Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 שעות, פינדר כתב:

כל יום תחתית חדשה.

עד שלא יפרקו את המדינה הם לא יעצרו.

image.thumb.png.62cf54ca89495e7bb5819106538b4636.png

והנה בכלכליסט כבר מתפרסם לו שוב מאמר פרי עטו של שרביט, וכתוב שם "כעת מתדרכים בסביבת ראש הממשלה כי זו הסיבה לביטול המנוי עליו הכריז הבוקר ראש הממשלה".

בגלל שהוא העביר ביקורת כאזרח על מדיניות האקלים של מדינה זרה, זה פוסל אותו מלהתמנות לראש שב"כ. זה הטיעון.

אני מציע להם לחפש סיבה פחות מביכה, כי במדינה דמוקרטית הבעת דעה אחרת, בטח בתחום שהוא כלל לא פוליטי (אלא מקצועי-עסקי, מנקודת מבטו של הכותב) - זה לא טיעון קביל.

שימשיכו להגיד שהוא קפלניסט, יותר סביר. או שאמא שלו חברה של סינוואר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

את אחד המפכ"לים הצניחו היישר מהשב"כ וגם הוא "חתר" תחת נתניהו בכך שהוא עשה את העבודה שלו. לטוב ולרע.

מצחיק שעל זה מתבכיינים. 

סה"כ לבנאדם שאמור לאייש את התפקיד אמור להיות משהו בין האוזניים וגם יכולת ללמוד מהר את התפקיד. 

מקריאה שיטחית של כמה דקות בויקיפדיה, נראה שהוא בנאדם סביר לתפקיד כזה, כן יש אתגרים בהתאמה לתפקיד והצלחה בתפקיד אבל מאמין שהוא יכול להיות כזה שמתאים לתפקיד.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

"הנימוק היה ששרביט לא היה משתתף קבוע, לא עלה על הבמה, לא נאם - ושמותר לאדם להביע דעה. עם זאת, אמרו בסביבת ראש הממשלה, המאמר שכתב שרביט ב"כלכליסט" נגד נשיא ארה"ב דונלד טראמפ לפני חודשיים היה אירוע שאי אפשר לעבור עליו לסדר היום. בסביבתו של נתניהו אמרו שלא הכירו את המאמר הזה, ולטענתם זו הסיבה שהמינוי בדרך לביטול.

אני מבין שביביסטים הם חלולי מוח, אבל הם חושבים שכולם כאלו?!

אני כבר יכול לדמיין את העדות של ביבי:

לא זוכר, לא ראיתי, לא אמרו לי, לא עודכנתי.... 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מהיום שכר המינימום יהיה מעל 6000 שקל. היכונו לעליית מחירים בכל דבר בערך, ואל תשכחו להגיד תודה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 15 שעות, Supertigre כתב:

אז עכשיו הבון טון הביביסטי, שסגל הנאלח מדברר בלי הפסקה, זה שקטאר היא לא מדינת איוב, בהגדרה. זה כנראה עכשיו תנאי הסף להעסקת עובדים בלשכת ראש הממשלה. 

קודם כל, שמור את שפת הביבים למקומות הראויים לה, וזה לא פה. רסן את עצמך.

לעניין, סגל דווקא רואה את הפרשייה כחמורה ביותר, מבחינת חדירת גורם זר ללשכת ראש הממשלה.

אבל העיקר זה לקלל, עדיף על להקשיב.

לפני 13 שעות, yohai71 כתב:

בן כספית נראה כמו מי שגם מחפש כל הסבר קוספירטיבי משוכלל כדי להסביר מציאות שהיא דווקא פשוטה. כל ההתפתלות בכתבה להסביר למה שרביט נוח יותר לחקרית ביבי הנוכחית - מאולץ.

ביבי, באופן מסורתי, לא ממנה בהכרח אנשי שלומו (או כאלו שנתפסים ככאלו) לתפקידי מפתח, וגם תמיד העדיף קואליציות עם הצד השני, מסיבה אחת ברורה: הוא לא רוצה עשייה נמרצת לשום כיוון.

בניגוד למה שחושבים עליו, הוא לא מנסה לקדם יותר מדי שומדבר והוא יעדיף מינוי פרווה על מינוי של מישהו שכביכול יהיה לצידו, אבל אקטיבי. וזו הנקודה השנייה, הוא לא חושב שאף אחד לצידו, לא סומך על אף אחד (בצדק, אין לו איש אמון אחד שלא הפנה לו עורף), ולכן יעדיף למל"ם חיצוני על מישהו שבאמת יכול לעשות משהו במיידי.

אבל המחנה שלו... המחנה שלו כן רוצה, כן מאמין בביביזם וביבי, בהיותו לא קורא מפה סדרתי, פישל פה שוב וקיבל בראש... מהצד שלו.

לפני 25 דקות, SlowRide כתב:

מהיום שכר המינימום יהיה מעל 6000 שקל. היכונו לעליית מחירים בכל דבר בערך, ואל תשכחו להגיד תודה.

תודה על מה?!

בשירות הציבורי מקבלים "השלמה לשכר מינימום" גם כאלו שהמשכורת שלהם יכולה להגיע ל-15 נטו, בגלל שהתחשיב של אילו רכיבים נכנסים לתחשיב שכר המינימום הם מעטים.

כלומר, לא רק מקבלי מינימום זוכים לעלייה בשכר, גם מאות אלפים בשירות המדינה שרחוקים ממשכורת מינימום.

• רעיון גרוע 2
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 10 דקות, falou כתב:

לעניין, סגל דווקא רואה את הפרשייה כחמורה ביותר, מבחינת חדירת גורם זר ללשכת ראש הממשלה.

אין לי ספק שזה מפריע לו. אבל ההתבטאויות שלו בנושא הן מאוד פרווה, יחסית לאחד שעדיין קורא לממשלה הקודמת ״ממשלה תומכת טרור״.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

אין לי ספק שזה מפריע לו. אבל ההתבטאויות שלו בנושא הן מאוד פרווה, יחסית לאחד שעדיין קורא לממשלה הקודמת ״ממשלה תומכת טרור״.

ממשלה שנשענת על תומכי טרור.

אין קשר בין הדעה הזו לדעה האחרת. ההתבטאויות שלו רחוקות מלהיות פרווה, הן על הסף של לקרוא לביבי להתפטר.

• מצחיק 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 48 דקות, falou כתב:

תודה על מה?!

זה היה בציניות...

אנחנו חיים בתקופה שמשלוח לאפה שאוורמה עם שתיה וצ'יפס בצד כנראה הולך לעבור את ה100 ש"ח, לפני טיפ לשליח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 57 דקות, falou כתב:

ממשלה שנשענת על תומכי טרור.

״ממשלה עם תומכי טרור״ - זה מה שהיה לו לומר בערב של ה7.10

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

משלוח?! לאפה שווארמה? 

חילול הקודש.

למזלך לא כתבת באגט שווארמה, מבחינתי זו הכרזת מלחמה. 

• מצחיק 4

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

אחרי שהכל פה התייקר מאוד, מה אתה מצפה? שמרוויחי שכר מינימום ימותו מרעב?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, SlowRide כתב:

זה היה בציניות...

אנחנו חיים בתקופה שמשלוח לאפה שאוורמה עם שתיה וצ'יפס בצד כנראה הולך לעבור את ה100 ש"ח, לפני טיפ לשליח.

מי בעד לחשב את יוקר הממחייה לפי מדד השווארמה?
לדוגמא: 
בשנת 2015 אהבתי לנשנש שווארמה, עלות שווארמה כבש בלאפה: 28 שקלים, שכר מינימום לשעה 25 שקלים.
כיום ב04.2025: עלות לאפה שווארמה כ70 שקלים, שכר מינימום עדכני:34.32 שקלים!!!.

מה אומרים? באיזה מקומות בעולם עובדים שעתיים בשביל מנת אוכל רחוב פשוטה ללא שתייה?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • מבאס 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 11 דקות, hwgeek כתב:

מי בעד לחשב את יוקר הממחייה לפי מדד השווארמה?
לדוגמא: 
בשנת 2015 אהבתי לנשנש שווארמה, עלות שווארמה כבש בלאפה: 28 שקלים, שכר מינימום לשעה 25 שקלים.
כיום ב04.2025: עלות לאפה שווארמה כ70 שקלים, שכר מינימום עדכני:34.32 שקלים!!!.

מה אומרים? באיזה מקומות בעולם עובדים שעתיים בשביל מנת אוכל רחוב פשוטה ללא שתייה?

בתל אביב? הגיוני שזה המחיר, 70 ללאפה. לא מתאים לך, אל תגור בתל אביב.

בחיפה? בפעם האחרונה שבדקתי, המחיר היה סביב 45, לא זוכר אם כולל שתייה או לא. היום, מאמין שהמחיר נושק ל-50. אני חייב לבדוק את זה! :LOL:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 47 דקות, SlowRide כתב:

זה היה בציניות...

בנתי.

פשוט אנשים חושבים שעלייה בשכר מינימום מעלה שכר בעיקר למקבלי שכר מינימום... ולא כך הוא.

• רעיון גרוע 1

• תוכן חדש...