Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 43 דקות, oryo כתב:

"בעיה שלו שהוא תומך בטרור, אני באופן אישי אחפש להתנתק ממנו״ - אמר הברנש שבחר בעבריין מורשע ומעריץ של גולדשטיין להפוך לשר המשטרה.

זה כאילו אין למילים או מעשים משמעות 

לא מבין מה אתה רוצה, העקביות עדיין נשמרת

~אחים אנחנו~

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אחים או לא, לא חושב שיש לנו את הפריבילגיה לפרק את הכל על שטויות כאלה.

במקום לרדת על מי שהצביע לבנגביר, צריך לחשוב איך יוצא מצב שאנשים רגילים שלא גרים במאחז לא חוקי ומאמינים בעליונות יהודית, מצביעים לדבר כזה. 

למי בן אדם שגר בדרום וכל שנה פורצים לו לבית אמור להצביע? 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 19 דקות, SlowRide כתב:

במקום לרדת על מי שהצביע לבנגביר

מי יורד על מי?

אני מצביע על סתירה אובייקטיבית, הפרשנות הזו ל״ירידה״ היא כי אתה מניח דברים מסוימים, כמו נניח איזשהו משקל לאמת או אחריות על מעשים. זה לא בהכרח נכון.

בכ״א בפועל אין פה עלבון, יש קריאת מצב.

אני חושב שזה לגיטימי לחלוטין להצביע לבן גביר, אבל לא לגיטימי לכתוב דברי שקר. Pick a lane and stay in it.

יש יותר מדי לגיטימציה לשקרים במרחב הציבורי אז שווה מדי פעם להעלות את זה למודעות, אמנם טחנות רוח, ועדיין. קצת כמו צופים, אם כל אחד יתחיל להשאיר את המרחב קצת נקי יותר בסוף אולי יהיה נעים יותר לכולם.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני שעה, oryo כתב:

"בעיה שלו שהוא תומך בטרור, אני באופן אישי אחפש להתנתק ממנו״ - אמר הברנש שבחר בעבריין מורשע ומעריץ של גולדשטיין להפוך לשר המשטרה.

זה כאילו אין למילים או מעשים משמעות 

שוב אור מתעלם מההקשר, מהמצב במדינה שהיה בזמן הבחירות, ומהעובדה שבן גביר לא הורשע בעבירת טרור אמיתית או בסיוע למעשה טרור אמיתי. 

אם כבר - בחודשים האחרונים רשמתי פה כמה פעמים ויעידו שאר המגיבים שמבחינתי בן גביר הוא אכזבה ואין לו יותר תמיכה ממני, אז זה גם לוקח את הטענה הקודמת שלך שאני מדבר מפוזיציה.

לא אמרנו שאתה מתעלם ממני וזהו? 

פורסם
לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

אגב - הוא העלה טענה (לא אימתתי אותה עדיין!) שהגישו בקשה לצווי מעצר מנהליים ל-6 אנשים, היועמ"ש סירבה, ו-5 מהם חשודים ברציחות בתקופה האחרונה

שקר עלוב שמטרתו רק להשחיר את היועמ'שית.

היא לא מוציאה צווי מעצר מנהלי, רק שר הבטחון, אין לה say בזה. שר הבטחון היה שולח אותו קיבינמט כי מעצר מנהלי זה צעד קיצוני - מדובר בשליחת חירות ללא משפט, אולי אולי מוצדק לטרוריסטים.

אבל שר הפיתות והטיקטוק לא יחמיץ הזדמנות לצאת חרא וגם דביל.

ואת הגובה פרוטקשן מטובא זנגריה השאירו אחרי ערעור במעצר.

• אהבתי 1

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לפני 12 דקות, elibaba כתב:

היא לא מוציאה צווי מעצר מנהלי, רק שר הבטחון, אין לה say בזה. שר הבטחון היה שולח אותו קיבינמט כי מעצר מנהלי זה צעד קיצוני - מדובר בשליחת חירות ללא משפט, אולי אולי מוצדק לטרוריסטים.

עזוב את זה.

6 אנשים. כדי לעקוב אחריהם 24/7 אתה צריך בסך הכל 18 שוטרים. לא בטוח שלכלוא אותם דורש פחות כוח אדם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בן גביר עכשיו בחדשות מספר שהזכות שלו להסתובב בבטחון ביהודה ושומרון קודמת לזכויות של הערבים שם.

מזכיר לי משהו. מתחיל ב"אפרט"

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

מתחיל ב"אפרט"

בסיקול אותיות זה אפטר פארטי

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בן גביר רואיין בערוצים 11 ו-12,  לא הצליח לתת תשובות

ולא לקח אחריות, במפתיע.

את כל הטענות שהוא מעלה נוכל לודא בעתיד בערוץ הבודד שישרוד,

תהיה גרסה אחת בלבד כדי לא להכביד על המח.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 53 דקות, oryo כתב:

אני חושב שזה לגיטימי לחלוטין להצביע לבן גביר

חוזר על מה שכתבתי כבר לא פעם: זה לא לגיטימי להצביע לכהניסט גזען. העובדה שנירמלו אותו למדרגת "לגיטימי" היא סממן להידרדרות מוסרית קשה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 49 דקות, elibaba כתב:

רשמתי בסוגריים שלא אימתתי את זה אז לא הבאתי את זה כעובדה.

שר הבטחון חותם על צו מנהלי גם לאזרח ישראלי? 

הבעיה שלי עם הגובה פרוטקשן זה שהיה צריך ערעור.

פורסם

שיטת בילבי,  הפרחת "עובדות"

אח"כ  לך תוכיח.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, oryo כתב:

מי יורד על מי?

אני מצביע על סתירה אובייקטיבית, הפרשנות הזו ל״ירידה״ היא כי אתה מניח דברים מסוימים, כמו נניח איזשהו משקל לאמת או אחריות על מעשים. זה לא בהכרח נכון.

בכ״א בפועל אין פה עלבון, יש קריאת מצב.

אני חושב שזה לגיטימי לחלוטין להצביע לבן גביר, אבל לא לגיטימי לכתוב דברי שקר. Pick a lane and stay in it.

יש יותר מדי לגיטימציה לשקרים במרחב הציבורי אז שווה מדי פעם להעלות את זה למודעות, אמנם טחנות רוח, ועדיין. קצת כמו צופים, אם כל אחד יתחיל להשאיר את המרחב קצת נקי יותר בסוף אולי יהיה נעים יותר לכולם.

לא התכוונתי ספציפית אליך, ולא יודע על איזה דברי שקר מדובר.

מה שאני אומר, שאם נתחיל לסווג אנשים לפי ההצבעה שלהם, נהיה במקום רע מאד. 

לפני 36 דקות, פינדר כתב:

חוזר על מה שכתבתי כבר לא פעם: זה לא לגיטימי להצביע לכהניסט גזען. העובדה שנירמלו אותו למדרגת "לגיטימי" היא סממן להידרדרות מוסרית קשה

השלב הבא זה: מה צריך לעשות למי שמצביע לכהניסט גזען? 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שר הפיתות. שודר היום בחדשות 13.

https://13tv.co.il/item/news/politics/politics/ben-gvir-903682350/?pid=62&cid=902992383

בן גביר בריאיון: "דורש מעצרים מנהליים ושילוב של השב"כ"

השר לביטחון לאומי התראיין לחדשות 13 והתייחס לפשיעה במגזר הערבי: "יש מליציות חמושות ומשפחות פשע עם אלפי חיילים וכלי נשק. זה סיכון קיומי על החיים של כולנו". בנוסף אמר: "אני חושש שהנשק יופנה כלפי הציבור היהודי - ולכן צריך לעצור את זה".

ויאיר לפיד.

https://13tv.co.il/item/news/politics/politics/wd5fm-903682360/?pid=62&cid=902992383

לפיד מבטיח בריאיון: "יש עתיד לא תכנס לממשלת נתניהו"

ראש האופוזיציה התראיין לחדשות 13 והתייחס למצב הבטחוני, לאלימות הגואה בחברה הערבית ולאפשרות שמפלגתו תיכנס לממשלת אחדות עם נתניהו. "בשבעה חודשים האחרונים יש עלייה חדה ברציחות וטרור - הן במגזר היהודי והן בערבי. הדבר היחיד שהשתנה היא הממשלה - והיא לא מתפקדת".

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תוכן חדש...