Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב הזמני הנוכחי שלי, החלפתי את הסט הקדמי , לאלפין spg-17cs סט מוכר שאני אוהב , וגם עלה לי ממש זול (520 ש"ח)

את ההתקנה ביצעתי בעצמי , הסט הקודם הותקן ע"י יוסי כך שנשארה לי תשתית טובה, אבל הייתי עדיין צריך להשחיל עוד כבל בשביל הטוויטרים כי הקרוסים קובעו מאחורי הקיקפנלים, (להשחיל את הכבל בגומיה הוציא לי את המיץ אבל בסוף זה עבר) , אני מצטער אבל לא היה לי זמן לתמונות .

הסט מחובר לסוני 4 ערוצים מסדרת האקספלוד דגם 7040 , שאמור לתת 70w לערוץ ו 120 לערוץ במצב גישור - אמור זה סוג של דג - כך גם הנתונים של סוני שהם סופר אובררייטד .

למרות שהסט הזה בתכנון שלו אמור להיות סט hi-power היינו לעבוד מהגברה של ה hu (כבר אמרנו שאמור זה סוג של דג?) .

והתוצאה: רבותי, לעניות דעתי , מדובר בסט שנותן הכי הרבה לשקל, טוויטר בד , עדין ומפורט , מידוופר מאוזן ולא משתלט , - כן הוא צריך הגברה טובה , השלב הבא אולי יהיה להחליף את המגבר (אני עדיין חולם על סלסטרה ), למרות היותו היי-פאוור - אין מה להשוות את התוצאה שהוא נותן כאשר הוא מוגבר כמו שצריך.

באמת סט מצויין במחיר מצחיק.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

אני מאוד אוהב את סדרות הרמקולים של אלפיין, אני בטוח שאתה נהנה.

תתחדש!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איפה אתה גר?

תבוא ונשמע באחד המפגשים יכול להיות מעניין...

שישי הזה מתקיים מפגש בדרום דבר איתי בקשר להגעה

פורסם

המפגש בדרום הוא שישי הבא, ב- 15.2. תצא הודעה מסודרת.

ד"א, אני מאוד אשמח לשמוע את הסט הזה, אתה מרעיף עליו שבחים כבר זמן רב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני אמנם ירושלמי , אשתדל להגיע לאחד המפגשים.

לגבי הסט הזה: הוא עדיין לא נותן לי את התוצאות שהיו לי בהונדה זצ"ל

א. כי הוא עדיין לא קיבל את החלסטרה :wink:

ב. הרכב זה ניסן אלמרה - , שהדלת שם היא פח (אשפה) , והדיפון עוד מקרקש בין אם בגלל זה גיל או בגלל תכנון וביצוע לקוי של הדיפון הזה (פתחתי ת'רד בנוגע לזה), כך שאיטום צריך , לא יודע אם צריך לפוצץ את הדלת בדיינמט אבל יריעה בסיסית לשיכוך (כאבים ) , וכמובן משהו לשיכוך הדיפון,(ספוג ?) אם אפשר היה לנסוע בלי דיפון זה היה יותר טוב:lol:.

ג. מיקומי הטוויטרים - OFF AXIS חובה! כלפי מעלה בתוך הדשבורד לכיוון השמשה - כמה יותר עמוק יותר טוב , כיום הם סופר ON , במשולש המכסה את המראות צד (בדומה לטוויטרים המקוריים בפוקוס וכד' ) , שוב בגלל מגבלות התקנה וזמן.

כך שיש עוד (הרבה ) מה לשפר -

ה HU הוא יחידה ותיקה של פיוניר DEH-P65BT , שתכלס עושה בשבילי את העבודה ויש לה גם חיבור לאייפוד דור ישן עם מתאם (האייפוד שלי הוא דור שלישי , ) , בניגוד לחיבורי הUSB של היום שבו ההמרה נעשית ע"י ה HU כאן אות האודיו מגיע ישירות מהאייפוד, ועדיין יש לי שליטה מלאה דרך ה.HU.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...