Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לימים טובים הגענו שביטן אביר חופש הדיבור.

מי צריך תקשורת אם אנחנו לא שולטים בה?

סה״כ תלמיד טוב של ארדואן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

מהתאגיד נמסר כי "תאגיד השידור הישראלי הוא אחת הרפורמות הציבוריות המוצלחות ביותר שביצע הליכוד בעצמו..."

שורת המאה.

הממשלה הזאת והעומד בראשה הם אוסף של חארות, אין מלה אחרת.

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 46 דקות, sperial כתב:

לימים טובים הגענו שביטן אביר חופש הדיבור.

מי צריך תקשורת אם אנחנו לא שולטים בה?

סה״כ תלמיד טוב של ארדואן.

וכרגיל, בליכוד אפילו לא צפו במערכון שם בתמונה מופיע ביבי עצמו בחייל צעיר ולא אח שלו כפי שטענו בליכוד. 

"כאן 11 ממומן ע"י הציבור אבל כבר מזמן אינו מייצג אותו. במקום, הוא פועל כשופר של קבוצת שמאל קטנה ורדיקלית. ערוץ 11 הוא ערוץ תעמולה שמקדם סרבנות ופוגע במורל הלאומי של מדינת ישראל. בזמן שיוני נתניהו ז"ל הוא גיבור ישראל, עבור כאן 11 הוא מושא לבוז ולעג. אין גבול לטרלול. ערוץ 11 הוא לא לגיטימי".

פורסם

ערוץ 7 עבד בניגוד לחוק. הוא היה ערוץ פיראטי שהחזיק משדרים בארץ, ניסו להעביר חוק עבורו שנפסל כמובן.

ובשום מקום לא ניסו לשלוט בתכנים של ישראל היום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 18 דקות, עדי-אל כתב:

ישראל היום

בזמנו התנגדתי לחוק הזה וגם היום אני חושב שזה לא היה מהלך נכון.

אבל אנחנו רואים היום בלייב בדיוק ממה חששו אלו שניסו להגביל את ישראל היום. ערוצי התעמולה, ההסתה והפילוג עובדים היום במרץ לטובת אותו ביבי מישראל היום ואת התוצאות מרגישים בכל שיחה עם מישהו שצורך את התכנים שלהם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

טוב צפיתי בראיון של מירי רקב עם רוני קובבן 

לא מבין למה לה לבוא להתראיין אם זה מה שיש לה להציע. טיפשות חמורה.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, EliC25 כתב:

טוב צפיתי בראיון של מירי רקב עם רוני קובבן 

לא מבין למה לה לבוא להתראיין אם זה מה שיש לה להציע. טיפשות חמורה.

המרחק בין מה שנערך ומשודר למה שהיה בפועל עשוי להיות גדול מאוד.

אני לא צופה בראיונות הנ"ל בדרך כלל, (וגם כמעט לא קורא את השרשור הזה...) אבל בקטע קטן שראיתי, רוני אמר למרואיין שהוא כבר שעתיים שם. בפועל כמה נערך ופורסם? פחות מחצי שעה.

מה שלא מסתדר עם הנרטיב של עורכי התוכנית - לא נכנס. 

עריכה: לא ראיתי את הראיון המדובר.

עריכה אחרונה על ידי TDI
  • רעיון גרוע 1
פורסם

די נו. צריך להמציא ריאיון שלם מחדש כדי להגיד שזה מבוים ערוך או מוטה. הם גם צועקים ונכנסים לדברים אחד של השניה כך שקשה מאוד לחתוך ולהמציא את הדיאלוג הזה.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

לפחות היא שמה את ביבי בסל ה״אחראיים״

אצל טראמפ היא עפה על דבר כזה

עריכה אחרונה על ידי Mech Morphix

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, EliC25 כתב:

די נו. צריך להמציא ריאיון שלם מחדש כדי להגיד שזה מבוים ערוך או מוטה. הם גם צועקים ונכנסים לדברים אחד של השניה כך שקשה מאוד לחתוך ולהמציא את הדיאלוג הזה.

זה גם לא שהתשובות שלה הפתיעו מישהו, אלו כל האמירות הרגילות שלה, פשוט היה מי שיענה על זה שלא במסגרת הראיונות השטחיים באולפני החדשות. 

עריכה אחרונה על ידי ch28566
פורסם

שוב ביבי מנסה למנות מישהו מבחוץ לעמוד בראש ארגון בטחוני. זו הפעם הרביעית נראה לי, כולל הנסיון הכשל עם גל הירש.

אי פעם זה עבד?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 10 שעות, עדי-אל כתב:

בחוק ישראל היום 

כדי להעביר את חוק ישראל היום, ביבי אמר לתקשורת משהו בקווים של "אין לי אמון בחברי ממשלתי, הולכים לבחירות". 

ממה שהבנתי הוא הודה בשלב כלשהו, בקולו, שזו הייתה המטרה.  

עלה למשק מליארדים (כמו כל מערכת בחירות, כולל ה-4 שהיו בתוך שנתיים בתקופת הקורונה) כדי שהוא יוכל להעביר חוק. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 31 דקות, יבגניפ כתב:

שוב ביבי מנסה למנות מישהו מבחוץ לעמוד בראש ארגון בטחוני. זו הפעם הרביעית נראה לי, כולל הנסיון הכשל עם גל הירש.

אי פעם זה עבד?

לא. בגלל זה הוא לא מושחת. מושחתים צריכים משתפים. איתו אף אחד לא יכול לשתף פעולה לזמן בינוני, שלא לאמר ארוך. 

הוא אלוף בלא להיות מסוגל לטפח קשרים. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 36 דקות, יבגניפ כתב:

אי פעם זה עבד?

לא תמיד למנות מישהו מבחוץ זה רע אבל הפעם בחרו אדם (שאני לא מכיר. יודע רק שהשתתף בהפגנות בקפלן ותמך בהסכם הגז עם לבנון) שאין לו שום קשר לעבודה מול אוכלוסייה או למודיעין וזורקים אותו לתפקיד כזה גם ללא חפיפה.

מקווה מאוד שיצליח ושלא הביאו אותו כדי שייכשל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...