Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שעתיים ומשהו של עבודה וכמה תקלות בדרך כי אין במצב בלי כמה סיבוכים בפיגו. יש לי

ברכב alpine CDE 134 BT

ומורל טמפו 6

הרבה יותר מרוצה ממה שיש עכשיו לעומת מה שהיה

רציתי לדעת אם אפשר להוציא מהרמקול אם יש סביבה אקוסטית טובה יותר

למי שמכיר ברכב שלי הרמקול פשוט מורכב על הפאנל ומסביבו יש כאילו סתם חלל ריק ובעצם הרמקול דופק על הפלסטיקה

יש פתרונות יצירתיים לזה? דורש בנייה?

פורסם

תתחדש!

כן ע"י שידרוג סביבת הרמקול אתה יכול להוציא ממנו הרבה יותר!

דבר ראשון עדיף שהרמקול יהיה מחובר לסביבה שיכולה לתמוך בו ולספוג את הוויברציות שהוא יוצר, לכן מומלץ מאד לחבר את הרמקולים ע"ג טבעות עץ (ניתן לקנות מכל מתקין שמכבד את עצמו בכמה עשרות שקלים), לדלת הפנימית (שזה בעצם פח, ולא פלסטיק).

IMG_0740.jpg

IMG_0742.jpg

SCANSPEAK

פורסם

תודה =]

ולא ממש הבנת אותי אצלי הרמקול מחובר לפנל של הדלת שזה פלסטיק לא נראה לי שאני מתבלבל חחח ברגע שמורידים את הגוש הזה נחשף לפני על המכניזם של החלון איטם פשוט =] וזהו אצלי זה ממש לא ככה כמו שיש בתמונות בגלל זה אני שואל מה אפשר לעשות ... ואגב התקניתי בחיפה אצל שרון ושאלתי את המתקין שלו אם הם מתעסקים בזה והתשובה שלילית

פורסם

ואם תפרק את הפנל של הדלת, תמצא שמתחתיו ישנה יריעת מתכת עליה יש לחבר טבעות ועליהם יש לחבר את הרמקול.

בתמונות שצירפתי אתה יכול לראות תהליך דומה, רק ששם המטרה הייתה להוציא את הרמקול החוצה מהדיפון.

SCANSPEAK

פורסם

בפיז'ו זה נראה כמו בתמונה שצירפתי (מהפיז'ו שלי).

הפתרון הכי טוב זה להתאים טבעת עץ לתושבת הפלסטיק, ולוודא שיש מספיק מרחק מהדיפון לרמקול, ורצוי גם לאטום את הדלת.

זה יוסיף לאיכות אבל רחוק מלהיות מושלם בגלל הזוית הבעייתית (לטעמי) שמפנה את הרמקול כלפי ידית ההילוכים, וצמודה לרגל.

אני כרגע בשלבי בניית תיבה, מקווה שיצא בסדר

P5270090.jpg

פורסם

כנראה שעד שאני לא יראה במו עייני על מה אתם מדברים אני לא יבין חח =/

יש מישהו מומלץ שאפשר לעשות אצלו התקנה כזו? או מישהו מהפורום שהוא גר בצפון ויש לו זמן תמיד אשמח ללמוד

הנה מצאתי סרטון ביוטוב אומנם זה 207 אבל זה כמעט אותו דבר

בקטע שהוא מוריד את הרמקול יש שם מעין תיבה קטנה שעליה יושב הרמקול אצלי זה לא קיים על הדלת אצלי זה על הפנאל שהוא הוריד

חפשו ב 2:00

פורסם

על קצה המזלג טבעת עץ היא בגדול טבעת שאתה שם בין התושבת המקורית של הרמקול, לרמקול עצמו, על מנת לבודד את הרמקול, כדי שהפלסטיק\פח לא ירעיש ויקרקש, הטבעת מטרתה "לספוג" את הרעידות, מהסיבה שהעץ הוא חומר רך יותר (בגלל זה לא שמים טבעות פלסטיק, הם רק יעשו יותר רעש :lol: .

תפקיד נוסף של הטבעות הוא להגביה לכן אפשר לפנות לאותה טבעת כ"טבעות הגבהה", כאשר הרמקול לצורך העניין דורש עומק של כ40 ס"מ, ובתושבת המקורית של הרכב יש אפשרות להכניס עד 36 ס"מ, טבעות בעובי של כ5 ס"מ (או יותר) יהיו הפתרון במצב הזה.

איך שאני הכנתי טבעות עץ: קישור (במידה ואתה מעוניין אשמח לתת לך את הטבעות (ירושלמי), אין לי מה לעשות איתם בשלב זה)

JL Audio

פורסם
על קצה המזלג טבעת עץ היא בגדול טבעת שאתה שם בין התושבת המקורית של הרמקול, לרמקול עצמו, על מנת לבודד את הרמקול, כדי שהפלסטיק\פח לא ירעיש ויקרקש, הטבעת מטרתה "לספוג" את הרעידות, מהסיבה שהעץ הוא חומר רך יותר (בגלל זה לא שמים טבעות פלסטיק, הם רק יעשו יותר רעש :lol: .

תפקיד נוסף של הטבעות הוא להגביה לכן אפשר לפנות לאותה טבעת כ"טבעות הגבהה", כאשר הרמקול לצורך העניין דורש עומק של כ40 ס"מ, ובתושבת המקורית של הרכב יש אפשרות להכניס עד 36 ס"מ, טבעות בעובי של כ5 ס"מ (או יותר) יהיו הפתרון במצב הזה.

איך שאני הכנתי טבעות עץ: קישור (במידה ואתה מעוניין אשמח לתת לך את הטבעות (ירושלמי), אין לי מה לעשות איתם בשלב זה)

כן את זה אני כבר הבנתי שאפשר לשים טבעות הגבהה וכו כו אבל אני לא צריך אני חשבתי על משהו סגור יותר כאילו רמקול 6.5 בתיבה קטנה על מנת לקבל יותר באס

שאלה הוא קורא קבצי WAV?

פורסם
אתה נגד סאב וופר?

לא אמרתי שאני נגד פשוט אני לא מבין איך יש כאלה שהוופרים שלהם דופקים טוב ואצלי זה לא מספק כמובן שזה יותר טוב נשמע ממה שהיה בקיצור נחכה למפגש הבא כנראה

פורסם

אם אני לא טועה הסט אצלך מוגבר על ידי הhu נכון?

אם זה באמת ככה אז ברור שהוא לא ידפוק כי אין לו הגברה נכונה או מספיק חזקה שתניע אותו.

הפיתרון לבעיה הוא מגבר וכיוונים נכונים.

פורסם

כל מה שאתם אומרים זה נכון אבל עדין אני לא מבין את זה איך יש כאלה שזה דופק אצלהם יפה בלי שום הגברה ועוד הכל מקורי

ועדין לא קיבלתי תשובה אם הHU הזה קורא קבצי WAV שאני לא יתחיל סתם להוריד חחח כל שיר ישר שוקל 30+

• תוכן חדש...