. גם היא לא מחבבת אותי (שזה מצחיק, לי יש את כל הסיבות, לה אין אפילו סיבה הגיונית אחת...)

כאמור, אני משתחרר בעוד פחות מ20 יום ואין לי מושג מה קורה עם ההערכת שחרור. אני יודע שבשחרור אמורים לקבל את התעודת שחרור שמופיעות עליה התכונות שסומנו ע"י המפקד, אבל השאלה שלי היא - מה קורה אם המפקד בכלל לא מילא את טופס ההערכה? עלולים לעשות בעיות בשחרור או משהו בסגנון?

תכלס, לא ממש אכפת לי מהחתיכת דף הזאת, הדאגה היחידה שלי היא הבעיות שעלולים לעשות לי בעת השחרור, ואני לא רוצה ששום דבר יהרוס לי את היום בו אני גם משתחרר מהצבא וגם נפטר מהפסיכומטרי :lol:

פורסם

הרבה מזל טוב, ובהצלחה באזרחות.

התעודה הזו, גם אם לא כתוב עליה כלום, תשמש אותך למימוש כל מיני הטבות, כי היא סוג של ראייה שאתה חייל משוחרר. עוד לא נתקלתי במעסיק שעניין אותו מה כתוב שם בפנים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

השלישות שולחת הודעה למפקד הישיר כי עליו למלא טופס הערכת מפקד.

אם המפקדת שלך לא מעריכה אותך היא תבחר בניסוחים פחות חיוביים מתוך הרשימה.

במרבית המקומות לא מבקשים לראות את ההערכה הזו.

פורסם

אני מודע לכך שאפילו לא מסתכלים על התעודת שחרור, השאלה היתה אם יעשו לי בעיות באם בכלל לא מולא טופס ההערכה :-)

אני גם יודע שכביכול היא "חייבת" למלא את הטופס, השאלה מה קורה אם היא לא עושה את זה, מהיכרות עם הבנאדם אין סיכוי שהיא מילאה אותו.

הרבה מזל טוב, ובהצלחה באזרחות.

התעודה הזו, גם אם לא כתוב עליה כלום, תשמש אותך למימוש כל מיני הטבות, כי היא סוג של ראייה שאתה חייל משוחרר. עוד לא נתקלתי במעסיק שעניין אותו מה כתוב שם בפנים.

תודה :-)

אני לא בטוח עד כמה התעודה קריטית לגבי ההטבות וכו', אל תשכח שיש גם את ה"חוגר שחרור" שיכול לשמש בדיוק למטרה הזאת. שוב - השאלה אם ביום השחרור עלולים לעשות בעיות אם לא התקבל טופס הערכה.

פורסם

עדיין לא שמעתי על מישהו שקיבל תעודת שחרור ללא הערכה.

אני סיימתי את השירות ולמרות יחסים עכורים, בלשון המעטה, קיבלתי הערכת מפקד.

וכמו שנאמר אי אפשר ללכלך עליך אלא לתת ניסוחים פחות חיוביים.

פורסם

מעולם לא קיבלתי את חתיכת הנייר הזו ואין לי צורך בה, שישמרו על העצים במקום זה, יותר טוב.

אין מצב שזה ימנע את השחרור שלך, רק דפוק או מצב חירום של מלחמה תעשה את זה

או כמו שאומר המשפט הידוע - אפלו הרס"ר לא יכול לעצור את השעון מלתקתק.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

מזכיר לי את השחרור שלי - למרות שאצלי המצב עם המפקד היה להפך. הוא הבן אדם הכי מדהים בעולם, ומאוד אהבתי אותו והערכתי אותו.

בגלל טעות של השלישות, לא יכלו לשחרר אותי במקום השירות (קרייה), ואחרי כלללל הטופס טיולים שלחו אותי לתל השומר להשתחרר שם. וזאת למרות שהיה לי ביד כבר את כל התעודות והטפסים האפשריים.

כשהגעתי לתל השומר שיחררו אותי מהר מאוד, אבל בתעודות שהם הדפיסו לי לא היה רשום כלום. תפסתי את הבחור שאחראי על זה, "אחינו, בוא תמלא לי את זה", לוקח אותי למשרד, "יאללה תבחר מהרשימה מה אתה רוצה שיהיה רשום" :lol:

בעיות זה לא יעשה לך, גם התעודת עצמה אפשר לנגב איתה בגדול. אני דאגתי לי ל-2 העתקים מכל דבר - תעודת הערכה, תעודת שחרור, שחרור ממילואים. שלא יבואו לי בתלונות באמצע החיים. בכל זאת, צה"ל.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

לדעתי היא מחויבת למלא אותו. הרי היא לא יכולה לכתוב שם דברים גרועים, במקרה הכי גרוע היא תשים לך 0 תכונות טובות (מתוך 7 אפשריות), ובציון התנהגות תשים לך טעון שיפור. אף חד לא יסתכל הזה. לי שמו את כל ה-7. הייתי מצטיין אוגדה ומחלקה. זכיתי למחמאות מכל מפקד שהיה לי, באמת שהייתי חייל למופת, ובינינו, את אף אחד באזרחות זה לא מעניין.

ביטוח לאומי, הבנק, כללית, וכל שאר המקומות שאני מנוי להם, ביקשו ממני צילום תעודת שחרור, ולא את החוגר למימוש ההטבות.

גם מעסיקים יבקשו אותה, וזאת כדי לשלוח לגורמים הרלוונטיים, בשביל שתקבל את ההטבות שמגיעות לך כחייל משוחרר.

תכין מראש איזה צילום או שניים, שתוכל לפקסס למי שצריך. נניח כללית מושלם זהב, מגיע לך שנה חינם כחייל משוחרר.

חשבון עו"ש ללא עמלות, ועוד כל מיני הטבות נחמדות.

אגב, איך מתקדם הפסיכו? אני נבחנתי בפברואר, והלך לי לא משהו. למדתי דבר אחד, בחומר רוב האנשים שולטים ב100%. המבחן עצמו זה כמו משחק כדורגל, הרבה מאוד תלוי באיך אתה מגיע למבחן, רמת הרוגע והריכוז שלך. אתה פשוט צריך לתת ביצוע טוב, ואתה כבר עובר את כל הלחוצים, ואלה שממהרים לפתור שאלות, ועושים טעויות קטנות. אני אומנם יצאתי בתחושה מאוד לא טובה, להבדיל מהסימולציות שכמעט באף אחד מהן לא ירדתי מ85% של תשובות נכונות. (האחרונות היו 97%, 95% ו-93%), אבל די הגעתי למסקנה שפסיכומטרי זה לא מבחן כזה נורא, אהת רק צריך להגיע מרוכז ולעבוד כאילו זו סימולציה שאתה עושה בבית/בקורס.

שוב בהצלחה, אתה בדרך לתקופה נפלאה, רק שלא תתחיל לך כמו שהיא התחילה לי (עמוד ענן) :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

איך הולך הפסיכומטרי? אתה יודע, פסיכומטרי..עובדים קשה :-)

ברור שרוב האנשים שולטים בחומר ב100%, אם תתן לי לעשות את המבחן בלי מגבלה של זמן אני מקבל 800 בלי להניד עפעף. הכל עניין של זמן במבחן המ*ורבן הזה. אפשר לגלוש לתוך כמה הוא לא באמת משקף חכמה\מידת הצלחה באונ', אבל זה כבר נושא אחר :wink:

חזרה לנושא, אז אני מבין מכם שלא יהיו בעיות בשחרור, זה מה שרציתי לוודא. כל הבעיה צצה בגלל שכבר חודש וחצי לא החלפתי איתה מילה (כן, היא המפקדת הישירה שלי וחודש וחצי היא לא דיברה איתי ולא יודעת אם אני נוכח\לא נוכח כל יום, מה אני אגיד לכם, צה"ל במיטבו :roll:) ועדיף לי להשאיר את המצב ככה.

תודה :-D

פורסם

אני הגעתי למסקנה שהיא מכלילה, אבל הרבה יסכימו איתי שהיא נכונה.

לרוב בחורות שנהפכות למשקיות/מפקדות או who to fuck care what is the defention, (לא מדבר על לוחמות) הן מגלומניות עם קורטוב של פסיכופתיות עם שריטה של אהבה מטומטמת של שליטה באנשים.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אני מכיר מישהו שהמפקד שלו נתן לו למלא על עצמו את הערכת השחרור. כך הופיעה לו ההערכה "הקצין מילא את תפקידו בצורה טובה" (או משהו בסגנון), והוא בכלל היה חוגר...

לעניין המפקדת: במרבית השירות שלי היו לי מפקדות, שעם רובן היחסים היו לכל הפחות בסדר. האחרונה שבהן היתה קצינה שסבלה מסג"מת קשה, עם בערך מחצית מהפז"מ שהיה לי. במרבית הזמן שבו הייתי תחת פיקודה לא זרם ביננו הדם הכי טוב, ודווקא יום לפני השחרור נוצרו נסיבות שגרמו לנו לשבת בארבע עיניים ולפתוח את השיחה הכי פתוחה, ישירה ונעימה שאפשר. זאת בערך היתה הנקודה שגיליתי שהיא אדם סבבה ושיש מצב ששנינו נפלנו זה על זאת על פארש.

אינני מכיר את מרקם היחסים בינך לבין המפקדת שלך, אבל כן הייתי ממליץ, במידת האפשר, ליישר איתה את ההדורים טרם עזיבתך. אל תשכח שאתה עוד תעשה מילואים ושיש מצב שבעתיד אתם נפגשים לסיבוב נוסף (במילואים שלי יוצא לי מידי פעם לפגוש את אחת המפקדות שלי, ותמיד שנינו ממש שמחים להיפגש ולהתעדכן היכן כל אחד משנינו נמצא בחיים שלו). קארמה תמיד תתפוס אותך, תוודא שזה יהיה רק על דברים טובים.

שחרור נעים!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בגלל טעות של השלישות, המפקד שלי לא קיבל את הטופס למלא עד שלושה ימים לפני השחרור שלי. הטופס לא הגיע בזמן לאן שהיה צריך וקיבלתי תעודת הערכה ריקה (ללא הערכות). בשורה התחתונה המצב זהה למצב שלך- לא התקבל הטופס שהמפקד היה אמור למלא. לא היתה לי שום בעיה להשתחרר.

מאוחר יותר, אגב, הזמנתי תעודת שחרור דרך האינטרנט ושם כבר הופיעו התכונות והשטויות האלה. אף אחד מעולם לא התעניין בהן.

אני חושב שיש לי את התעודה הריקה איפושהו, אם מעניין אותך אני יכול לחפש ולסרוק.

"ai motoare capul doare"

פורסם
who to fuck care what is the defention, .

אם אתה מתעקש לכתוב באנגלית, לפחות תוודא שאתה לא כותב שטויות.

who the fuck cares ולא who to fuck care

definition ולא defention

את התחביר נעזוב בינתיים.

התגובות כאן מלאות הכללות המבוססות על מקרים פרטיים חריגים.

התשובה לשאלה המקורית כבר ניתנה - מיותר להוסיף קיטורים על המפקדים שלכם בצבא.

פורסם

אינני מכיר את מרקם היחסים בינך לבין המפקדת שלך, אבל כן הייתי ממליץ, במידת האפשר, ליישר איתה את ההדורים טרם עזיבתך. אל תשכח שאתה עוד תעשה מילואים ושיש מצב שבעתיד אתם נפגשים לסיבוב נוסף (במילואים שלי יוצא לי מידי פעם לפגוש את אחת המפקדות שלי, ותמיד שנינו ממש שמחים להיפגש ולהתעדכן היכן כל אחד משנינו נמצא בחיים שלו). קארמה תמיד תתפוס אותך, תוודא שזה יהיה רק על דברים טובים.

שחרור נעים!

קודם כל תודה :-)

אני אסכם את הנושא בכך שאומר שהיא לא בנאדם שאפשר ליישר איתו הדורים כלשהם, היא בקושי בנאדם. ולא, היא לא קצינה צעירה - רס"ן בת 40 שמתנהגת כמו ילדה בת 10, ומספיק לשמוע איך היא מדברת אל הילדים שלה בכדי להבין. מדובר על בנאדם שמתוך 20 פקודים, 20 שונאים. כן, גם הקצינים שלה. ובבסיס פתוח זה לא משהו שכל כך קל להגיע אליו :shock:

המפקד הקודם שלי היה תותח, באמת. פה אני ארחיב ואומר שמתוך מחלקה (!) שלמה של 150~ איש, כולם היו מתים לו על התחת. למזלי שירתתי תחת המפלצת "רק" חצי שנה וזה בהחלט הספיק לי :smile:

• תוכן חדש...