Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזהרה למשתמשי אתרי הקופונים

Yellow Engine
שימו לב! השרשור הזה בן 4266 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חברים, מי שנוהג להשתמש בשירותי האתר "גרופלי" - ראו הוזהרתם! פעילותו של האתר מוטלת בספק, אין מענה בטלפון או במייל, האתר אינו משלם לספקים, אני מקבל יותר ויותר דיווחים על אנשים שלא קיבלו ולא יקבלו את המוצר שהזמינו. למרות כל האמור לעיל - האתר ממשיך לפרסם מוצרים. זהירות!

למשפטנים שבפורום, אשמח לחוות דעתכם מה כן מותר לומר כאן שלא יהווה "לשון הרע" או "הוצאת דיבה". די נזהרתי בפסקה שרשמתי למעלה :?

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על האזהרה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עבדתי במשרדי אתר קופונים גדול.

אתם ממש לא רוצים להזמין מהחאפרים הגנבים האלה.

אפשר הסבר למה?

מלבד מוצרי סטייל דיל אקסטרים באיכות זבל שהם מוכרים ואני נמנע מהם יצא לי להזמין חופשות בזול ואפילו כמה מוצרים לרכב ותוצאת הזמן לטובתם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את מירב הכסף שלהם הם עושים על גבי נוכלויות.

מוצרים שאם יגיעו אליך, יהיו באיכות שתבייש טאבלטים סיניים בדולר, וזה במידה ולא סיננו אותך "בטעות" מהרשימה של אנשים שהתקבל מהם תשלום (שיטת מצליח- שכחת שקנית? הרווחנו. שמת לב שהמוצר לא הגיע? עכשיו בוא תחפש אותנו בטלפון במשך שעות, נייבש אותך, נטרטר אותך בין טלפונים ונראה כמה תוכל לסבול בשביל תשלום של 40 ש"ח). משהו כמו 40% מהאתרים שייכים לאדם נוכל אחד שאפילו העובדים שלו לא מצליחים לאתר אותו.

בקיצור, להתרחק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הזמנתי משם בחיים, אבל אם מתישהו אפול על חנות שלא עומדת בתנאי המכירה או שלא מגיבה למיילים (לא אבזבז את זמני על הקו בשביל מוצר פשוט) , אבטל את העיסקה מול חברת האשראי ושחברת האשראי תנסה לאתר ולרוץ אחריהם.

בכלל במקרים כאלה עדיף לשלם מול PAYPAL מספיק שכמה תלונות יתקבלו על בית עסק, וסוגרים להם את השאלטר של הסליקה של פייפאל. אותו הדבר יקרה גם מול האשראי במוקדם או במאוחר.

השאלה אם אנשים משתמשים בכלים הללו שמגינים על הצרכן (לא הזכרתי את מכתב למועצה לצרכנות, והם מאוד יעילים בטיפול, מניסיון)

SEAT LEON TSI 1.2 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה אם אנשים משתמשים בכלים הללו שמגינים על הצרכן

אתם יכולים גם להמשיך לנסות להשתמש.

אותו בן אדם שדיברתי עליו מחליף בערך פעם בחודשיים שלוש את שם אתר הקופונים, מחליף טלפונים ותאי דואר וממשיך לעסוק בשלו. הפראיירים תמיד יבואו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למוסך שמציע טיפולים ב 199 עם הקופון באתי בלי הקופון, מובן שהסכים למחיר בתשלום ישיר לו. ראיתי איזה שמנים ופילטרים הוא מציע והלכתי. לא היה שם יצרן אחד שנשמע מוכר אפילו מהכי זולים בסין/טורקיה. עם/בלי קופון - לא כדאי. אני בטוח שעוד רבים ייתנו את אותו המחיר בלי הקופון.למוכר חוסך עמלה לאתר, לקונה חוסך סיכון בכרטיס לעסק שכבר לא קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...