Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מתעניין ב-BMW 2013 320 ואו 328 שאלת ייעוץ.


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג פורים שמח

 

רשמתי פה לא מזמן בקשר לדילמה של מה לקנות כאשר הדילמה היא לקסוס 250I שנתון 2011 ואו 2012 והיו גם על הפרק המזדה 6 החדשה הפרימיום + ועכשיו נכנסה למשוואה גם במוו ה 320 ואו ה 328 שאם וכן אני יעשה ייבוא שלה.

 

רציתי לדעת מה ההבדלים המכניים אם ובכלל שיש בין 2 הדגמים של ה במוו והאם מדובר רק בניהול מחשב ההבדלים ב כ"ס שיש בינהם?

 

תודה למגיבים.

פורסם

על פניו נראה כי בלוק המנוע הוא זהה..., מהלך בוכנה,יחס דחיסה גם הוא 1:10 בשני המנועים .

קודי המנוע שונים N20B20U0 , N20B20O0

ייתכן והשוני טמון בECU ,מגדש טורבו שונה וחלפים מכאניים.

פורסם

טעות!

יחס הדחיסה שונה בין מנוע ה-320i בו היחס הוא 1:11 לבין מנוע ה-328i בו היחס הוא 1:10. ההבדל ביחס הדחיסה נובע משוני במבנה הבוכנות (הקדח והמהלך אכן זהים).

יש הבדל גם בקוד המנוע המוטבע על הבלוק של שתי הגרסאות.

×
×
  • תוכן חדש...