Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני נתקלתי ביחס הנ"ל לאחר שהזמנתי את הCX5.

האם היחס בסדר או לא? אין לי ממש דעה מגובשת..

בדקתי בכל כך הרבה סוכנויות רכב (לפחות 7) והאמת, מעבר לרכבים שהסיבה להנחה ברורה (שינוי צורה, מבצע מוצהר וכדו'), אף אחד לא באמת מוריד במחיר.

לי הציעו מצלמת רוורס בהתקנה מקומית בקניה. סרבתי מהסיבה שדגם הלאקצ'ורי מגיע עם מצלמה מהיצרן.

נאמר לי שבכל זאת אוכל לקבל את ההנחה כתוספת שאבחר.

כרגע העניין בסטנד-ביי עד שאחליט מה לעשות עם הנ"ל.

מציע לכולם - סוכנות ביטוח "אליהו" מבטחים את הרכב הנ"ל מבלי לדרוש מיגון במחיר הנע סביב ה7 אש"ח.

הנ"ל מתבסס רק על חסכון בכסף.. לא בדקתי לעומק מה מציע הביטוח.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ובאותו זמן, חברת ליסינג גדולה הזמינה 200 כאלה וקיבלה הנחה של 20%.

אם אתה נעול על הרכב הזה, חכה שאחת מחברות הליסינג תתן לך אותו ב-10% הנחה.

פורסם
גם אני נתקלתי ביחס הנ"ל לאחר שהזמנתי את הCX5.

האם היחס בסדר או לא? אין לי ממש דעה מגובשת..

בדקתי בכל כך הרבה סוכנויות רכב (לפחות 7) והאמת, מעבר לרכבים שהסיבה להנחה ברורה (שינוי צורה, מבצע מוצהר וכדו'), אף אחד לא באמת מוריד במחיר.

לי הציעו מצלמת רוורס בהתקנה מקומית בקניה. סרבתי מהסיבה שדגם הלאקצ'ורי מגיע עם מצלמה מהיצרן.

נאמר לי שבכל זאת אוכל לקבל את ההנחה כתוספת שאבחר.

כרגע העניין בסטנד-ביי עד שאחליט מה לעשות עם הנ"ל.

מציע לכולם - סוכנות ביטוח "אליהו" מבטחים את הרכב הנ"ל מבלי לדרוש מיגון במחיר הנע סביב ה7 אש"ח.

7K? בן כמה אתה? נהג חדש?

פורסם

בן 26. לא נהג חדש. עם תאונה אחת בריזומה שאני עדיין נמצא בתהליך עם חברת הביטוח (לא אני אשם).

מכיר משהו יותר טוב?

החשוב הו שאליהו לא מבקשים מיגון כלל לעומת השאר..

פורסם
חברים,

היום הלכתי לקנות מאזדה cx5 מהסוכנות שלהם באשדוד.

באתי מוכן עם כל הכסף במזומן ועדיין לא היו מוכנים לוותר על שקל במחיר?!!

מה זה זה?

פעם ראשונה בחיים אני נכנס לקנות רכב חדש וככה מתנהגים? אפילו לא הציעו מערכת ניווט בחינם..

האם ככה זה אצל דלק מוטורס?

תזהר שלא יקרה לך מה שקרה לי ! אומנם זה פורד אך זה עדיין דלק מוטורס! אתה מוזמן לקרוא את השרשור שנכתב על ידי בנושא אנשי המכירות שלהם .

פורסם
מסכים ולא מסכים. הרי יש מחיר, וזה מה שיש כמו שכתבו לך זה לא שכונה. אין מה לעשות, יש יבואנים שכן מצ'פרים ויש שלא.

נכון . אבל יש גבול לחזירות או במילים אחרות "אחוזי רווח" . הם כבר לא במקום הראשון במכירות ובצדק ! נכון , זה רכב יפני אבל יש עוד רכבים לא פחות טובים מהם . גם סובארו רכב יפני ותראו לאן הוא הגיע היום . אותו סיפור כמו מזדה , גם הם היו פעם על הגובה ואיפה הם היום ? בהתנהלות כמו היום , מזדה בדרך "הנכונה " .

פורסם

אני אסכם את זה ככה:

לא מתאים לך המחיר? אל תקנה!

אם אתה קונה, כנראה שהמחיר מתאים לך ושולי הרווח שלהם נכונים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מעולה. מצטייר שחברת אליהו מגלה יותר גמישות בעניין המיגונים שאין כל תועלת (רק נזק, בהתקנה, בכיס) - כיום האלפא שלי מבוטחת שם במחיר סביר ללא כל מיגון מכל סוג שהוא (מעבר לאימובילייזר המקורי מן הסתם).

רק לשם הבהרה, אם אני מבין נכון, הם לא דורשים איתוראן, קודנית או כל דבר כזה? כלומר, לא צריך להתקין שום הנפצת מיגון ישראלית?

תזהר שלא יקרה לך מה שקרה לי ! אומנם זה פורד אך זה עדיין דלק מוטורס! אתה מוזמן לקרוא את השרשור שנכתב על ידי בנושא אנשי המכירות שלהם .

אני חושב שכתבו לך את זה שם, אמנם יש טעם לפגם בהתנהלותם במקרה שלך, אך בסופו של דבר לא קרה שום דבר נורא.

חוץ מזה, מהיכרותי עם דלק מוטורס, המחיר בד"כ קשיח והוא המחיר. במילים אחרות, המקרה שתיארת הוא די נקודתי.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
נכון . אבל יש גבול לחזירות או במילים אחרות "אחוזי רווח" . הם כבר לא במקום הראשון במכירות ובצדק ! נכון , זה רכב יפני אבל יש עוד רכבים לא פחות טובים מהם . גם סובארו רכב יפני ותראו לאן הוא הגיע היום . אותו סיפור כמו מזדה , גם הם היו פעם על הגובה ואיפה הם היום ? בהתנהלות כמו היום , מזדה בדרך "הנכונה " .

אל תדאג להם, גם אם אדם פרטי אחד לא יקנה מאזדה, הם ירוויחו יופי יופי משוק הליסינג.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

גם אני ניגשתי לסוכנות ואין הנחה על שקל!

אין פה שאלה של מיקוח ,מה שמעצבן שהיבואנים המתחרים של מאזדה תמיד עושים מבצעי חבר

ומורידים את המחיר בין 10 - 20 אלף שקל,בזמן שמאזדה משאירים את המחיר אותו הדבר

אז למה בעצם לקנות מאזדה 6 לדוגמא אם יש על סופרב\508\C5\אופטימה\I40 וכו.. 20 אלף ש"ח הנחה?

פורסם

אני גם מסכים שצריך להיות מחיר קבוע לכולם, אבל עניין הקשיחות לא נובע מאחידות לכולם אלא מהעובדה שלקוח פרטי לא מעניין אותם ומקבל גם יחס בהתאם.

פורסם
מסכים ולא מסכים. הרי יש מחיר, וזה מה שיש כמו שכתבו לך זה לא שכונה. אין מה לעשות, יש יבואנים שכן מצ'פרים ויש שלא.

האמת אני לא רואה בזה בעיה, זה המחיר, ידעת אותו מראש, רוצה תקנה לא רוצה אל תקנה.

לא מבין על מה התרעומת, זה לא שהבטיחו הנחה לכולם ואתה לא קיבלת.

רק בישראל...

אני לא אוהב את תחושת השוק שיש פה בכל תחום. אני בעד שהעסק ירוויח ויהיה הוגן. אני אעדיף לקנות בעסק שכזה מאשר בעסק שצריך להתמקח איתו על כל דבר.

לבקש הנחה תמיד אפשר.

אתם כולכם חולמים, כבר פשוט נמאס לי לעשות "צטט".

אני גם מסכים שצריך להיות מחיר קבוע לכולם, אבל עניין הקשיחות לא נובע מאחידות לכולם אלא מהעובדה שלקוח פרטי לא מעניין אותם ומקבל גם יחס בהתאם.

או. בדיוק. הלקוח הפרטי לא מעניין אותם, ואם לא ארכוש בסופו של דבר פוקוס סטיישן 2.0, זה רק בגלל זה. או שארכוש דרך ליסינג בהנחה של 15K. הנחה אתם רוצים? תקימו חברת ליסינג ותקבלו את הרכב ב- 30K פחות. זו המדינה, אין פיקוח, אין צרכן, ועל זה צריך להתעצבן. לא על זה שמישהו מבקש הנחה, אבל בגלל שהוא אדם פרטי הוא לא מקבל אותה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני עדיין לא רואה את הבעיה פה, בשיא הכנות חברים.

אתם יודעים שכצרכן פרטי אתם לא מעניינים אותם, אתם יודעים את המחיר ושאין הנחה, אף אחד לא הבטיח הנחה לאף אחד, זה הרכב, זה המחיר, זה היבואן.

רוצה תקנה לא רוצה אל תקנה.

אני סך הכול באמת שלא מצליח להבין את התרעומת על משהו ידוע ומובן לכולם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...