Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני כבר מבולבל מכל הנתונים שאני רואה ....

יש לי HU ואני רוצה לקנות קומפוננט ומגבר. חשבתי על:

"Cerwin-Vega HED1602 6.5

Rockford Fosgate 301x

השאלה שלי מה אתם אומרים על החלקים, האם הם יעבדו חזק? הרי הקומפוננט הנ"ל הם 50 אר אמ אס.

בנוגע ל HU , כבר קניתי (pioneer deh4600) לפי מה שכתוב היא מספקת 4*50 , כמה אר אם אס זה יוצא לכל אחד?

חשבתי להוסיף 6/9 (בנוסף) - מה אתם אומרים?

האם המגבר מתאים לחלקים?

האם יש חלקים אחרים באותו טווח מחירים שיתאימו יותר?

תודה לכולם, אני פשוט מבולבל כבר מכל זה , יום טוב! :roll:

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם

ההספק של הרדיו דיסק זה 22 RMS

בקשר למגבר אני ההיתי הולך על הדגם החדש של לאנזר לא זוכר את הדגם זה שאומרים שמוציא 150 RMS X4 את האמת אני לא מאמין שהוא 150 RMS אבל תחלס בכמה יכול להיות הגזמה

לנזאר זא לא חברה שיגזימו במאות אחוזים גם אם אם אם הוא 100 ( ואין מצב לפחות )

הוא עדים על הדגם של רוקפורד ( הספציפי הזה )

המחיר שלו זה 1350 לפי דעתי הואבהחלט שווה את הכסף

חברה אני מדגיש זה רק דעתי ו ( במיוחד למיקמיק ששונא את את לאנזר ומבקש תמיד הוכחה של מעבדה )

אז אין לי הוכחת אבל לא נראה לי שלאנזר יגזימו ב 50 RMS

פורסם

מתן , תודה רבה!

אני מעדיף את רוקפורד כי מאוד חשובה לי אמינות ואיכות (אף פעם לא שמעתי את לאנזר מותקנת)

אני רוצה שוב לשאול אם ישמעו חזק עם הרכיבין האלו?

תודה רבה לעונים !

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

• תוכן חדש...