Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, מה זה החלפת חצי מנוע? זה רק נשמע תיקון רציני או שאכן מדובר בתיקון רציני? מעולם לא שמעתי על החלפת חצי מנוע...

פורסם
בכל מקרה אם אתה לא תקנה .חברת הליסניג אני בספק מאוד אם תדווח לקונה על הטיפול הנ"ל.

סביר להניח שקונה אשר יבקש היסטוריית טיפולים, יחשף למידע. ואילו כזה שלא יבקש, לא...

אני לא חושב שזה מייחד חברות ליסינג. לצערי, אני משער שמרבית המוכרים הפרטיים, ינהגו דומה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אגב, מה זה החלפת חצי מנוע? זה רק נשמע תיקון רציני או שאכן מדובר בתיקון רציני? מעולם לא שמעתי על החלפת חצי מנוע...

רק שני צילינדרים ימניים, משתמשים בכלי מיוחד של יונדאי לצורך כך

hy-ag003.jpg

:-D

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בלוק קראנק ובוכנות הכל סגור ורק להרכיב טויימניג קרטר וראש מנוע

נראה כי החליפו הנזק היה רציני מאוד ובמקום החלפת מנוע מושלם החליפו חצי מנוע וראש שזה כמו מנוע מושלם

• תוכן חדש...