Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שניי נושאים הראשון הוא יש לי רכב פולו והבגז' שלו ממש קטן הייתי רוצה לעשות בנייה או ברצפה או לא יודע איפה ככה שיחסוך לי קצת במקום.

הבניה היא לשניי מגברים יחסית קטנים.

חשבתי על רצפה כפולה ולהרכיב לה שניי מוטות הידראולים כמו של הבגז' כאלה שיאזרו בפתיחה ואם אני אצתרך במקרה של פאנצר להוציא את הגלגל ספר שאני לא אצתרך לריב אם הרצפה שפשוט המוטות יחזיקו אותה.

האם מישו יכול להסביר איך אני מקבעה את המוטות לרכב או אולי יש לכם הצאה אחרת?

שאלה שניה היא הדלתות שלי עושים קירקושים בבאס אפילו נמוך, אני קצר בכסף ואין לי אפשרות לקנות חומר בידוד כמו שצריך האם ספוג דק יעשה את שלו?

לא מחפש אקוסטיקה ושיפורים בצליל או משו בסגנון רק רוצה שהרעש יפסיק וגם רצוי שלא יוריד לי מהביצועים של הרמקולים.

תודה:]

פורסם

אתה מדבר על בוכנות חשמליות - יש להם מעגנים שמגיעים איתם ואותם אתה מבריג לבניית העץ שלך.

mounting brackets שמגיעים ביחד עם ה linear actuator

לגבי הרעשים והקרקושים - חשוב להבדיל בין רעשי רזוננס של פח הדלת לבין רעשי חיכוך של חלקים של הרכב - קודם כל תאתר באופן וודאי מהיכן מגיעים הרעשים, אח"כ יהיה קל יותר לעזור לך לפתור אותם בדרכים הכי זולות שניתן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בוכנות לא חשמליות אלה כמו של הבגז' הידראוליות כאלה שברגע שאתה מתחיל להרים אז הם אוזרות לך וגם מחזיקות אותו בזווית שאתב צריך.

והרעשים הם כמו של פלסטיקים שרופפים כזה וכל מיניי נגיעות בין הפח לפלסטיק.

בטח הפלסטיקה של הדלת נוגעת בפח איפה שהרמקול והמנועה של החלון יושב ורופפת שם בגלל שהקליפסים כבר לא מחזיקים כמו פעם היות והרכב יחסית ישן.

השאלה שאם אני אשים ספוג שם לא למטרת בידוד אלה שיפסיק את הקרקושים של הנגיעות זה לא יהרוס לי את הצליל או משו נכון?

פורסם

קודם כל תעבוד על הכתיב שלך - אתה צריך הרבה עבודה על זה.

גם לבוכנות הידראוליות צריך להיות אפשרות למתקן אותן - יכול להיות שתצטרך להיות יצירתי כאן ופשוט למצוא להן עיגונים מתאימים או להתאים להן במיוחד.

חומרים כמו ספוגים, פלציב, קלקר יכולים מאוד לעזור לך כאן - רק תדאג שהם לא באים במקומות שיש בהם רטיבות אחרת אתה צריך חומרים שאתה יודע מראש שהם עמידים למים (ולחום כמובן).

דבר שני - יש אפשרות להרבה רכבים פשוט להזמין קליפסים חליפיים - איזה רכב זה? איזו שנה? איזה דגם?

תנסה לחפש באיביי לפי nylon door panel fastners או משהו בסגנון

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תביט בדף חיפוש הזה - אני לא אתפלא אם תוכל למצוא לך שם קליפסים תואמים חדשים בתור התחלה:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=nylon+door+panel+clips+volkswagen&_nkwusc=nylon+door+panel+clips+folkswagen&_rdc=1

Pioneer TS-X150

פורסם

ספוג עמיד למים וחום - כן.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...