Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצורך ההשוואה בחנתי שני רכבים שמעניינים אותי - מזדה 3 2009 וגולף 1.4 TSI 2008

 

לפי אתר קילומטר לליטר עלות ליטר דלק במזדה הינה 0.68 אג' ואילו הגולף 0.52 אג'.

 

בנסועה של 25,000 ק"מ בממוצע לשנה יצא הפרש של בערך 4,000 ש"ח לטובת הגולף כמובן.

 

מנגד - הגולף יותר יקרה לרכישה, הביטוח יקר יותר, טיפולים וחלפים יקרים יותר.

 

האם כל זה איננו מתקזז למעשה עם החיסכון בדלק?

 

או שמא החישוב שלי שגוי?

 

האם ישנם פרמטרים נוספים לשקלל?

 

(שיקול שאינו כלכלי לכאורה - שקט נפשי שלכאורה מגיע עם המזדה)

 

 

תודה מראש

פורסם

אתה לגמרי צודק.

 

לעניות את המאזדה תוכל גם לרכוש במחיר נמוך משמעותית ממחיר הגולף עקב ההיצע הגדול בשוק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בעקרון אתה צודק במידה והנתונים שלהם נכונים. מבחינה פסיכולוגית, למחיר תדלוק נמוך יש השפעה יותר גבוהה מאשר מחיר ביטוח. ביטוח, גם אם הוא יקר בכמה מאות שקלים, משלמים אותו פעם אחת בשנה ושוכחים מזה. לתחנת דלק נכנסים לפחות פעמים בחודש.

פורסם

יש עוד הרבה הוצאות שיש לקחת בחשבון.

בדוק עלויות טיפולים והחלפות צמיגים (מחיר ממוצע לפי מידה) יותר לעומק ואז תוכל לדעת אם באמת יש הבדל ועל כמה הוא עומד.

 

חוץ מזה, על אתרי צריכת דלק לא הייתי סומך בעיניים עצומות, הדבר שהכי משפיע על הצריכה הוא צורת הנהיגה שלך ומספר הנוסעים והמטען, רכב עמוס יתאמץ יותר והצריכה תעלה.

פורסם

בפועל ההפרש בין צריכת הדלק ביניהם הוא נמוך יותר.אין מצב שהגולף חסכונית ב 30%

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

מנועי הטורבו חסכוניים בצורה ניכרת רק כשמידי פעם מלטפים קלות את דוושת הדלק. אם לוחצים אותם טוב הם זוללים כמעט באותה המידה. הבחירה האם לרכוש גולף או מאזדה אמורה להיות מונעת מעוד הרבה מרכיבים שכוללים את ההבדלים הגדולים בין 2 הרכבים. אם רק נושא הדלק והעלויות עומד על הפרק אז בוודאי שהחשבון נכון והמגיבים כאן צודקים לגמרי.

 

האם ישנם פרמטרים נוספים לשקלל?

 

אפשר לקנות גולף, ליהנות מרכב איכותי ונעים לשהייה ולנהיגה, לאתר מוסך (לא של היבואן) שמתמחה בVW ולא שוחט במחיר וכל שנה להתרוצצ בהשוואות מול סוכני ביטוח, לנהוג בעדינות בטווח החסכוני ולהתפלל שהגיר יחזיק מעבר לאחריות שתפוגג בסוף השנה.

 

אם כבר מאזדה אז יד שניה מהשכרה\ליסינג לשעבר עם קילומטראג' גבוה, בחצי מחיר - רכב 2009 בכ 50 אלף ש"ח. שם ורק שם החוזק והעמידות של המאזדה יבואו ליידי ביטוי ויתנו לך הרבה רכב במעט שקל

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

נוסע בעיקר בעיר - חסכוני.

בעיקר בחוץ - במנוע גדול תמצא יותר מציאות בשוק ולא תשב בתוך קלמר.פחות ליסינג והשכרה - יותר פרטיות,פחות ק"מ,מעט ידיים,טיפולים במוסכי ייבואן מוכחים.בבינעירוני ההפרש בצריכה יורד. מליבו 3.5 עושה בנסיעה בינעירונית ארוכה בלי הפרעות, 100 קמ"ש על בקרת שיוט - מעל 13).

פורסם

תודה לכולם.

 

נחה דעתי שבסיכום ההוצאות הכולל על רכב, מזדה 3 לא תהא יקרה יותר לאחזקה מגולף TSI, על אף צריכת הדלק הגבוהה של המזדה.

 

אמנם, הייתי מעדיפה גולף, אבל השקט הנפשי כרגע עדיף. (נראה לי...)

×
×
  • תוכן חדש...