Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם על אופל קורסה 2003.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר כאמור יד שנייה עם 158K.

בגדול הדרישות הם דיי פשוטות - לא להתקלקל, לא יותר מדי בכל אופן.

הרכב אמור לעשות פחות מ20 ק"מ ביום סה"כ.

פורסם

אם זה עם הגיר הרובוטי אז האמינות שם מוטלת בספק, בנוסף גם אני מכיר מישהו שהמנוע שבק חיים בוקר אחד.

אני חושב שהיה מדובר במודל 99 או 98, אבל אם זה אותו המנוע \ גיר אני לא ממליץ

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אוטו חמוד מאוד,יש לחבר שלי אחד מה2004 גם עם המנוע 1200 כבר שנה בערך,

אני יודע שהראש מנוע הלך לו פעם אחת אבל אני לא חושב שזה בגלל אמינות לא טובה,פשוט תקופה קצרה לפני היה לו בעיות עם הקירור של המנוע,היה לו נזילות מים וכנראה במוסך שסידר לו את זה דפקו לו שם משהו וזה גרם לכך שהראש הלך.

האוטו דיי מרווח,הטיפטרוניקס דיי קופצניים וכל מי שיושב באוטו יודע מתי כל הילוך עובר,אחיזה מינימלית (בברקס חירום ישר ננעלים הגלגלים בלי תירוצים),אחלה מזגן ואמממ עוד בעיה לדעתי לפחות זה שהמגבים לא מנקים את כל החלק הימני של השמשה,וכשמישהו יושב ליידך מקדימה הוא לא רואה כלום בגשם...

יש לציין שחבר שלי יחסית קורע תאוטו...

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם
אכן מדובר על תיבת הטיפטרוניק שלהם מנוע 1.2

יש לנו את הקורסה 1.4 שנת 2002 (אותו דגם), האמת שהאוטו טוב לא עושה תקלות. אך זה ה-1.4 אוטומטי

בקשרל-1.2 רובוטי, הייתי מציע לך לחפש קורסה אחרת עם תיבה אוטומטית רגילה(שבאה עם מנוע 1.4 מ-2001 עד 2003) או ידנית ולהתרחק מהרובוטי, עם קילומיטראז נמוך ושמטופלת כראוי, ואם יהיה לך מזל אולי תמצא אחת שהיא גם 3 דלתות :wink: .

שהמגבים לא מנקים את כל החלק הימני של השמשה,וכשמישהו יושב ליידך מקדימה הוא לא רואה כלום בגשם...

זה לא בעיה ברכב, זה בעיה במגבים, כי אנשים מתקינים מגבים סינים זולים שחלק מהם באים אחד גדול מהשני, וזה יוצר את הבעיה. יש לציין כי יש רכבים שזה כך בה מיקורי, אך לקורסה שני המגבים צריכים להיות באותו אורך.

היה לי את "הבעיה" בקורסה שלי (לא אותו דגם, הישן יותר), אך העפתי את המגבים הסינים והבאתי של בוש, שבאים שווים כמו במקור, והכל טוב עכשיו.

פורסם
הרכב המדובר כאמור יד שנייה עם 158K.

בגדול הדרישות הם דיי פשוטות - לא להתקלקל, לא יותר מדי בכל אופן.

הרכב אמור לעשות פחות מ20 ק"מ ביום סה"כ.

על תכניס ראש בריא למיטה חולה

רכב נעים לנסיעה,קשה לטיפול / תיקון / יקר

,

לך על יפנית או קוריאנית (אמינות)

פורסם

לך על יפנית או קוריאנית (אמינות)

ממש לא מסכים איתך, רכב יפני/קוריאני לא יותר אמין מהשאר, כבר משנות ה-70 יש לנו רק גרמניות ולצורך העניין כולם אופלים, מאופל מנטה A, קדט E, אסקונה B, אסקונה C, אסטרה F ארבע דלתות, אסטרה F חמש דלתות, וקטרה A, וקטרה B, וקטרה C, טיגרה A, קורסה B שלש דלתות וקורסה C חמש דלתות... ולכולם לא היה בעיות אמינות, ובעיקר ראו מוסך רק כשהגיע זמן הטיפול\שירות... יותר אמין מזה?

לכל חברה יש דגמים מוצלחים ודגמים פחות מוצלחים, צריך רק לדעת לבחור את הדגם הנכון, ולבדוק את הרכב טוב טוב לפני הקנייה, ולדאוג לטיפולים בזמן...

פורסם

במידה ואתה מחפש רכב זול אני כרגע מוכר את הרכב שלי

מדובר בדייהו לאנוס במצב מעולה ובמחיר הוגן לכל כיס

אתה מוזמן לשלוח הודעה פרטית

פורסם
במידה ואתה מחפש רכב זול אני כרגע מוכר את הרכב שלי

מדובר בדייהו לאנוס במצב מעולה ובמחיר הוגן לכל כיס

אתה מוזמן לשלוח הודעה פרטית

הוא לא בעונש.

פורסם

הייתה לי בעבר בדיוק קורסה כזאת (2003 טיפטרוניק), ועשיתי איתה באיזור ה 180 אלף ק"מ.

הנהגיה בה מאוד מהנה (בטח יחסית לרכבים מלוכסנים), הגיר אומנם לא עשה לי בעיות בכלל, אבל באיזור הקילומטראז שאתה מדבר עליו יש בעיות שמתחילות לצוץ - נזילות שמן, מנוע מתחמם, לי גם צצו כל מיני רעשים במנוע שגם במוסך המרכזי בזמנו לא הצליחו לגלות מה הבעיה. (לכן גם מכרתי ).

אגב - מה המחיר הנדרש?

בכל מקרה ממליץ לך לעשות בדיקה או אולי אפילו לקחת למוסך שאתה מכיר ולברר האם אין סימנים שהמנוע עומד למות..

• תוכן חדש...