Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית/סופר מיני עד 25,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחרונה סיימתי את עבודתי הקודמת. רכב הליסינג שלי (יונדאי I25) הוחזר לשלמה סיקסט.

מקום העבודה החדש שכבר בעבורי קיה פיקנטו לחודשיים בכדי להסתדר עם הנסיעות הארוכות שיהו בהתחלה ועכשיו המשרה היא קלבי"ת, משהו כמו 25 ק"מ של נסיעה בין עירונית מהבית.

בהתחלה חשבתי לכיוון מיני חדשה ואוטומטית אבל נראה לי מוזר לשלם כל כך הרבה כסף לאוטו חדש שלא יהיה לי נוח במיוחד בנסיעות לעבודה וגם לא יהיה נוח לנסיעות משפחתיות. בנוסף אני מעדיף להשאיר תקציב לשדרוג ה-I30 או לרכישת רכב שלישי.

אחר כך חשבתי על סופר מיני, בעיקר גטס או 206 משום שהסיריון מחוץ לתקציב שלי. גטס שהיא לא GLF דיי קשה למצוא וב-206 אני מעדיף 1.6 אוטומטית במצב נורמלי ולא מיד חמישית ומעלה וזה גם דיי קשה למצוא, אני גם לא בטוח שהיא מרווחת יותר.

השלב הבא היה לעבור למשפחתיות, זה התחיל באימפרזה שם אני מעדיף את דגמי ה-2 ליטר שיתנו ביצועים סבירים ובגלל שהנסיעות הן בין עירוניות צריכת הדלק לא מפחידה אותי.

אתמול התחלתי לחשוב בכיוון של מגאן, אפשר למצוא אחת כזאת מ-2007 ויש מבחר דיי גדול ובנוסף אוכל לקבל הטבות ברכישה דרך קרסו טרייד, רק שאני לא בטוח ששם היא תתאים לתקציב שלי.

אז כמו שאתם מבינים קצת הלכתי לאיבוד. בעיקרון אני מחפש רכב שלא יתזז אותי בין מוסכים, אני לא מפחד מרכבים שנחשבים לא חסכוניים משום שהנסיעה היא ברובה בין עירונית. הרכב אמור לשרת אותי ועוד 3 נהגות (אמי, אשתי ואחותי) ובקרוב נהג צעיר נוסף ובנסיעות משפחתיות יסעו בו מבוגרים וגם קטנטנים בהרכבים משתנים. ברור לי שאני לא אקבל פה רכב שהוא גם מאובזר, גם בטיחותי, גם אמין וגם חסכוני אבל אני פוסל מראש את שברולט אוואו או יונדאי גטס GLF משום שתנהג בו גם נהגת צעירה וכמובן היקרים לי ביותר יבלו בו לא מעט. גם פלאים מוטורים כמו קורולה במחירים מופקעים לא עושים לי את זה ונראה לי מוזר לשלם סכום כזה על רכב שחגג בר מצווה במקום על רכב בן 6 או 7 שהוא חצי מהגיל.

אני מעדיף שהרכישה תסתכם ב-20 אלף שקלים ושישאר תקציב ליישור קו ואבזור (דיבורית וכו') אבל בעבור מגאן טובה למשל אהיה מוכן לשלם.

אני מודה מראש למי שיסייע ויעזור לי להתמקד או למצוא כיוונים חדשים, חג פורים שמח!

פורסם

חפש לך סיטרואן קסארה משנת 2005. משפחתית נהדרת ואוטו סופר כיפי לנהיגה, נוח ומפנק במיוחד בדרכים בין עירוניות.

לדעתי יישאר לך אפילו עודף לאבזור מהתקציב שלך, אבל תבדוק.

פורסם

זהו? אין עוד רעיונות??

ד"ר סובארו, הקסארה קצת ישנה, כדאי להתאמץ בשביל C4?

שבת שלום.

• תוכן חדש...