Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברוכים הבאים!

השעה 2 בלילה וגם הפעם, כמו בפעמים הקודמות, אנחנו נמצאים בחניון החיצוני של קניון חולון. הפעם דאגנו לארגן על המסלול מכשולים מבעוד מועד שהיו שם מראש- מכוניות של אנשים ששומו שמיים, העזו לחנות בחניון!

כפי שנאמר ממקודם, הקריטריונים להשתתפות בתחרות הם:

א. בשמשה האחורית חייב להיתלות שלט "נהג חדש"

ב. חייב להיות ערס או אידיוט, או ערס אידיוט על מנת לעבור את מבחני הקבלה!

אוקיי חברים אז מה אתם אומרים, שנכיר את המשתתפים של היום?! תנו כפיים ל......

יניב "אחי אתה לא עושה את זה נכון" שדאג להצטייד היום בשברולט דייהולט אופטרה (פלוס!) החדשה שלו, וייתן לכולנו פה בראש!

ניסן "שיפרתי את הדוד האחורי אחי אתה לא מבין אפשר עכשיו להתקלח שעתיים עם המים האלה" שהביא איתו את הבובה שלו, את היונדאי I20 הנעה אחורית היחידה בעולם!

אלירן "אחי אחי ראית את הספויילר החדש שלי?! אתה לא מבין איך הוא מוסיף לאווירונאוטיקה של האוטו" שהביא עמו את רכב חביב השופטים- מיצובושי לאנסר 95' עם ספויילר בגודל של מסלול נחיתה על הבגאז'!

נתן "לקחתי קורס בנהיגה אקדמאית בחניון של אלביט" שהביא איתו את הקורולה המוגדשת של אבא!

וכמובן הכוכב הגדול של הערב, מה לא נאמר עליו?

כפיר ערוסי "לאבא שלי יש עכשיו אודי שחורה עם כבוד רצחחחחח" לפנים! שכבר סיים בעוד חודשיים את תקופת המלווה ודאג להביא את המרצדס המשוריינת שאין עליה כבוד!

אז יאללה, שנתחיל?

יניב עם האופטרה מתחיל. שם גז ומרים את בלם היד, דריפט ענקי שבעזרת מיומנות ונחישות לא נגמר בתוך אחד הרכבים החונים מסמוך!

ניסן ממשיך, בעזרת היונדאי המפלצתית שלו הוא מצליח לעשות דונאט שלא נגמר בתוך המראה של הדייהטסו!

אלירן מפספס את התור אחרי שהאוטו לא מצליח להתניע, ונתן ממשיך ומנסה לעשות דריפט שכמעט נגמר בתוך החברים שלו שצופים ומריעים כמו קופים.

אוי חברים, הכחולים מגיעים! כנראה שיש כמה אזרחים אכפתיים שלא מחכים שמישהו ייהרג כדי לדבר ושנמאס להם שילדים מפונקים עושים דריפטים בחניות ליד מכוניות של אנשים, אז הם הלשינו!!

לא לשכוח, אול קאפס אר באסטרדס!! אול קאפס אר באסטרדס!!! ACBC!! חייבים לברוח!! להתראות!

נתראה בפעם הבאה, תהיו בטוחים שתהיה אחת כזאת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני משער שמדובר בסיפור אמיתי. מכת מדינה הערסים האלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שי,

אתה עובר על חוקי הפורום, אז תקרא אותם בבקשה.

לנוחיותך:

חוק מספר 37, תת סעיף 12(ב׳) קובע כי ״התאספות רכבים לא תוגדר כ״אירוע מוטורי״ אם במניין הרכבים לא נספרו לפחות 3 סקודה פאביה או לחילופין לפחות סקודה פאביה ספורט אחת״.

מנהלים,

נא להסיר את השרשור הפוגעני הזה.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כל זה קורה בקניון חולון?

לחשוב שאני עובר שם כל יום ולא ראיתי אף מפגן מוטורי אווירי כמו שאתה מתאר

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

:lol:

נהניתי לקרוא!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

קראתי את הכותרת ונכנסתי בהתלהבות :-D

ובסוף סיפור על ערסים, לא יפה גם הם בני אדם.....

רגע על מה אני מדבר, כנראה זה המוח העמוס בחומר של מבחנים, תסלחו לי, צריך לנעול את כולם בכלוב ולזרוק את המפתח, הם פשוט לא מפסיקים להתרבות החא*** האלה.

רגע רגע רגע, hold the phone אתה רוצה להגיד לי שהיה אירוע מוטורי, וקורולה 95 טורבו GTITSIGTX ידנית משופרת לוקחת פרארי ברוורס, לא הייתה שם? ביזיון.

פורסם

שטויות במיץ האירוע האמיתי מתקיים בנוקיה בשישי אחר הצהריים עם תצוגות נהיגה מרשימות של סופר לנסרים הנעה אחורית הונדות למיניהם עם 4X4:|

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

לכל מי שפספס, אל דאגה!

לאור הביקוש הרב, הנהלת האירוע החליטה להוציא את הרכבים לרונדו ארצי! איך תזהו אותם ?

מי שרואה ב.מ.וו עם הכיתוב האחורי 316 ומיד משמאל ///M

מי שרואה סיוויק עם הכיתוב TYPE-R מאחורה ומיד מתחת מדבקת "נרכשתי ברכב אלנאסר - כפר יסיף"

מי שמבחין בדייהולט אופטרה עם כונס אוויר והכיתוב Turbo -

הצטרפו לשורת מקצוענים שהאבולוציה פסחה עליהם!

הבוז לך.

פורסם

יובל, דווקא ביד אליהו אין את הקשקושים האלה, לפחות לא בחצי שנה האחרונה, למעט איזה ילד עם לאון אדומה שקיבל מתנה.

כל השאר בעיקר באים לדבר, אני נוסע בשביל לראות את מועדון החמש

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בפעם הראשונה והאחרונה שהייתי וזה היה לפני פחות מחצי שנה יד אליהו חולקה ל 2 חלקים : הצד של האספנות והצד של ה "ספורטיביות" שהשתוללו נונ-סטופ.

Miata ND2

פורסם

קודם כל יפה שיש בחולון קניון, התקדמות :wink:

איך זה שלא הייתה שם קורולה מהמאה הקודמת? היא יותר זריזה מכולן שם! הייתה באה להם בגבוהות, ניתוקים ברביעי...:lol:

למעט איזה ילד עם לאון אדומה שקיבל מתנה.

לאון FR חדשה? עם מדבקות לבנות על השמשה האחורית משמאל? אם כן הוא חבר פורום פה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
קודם כל יפה שיש בחולון קניון, התקדמות :wink:

איך זה שלא הייתה שם קורולה מהמאה הקודמת? היא יותר זריזה מכולן שם! הייתה באה להם בגבוהות, ניתוקים ברביעי...:lol:

לאון FR חדשה? עם מדבקות לבנות על השמשה האחורית משמאל? אם כן הוא חבר פורום פה.

אני אומר לך, הילדים האלה, לא מבינים כלום, הקורולה הייתה קורעת אותם בשני מקסימום שלישי, ולפני המנתק, מה קרה לך? הקורולה במנתק ברביעי? זה מסוכן כול הכוח המתפרץ הזה, יכלו להיות נפגעים בנפש.

• תוכן חדש...