Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני יודע שדיברו רבות על כך אבל לא ממש מצאתי תשובה לשאלה שלי.

1) האם הדגם שנמכר בערוץ הקניות הוא הדגם ה-mvp עם הטווח הארוך?

2) האם בעלים של המכשיר מרוצים ממנו?

3) אם מפעילים את ההתנעה מהשלט ויש אימובילייזר זה אפשרי??????:?

בכל מקרה תודה רבה לכל העונים!!!

ביי!!!

פורסם
קודם כל אני יודע שדיברו רבות על כך אבל לא ממש מצאתי תשובה לשאלה שלי.

1) האם הדגם שנמכר בערוץ הקניות הוא הדגם ה-mvp עם הטווח הארוך?

2) האם בעלים של המכשיר מרוצים ממנו?

3) אם מפעילים את ההתנעה מהשלט ויש אימובילייזר זה אפשרי??????:?

בכל מקרה תודה רבה לכל העונים!!!

ביי!!!

טוב הנה תשובות מבעל אזעקה (אני) :-)

1) כן זה הדגם!!

2) כן אני אישית מאוד מרוצה ממנו וגם 5 חברים שיש להם אותו

3) לא זה לא אפשרי. את ההנעה מהשלט זאת אופציה, כמו פתיחת בג'ז וכו....

כמה המלצות לפני שאתה קונה/מתקין

1) מומלץ מאוד לקנות ממכרז באינטרנט ככה אתה קונה את זה במחר הזול ביותר (אני קניתי ב500 ש"ח)

2) תתקין את האזעקה אך ורק במקום מורשה (לפי הרשימה של רב בריח [רדיו מארס])

פורסם

לגבי התנעה ע"י השלט: אין שום בעיה. אם מתקינים את המודול כמו שצריך.

לMVP אין יכולת התנעת רכב אבל יש ערוץ פנוי שניתן להשתמש בו למטרה זו.

כאשר מוסיפים את מודול ההתנעה יש לחברו אחרי הקודן\אימובילזר וכו' כך שבעת התנעה ע"י הMVP בעצם עוקפים את כל מערכות ההגנה של הרכב ונשארים עם מערכת ההגנה של המודול ואז:

פתיחת דלת - הכנסת מפתח - הקשת קוד או הצמדת אימוביליזר וסיבוב מתג התנעה ל ON (המודול מנתק את ה START ע"מ למנוע נזק למתנע).

לגבי התקנה ע"י מתקין מורשה: גם אני קניתי את הMPV בסכום של 506 ש"ח אבל אני לא אשלם 300 ש"ח למתקין שיהרוס לי את האוטו. ספורים הם המתקינים שעושים עבודה טובה תוך שמירה על הרכב.

אני התקנתי לבד. בכל מקרה אם אתה מתכוון ללכת למתקין אז נראה לי עדיף ללכת למתקין עם המלצות (אם הוא גם נתקין מורשה של רב בריח - מה טוב) אפילו במחיר של איבוד האחריות על הMPV. לשיקולך.

פורסם

בשביל אחריות לך רק ואך למתקין מורשה ולא למישהו אחר

נ.ב. יש לי כמה מתקינים מורשים עם המלצות

אם הרכ שלך ידני ואתה רוצה הנעה מהשלט תוותר על זה, תאר לך שאתה מניע את האוטו והוא בהילוך :?

פורסם

עקרונית אתה צודק. לא מומלץ לחבר מודול התנעה לרכב עם גיר רגיל אבל אם מתעקשים גם לזה יש פיתרון.

נקודה נוספת שצריך לקחת בחשבון היא שהמודולים בד"כ מתאימים לרכבים מוזרקים כאופציה ראשונה או רכבים עם קרבורטור אבל חובה משנק אוטומטי.

פורסם

גם אני קניתי ולא התקנתי עדיין (מאותה סיבה של מתקינים..)

לא הבנתי את הקטע של האימובילייזר.יש באזעקה הזאת או אין?יש לי שם איזה חיבור שכתוב שזה האימובלייזר.זה זה?

ובקשר למודולים האופציונאלים-לא מצויינים דברים כאלה בחוברת ההתקנה

פורסם

המערכת היא אזעקה בעלת שלט דו כיווני וגלאי תנודות.

יש שני מעגלים לניתוק התנעה, אחד להצתה ואחד פנוי לאילתורים (שסתום דלק, סטרטר וכו')

בנוסף יש ערוצים נפרדים לנעילה מרכזית, הרמת חלונות ופתיחת תא מטען.

ע"מ להפעיל נעילת דלתות (או פתיחה) צריך לצרף ממסר וחיווט - מתאים לפיקוד - או +

ע"מ לפתוח תא מטען צריך להוסיף מנגנון (ואם כבר קיים אז חיווט מתאים)

ע"מ לאפשר הרמת חלונות צריך להוסיף מודול מתאים (כ 160 ש"ח ל 4 חלונות)

בנוסף יש ערוץ פנוי שאותו אפשר לחבר למודול התנעה, או כל רעיון אחר שעולה לך בראש (מנגנון השמדה עצמית?)

יש גם קונצים כמו בדיקת טמפ' ברכב, שעון מעורר, רטט(בשלט).

האזעקה מגיעה עם ספרון הפעלה בלבד. אני התקשרתי לרב בריח וביקשתי חוברת התקנה. פיקקסו לי תוך 10 דקות ספר שלם ומפורט.

יש לציין שאני לא סוכן של רב בריח ולא מתקין מקצועי אבל אני די בטוח שההתקנה שלי יותר מקצועית מרוב ההתקנות שהייתי "זוכה" להן את מתקינים למיניהם. בס"כ מרוצה מאוד מהמערכת.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מישהוא יכול להמליץ לי מאיפה אפשר לקנות??

מאיזה אתר??

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

• תוכן חדש...