Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חגורת בטיחות 4 נקודות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי שאלה קטנה בקשר לחגורות הבטיחות 4 נקודות, כדי להבהיר מדובר בחגורות בטיחות הבאות:

lrg301102b.jpg

האם חגורות אלו יותר בטיחותיות משלוש הנקודות הרגילות? בסופו של דבר נראה שאחיזת הגוף בהם יותר טובה, אבל האם זה עושה אותם יותר בטיחותיות?

פורסם

אני יכול לחשוב על 2 יתרונות עיקריים בשימוש בחגורה כזו-

א. במקרה של תאונה, העומס יחולק על-פני שטח פנים יותר גדול של הגוף מה שיביא בתורו פציעות קלות יותר (בדומה לאדם השוכב על גבי מיטת-מסמרים ולא נפצע).

ב. החגורה היא סימטרית, ככה שנקודות העיגון הן שוות הן עבור החצי השמאלי של הגוף והן עבור חציו הימני, מה שמונע את הזרקות הגוף בצורה לא שווה ומקטין את העומס על כלל האיברים.

יחד עם זאת, אני יכול לתאר שחילוץ אדם שמעוגן בחגורה כזאת מרכב מעוך או בוער יהיה ארוך יותר בכמה שניות לעומת החגורה הרגילה.

פורסם

טעות שלי, זה לא בהכרח 4 נקודות, קיים גם 3 נקודות שמתלבשות על שני צדי הגוף בצורה שווה:

lrg301104b.jpg

השאלה היא, האם ניתן להרכיב חגורה כזאת בצורה נורמלית כמו חגורה רגילה, כי ראיתי ברשת שהרבה מרכיבים את החגורה בחלק האחורי של הרכב, תמונה להבהרה:

105-0545_IMG.JPG

וזה ממש לא יפה :roll: ...

• תוכן חדש...