Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חושב להחליף פאביה ידני 1.4 2012 בהונדה אינסייט 2010

אני נוסע כ30 א' ק"מ בשנה ונשבר לי מהידני...

חשוב לי בעיקר: צריכת דלק,ביצועים ,נוחות נסיעה,מרחב פנימי בעיקר ליושבים מאחור

איזה רכב שקט יותר (רעשי מנוע ורעשי רוח ) ?

כמו כן האם ניתן לבטל כרית אוויר מקדימה בהונדה? האם ביטוח להונדה יקר יותר מהסקודה?

תודה מראש...

פורסם

אם צריכת הדלק חשובה לך אז כדאי שתדע שהמערכת ההיברידית של טויוטה יותר יעילה.

מצד שני באותו סכום תוכל לקנות אינסייט משנתון מתקדם יותר כי השוק שלהם על הפנים.

ממליץ לך לקרוא קצת חוות דעת על הרכב (יש לו לא מעט פאקים) ולעשות סיבוב רציני לפני שאתה מחליט ללכת על ההחלפה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

האינסייט תהיה טובה יותר מהפביה בצריכת הדלק וזהו.

המנוע של האינסייט רועש יותר, בעל ביצועים דומים והמושב האחורי שלה יתאים לשני נוסעים בלבד (בלתי ניתן לשבת במרכז המושב האחורי).

הביטוח של ההונדה זול יותר.

בניגוד לכותב שמעליי, השוק של האינסייט מעוללה ורכבים עם נתונים טובים נמכרים מהר מאוד.

פורסם

זה לא זמן טוב למכור פאביה ידנית. בסקודה יש עכשיו מבצע נוסף על ה 1.4 ליטר, כך שבהכרח שוק המשומשות של הדגם הזה יהיה קשה יותר בחודשים הקרובים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני יודע שזה לא בדיקה מדעית אבל תפתח יד2 ותחפש לך פריוס מ-2010-2013 ותמצא 18 מודעות, אם תחפש אינסייט מאותם שנים תמצא 54 מודעות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
האינסייט כ"כ גרועה?

מכיר מקרוב ובמשך למעלה משנה אינסייט 2011. אוטו שנבחר בקפידה לאחר בחינת כמה אלטרנטיבות בליסינג. לזכותו נסיעה שקטה ונינוחה ( הרעש שחבר כאן מזכיר נובע מתיבת הילוכים רציפה בה לחיצה נמרצת על דוושת התאוצה מביאה את סיבובי המנוע למקסימום ללא קשר למהירות, תופעה רגילה בכל מכונית עם תיבה כזו. מאידך נסיעה במהירות גבוהה בסיבובי מנוע נמוכים היא הצד השני והיותר נחמד של המטבע הזו ), כיסאות מעולים, ביצועים סבירים, היגוי בכלל לא רע, קו חלונות נמוך ותחושה מאוד קלילה ואורירית וכמובן צריכת דלק מעולה. לגנותו נסיעה קופצנית מהממוצע, ומערכת מדוממת מנוע בעמידה, גסה בתיפעולה ולא נעימה. בסך הכל אוטו בכלל לא רע ועדיף לטעמי על לא מעט ממתחריו, גם בתחומים שאינם חיסכון בדלק.

פורסם

לחבר יש אינסייט.

הוא מאוד מרוצה מהרכב.

הבעיה היחידה מבחינתו - נסיעות לירושלים.

במהלך העליות נגמר המצבר ואין יותר את תוספת הכוח החשמלית.

במצב הזה הוא נותר עם מנוע הבנזין הבסיסי והרכב מעט מתקשה בעליות.

מעבר לזה הוא אומר שהחבילה הכוללת בסדר גמור.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

מבחינת מרווח רגליים האינסייט תהיה עדיפה, מבחינת רוחב דומה עד זהה לפאביה, המושב האמצעי גבוה והתקרה נמוכה, מבוגר בגובה בינוני ומעלה ישב מאוד לא בנוחות.

בשיוט בינעירוני, המנוע עובד בטורים נמוכים ושקטים, בידוד שאר הרעשים בינוני (משווה למכוניות משפחתיות).

כל עוד אתה לא נוהג ע״ב יום יומי בדרכים הרריות תובעניות אני לא חושב שתרגיש מחסור בכוח.

צריכת דלק משולבת עבור נהיגה הגיונית בסביבות 1:17, מחוץ לעיר, במיוחד אם אתה מקפיד על נהיגה נכונה תראה גם 20 ק״מ לליטר ואולי יותר.

לי מערכת הדימום האוטומטי לא מפריעה (על אף שפעולתה מורגשת), פרט לימי הקיץ החמים בהם מוטב לנתק את מצב ״אקו״.

שים לב! האינסייט עברה שיפורים במהלך 2010, הדגם המשופר הגיע החל מאוגוסט 2010 מדובר על שידרוג משמעותי למע׳ המתלים וההיגוי ושיפור מינורי למדי בתא הנוסעים, אני לא הייתי קונה רכב מלפני השיפורים, הוא מרגיש רכב שלא פותח עד הסוף.

הדרך הקלה לדעת אם מדובר ברכב לאחר השיפור (פרט לתאריך העליה לכביש) הוא לשים לב אם יש טבעת דמוית כרום סביב פתחי האיוורור ופקדי המיזוג.

סה״כ מדובר בפתרון לא רע למי שזקוק לרכב חסכוני ולא לוקח 5 אנשים לעיתים קרובות.

• תוכן חדש...