Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה קופרה 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני קניית איביזה קופרה 2010

הרכב החליף מנוע בצ'מפיון שמעתי שזו בעיה נפוצה מישהו יכול להרחיב על זה? והאם תוקנה הבעיה במנוע היותר חדש

וגם בנוגע לגיר האם צפוי ללכת אחרי משהו כמו 40 אלף ק"מ..?

פורסם

יש פה סיכון לא קטן ולא כי הוחלף מנוע אלא כי הסיכוי שילך שוב חי וקיים,הניחוש שלי הוא שזה לא עסק זול בלשון המעטה!

לגבי הגיר, גם כאן אתה לוקח סיכון לא קטן, הdsg7 לא ידוע באמינותו המופלגת (אם בכלל) והחלפתו יקרה מאוד.

באופן כללי הקופרה בשילוב 1.4 הידוע כלא מאוד אמין + dsg7 היא סיכון לא קטן, אני אישית הייתי עושה מאמצים בכדי לעלות כיתה ,גם במחיר של לרדת בשנתון!

שם אתה תמצא את הגולף gti עם מנוע 2.0 tfsi + dsg6 האמינים בהרבה!

יש גם את הלאון fr/cupra אבל אני די בטוח שבגלל שנתון גבוהה הן יהיו יקרות יותר מהgti.

בהצלחה!!

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם
יש פה סיכון לא קטן ולא כי הוחלף מנוע אלא כי הסיכוי שילך שוב חי וקיים,הניחוש שלי הוא שזה לא עסק זול בלשון המעטה!

לגבי הגיר, גם כאן אתה לוקח סיכון לא קטן, הdsg7 לא ידוע באמינותו המופלגת (אם בכלל) והחלפתו יקרה מאוד.

באופן כללי הקופרה בשילוב 1.4 הידוע כלא מאוד אמין + dsg7 היא סיכון לא קטן, אני אישית הייתי עושה מאמצים בכדי לעלות כיתה ,גם במחיר של לרדת בשנתון!

שם אתה תמצא את הגולף gti עם מנוע 2.0 tfsi + dsg6 האמינים בהרבה!

יש גם את הלאון fr/cupra אבל אני די בטוח שבגלל שנתון גבוהה הן יהיו יקרות יותר מהgti.

בהצלחה!!

תודה על התגובה המהירה

מה לגבי המנוע של השירוקו 1.4 ..? והאמינות שלה בכללי גם שם אותו סיפור?

פורסם

בשנתונים החדשים יותר הבעיות הללו כבר טופלו.

אם אתה נעול על האיביזה, חפש דגם מאמצע-סוף 2011 ומעלה.

לגבי הרב עצמו, אמנם צריך להתרגל לגיר ולהגה החשמלי אך בסופו של יום למי שמחפש רכב קטן וזריז, זו אחלה קנייה.

פורסם
לפני קניית איביזה קופרה 2010

הרכב החליף מנוע בצ'מפיון שמעתי שזו בעיה נפוצה מישהו יכול להרחיב על זה? והאם תוקנה הבעיה במנוע היותר חדש

וגם בנוגע לגיר האם צפוי ללכת אחרי משהו כמו 40 אלף ק"מ..?

ל-DSG יש אחריות של חמש שנים או 150,000 ק"מ, כך ש2010 נמצא בטווח לעוד שנתיים לפחות ומהבחינה הזאת אתה יכול להיות רגוע. רק תוודא שיש אישור של צ'מפיון על הרחבת האחריות לרכב.

• תוכן חדש...