Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו בטרנספורטר 82 :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! אני וחברתי התחדשנו בטרנספורטר 82 נוסע עם רשיונות אספנות והכל, לא הצורה הישנה העגולה אבל גם כן חמוד

אני לוקח אותו מרמת גן לחיפה מחר (אם הכל יעבור בשלום 8))

זקוק לעזרתכם איפה יש מוסך טוב ואמין (לא חובה באיזור צפון) שלא קורע אותך סתם, כדי לעשות את כל הטיפולים הדרושים, כאלה שעושים אחרי שקונים רכב. פלגים פלטינות שמנים כבלים כיוונים...כל העסק בקיצור

איפה אפשר לעשות צבע ופחחות ברמה בסיסית לא ברמה של שיחזור? וכמה מנסיונכם זה אמור לעלות?

ובכלל כל מחשבה רעיון כל דבר אשמח לדעת בקשר לרכב הזה. בעיקרון הוא אמור לשמש אותנו לטיולים ולינה בשטח יש לנו הרבה תכנונים עבורו! יהיה כיף!!!

תודה על הזמן!!!

פורסם

תמונות תמונות תמונות!!!

וברוך הבא למשפחה

transporter.jpg

רכב טיולים ופאן : 1989 Volkswagen T3 Caravelle GL

רכב יום-יום : Mitsubishi Lancer Executive 2006

פורסם

יש רק תמונות מעורפלות בנתיים כי ראיתי את הרכב בלילה..:(

אבל מחר יהיו עוד תמונות !

אז יש הצעות למוסכים? משהו ששוה לבדוק לפני הנסיע שתפו בחוויות ורעיונות

פורסם

ממה שאני מכיר, שני תותחים בכל מה שנוגע לפולקסווגן הם מוסך רון בתל אביב וד"ר בני במושב בני עטרות.

אין ברשותי פולקסווגן ואת כל ההמלצות אני מכיר מכאן.

בני חזק בעיקר במקוררות אוויר, ובעיקר בחשמל כמדומני, אך שווה לדבר איתו.

מוסך רון

בני נועם "ד"ר באג" במושב בני עטרות. טלפון נגד ספאם: אפס חמש ארבע, שמונה מאות ואחת, תשעת אלפים (נכון להודעה שנכתבה באפריל 2011)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בתור בעלים של מקוררת אויר דומה שנת 78 (בסימלון ) מצטרף להמלצה שלמעלי- וזה בא מהיכרות אישית עם בני ועם אנשים שמטפלים אצלו.

לגבי חיפה- אתה יכול להיות שקט לגבי כל מה שקשור למכניקה/חשמל- מוסך האחים מלמד - דרך יפו 100- מול הסיטי סנטר שבתחתית המושבה הגרמנית.

אנשים שאוהבים רכבים- גם מחזיקים טרנספורטר סינכרו 86 מדהימה. עם המון ניסיון בטרנספורטרים ומקוררות אויר- האבא ושני האחים נמצאים שם דרך קבע, בתקופת מגורי בחיפה הייתי אצלם מספר פעמים להתייעצות - גם לדברים שביצעתי בעצמי. ייתנו לך כיוון של אלופים עם המכשור הדרוש למערכת של 2 הקרבורטורים שלך כולל הסבר מפורט.

בהצלחה- רכב נהדר לנהיגה (התנסיתי גם בקירור אויר 81)

גרצמן

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

מעולה ! תודה רבה על העזרה

זה שבחיפה באמת יהיה שימושי :)

מקווה שמחר אגיע לפה בלי בעיות :)

אני ממש מתרגש כמו ילד

פורסם

תתחדש.:) מומלץ גם לטפל במוסך של מאהר, בצק פוסט מ.נ ברחוב המוסכים. מטפל בהרבה מכוניות של המועדון החיפאי ובכלל פולווסוגן ואודי ישנים וחדשים

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

טוב, השעה 3:55 בלילה אחרי נסיע של כשעתיים מתל אביב הגענו לחיפה בהצלחה!!! וווההווו!!!

מזל שהחלטתי לצאת בלילה לא הייתה תנוע ועצרנו בדרך לתת לרכב לנוח כ4 פעמים. כל הדרך 80. המנוע לא מכוון טוב וזולל דלק.

יש גם ריח מאוד חזר של דלק בתוך התא נוסעים האם בעיה ידוע ואם כן האם ניתנת לפתרון?

נראה לי שיש נזילת שמן על המנוע עצמו כי הוא מעלה עשן זהו בגדול יש עוד כל מני דברים קטנים אבל הכי מטריד זאת הנזילת שמן והעשן שיוצא מהמנוע...מה זה יכול להיות???

מעלה תמונה כדי שתראו את היפיופה

מחר מוסך רוצה להביא אותה למצב נסיע כדי שאסע רגוע :)

לילה טוב לכולם

תכאעקמונה.jpg

פורסם

תתחדשו!!! האוטו הכי-אהוב עליי EVER ממשפחת הפולקסוואגנים- ולא יעזור! יש יותר "קלאסיים" ממנו- אני אוהב את זה!:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

טוב אחרי שהגענו לחיפה הלחתי לשטוף את המנוע (בהמלצתו של מאהר) ועכשיו מחכים למה שמאהר יגיד..מה לעשות ובמה לטפל :)

תמודגכנה.jpg

פורסם
טוב, השעה 3:55 בלילה אחרי נסיע של כשעתיים מתל אביב הגענו לחיפה בהצלחה!!! וווההווו!!!

מזל שהחלטתי לצאת בלילה לא הייתה תנוע ועצרנו בדרך לתת לרכב לנוח כ4 פעמים. כל הדרך 80. המנוע לא מכוון טוב וזולל דלק.

יש גם ריח מאוד חזר של דלק בתוך התא נוסעים האם בעיה ידוע ואם כן האם ניתנת לפתרון?

נראה לי שיש נזילת שמן על המנוע עצמו כי הוא מעלה עשן זהו בגדול יש עוד כל מני דברים קטנים אבל הכי מטריד זאת הנזילת שמן והעשן שיוצא מהמנוע...מה זה יכול להיות???

מעלה תמונה כדי שתראו את היפיופה

מחר מוסך רוצה להביא אותה למצב נסיע כדי שאסע רגוע :)

לילה טוב לכולם

דבר ראשון תתחדש ותהנה מהרכב , לי יש קאמפר מודל 73 שמחכה בסבלות לשיפוץ ומידי פעם יוצא לגיחות של פרסומות או צילומים. אין סיבה שיהייה ריח של דלק בתא הנוסעים והמוסכניק שלך צריך לפתור את הבעיה הייתי ממליץ לך לבקש ממנו שיחליף את צינור הדלק אולי הוא סדוק או יבש. לפי דעתי יכל להיות שהמחזיר שמן ברכב שלך סדוק והשמן מטפטף על האגזוז ומשם עולה עשן, גם את המוסכניק אמור לפתור.

בהצלחה ותעדכן.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

אוי ואבוי!!!

אני אתן לך קצת מוטיבציה מצולמת להחליף, ומייד! את כל צינורות הדלק הגמישים. הצינורות מהמיכל לקרבורטורים, הצינורות בין הקרבורטורים, צינורות קטנים שמחברים בין צינורות הנשמים הקשיחים, והצינור של פיית המילוי.

פולקסווגנים מקוררי אוויר ושריפות הולכים יחד. הסיבה העיקרית היא צינורות דלק בני 30 שנה ומנוע מאוד חם.

אסף.

776560.jpg

24995461.jpg

• תוכן חדש...