Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 18 דקות, לב טוב כתב:

לא ראיתי את הכתבה אבל להם זה עובד וזה יפה. לי למשל זה לא היה עובד וגם לחרדית שהיתה צריכה לחיות איתי אין מצב שזה היה עובד.

אני לא יכול לשמור את כללי הכשרות שחרדי צריך (ולא סתם אני כותב צריך ולא כותב רוצה), אני לא יכול לנהל אורח חיים שיתאים לו ואין סיכוי שנסכים על חינוך לילדים ששנינו יכולים לחיות איתו.

כשאתה מדבר על חילונים (ולא על שומרי מסורת) וחרדים המחלוקת הכי גדולה זה חינוך הילדים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 45 דקות, פינדר כתב:

אבל זה לא הדיון בכלל.. רוצה לדבר על זה סבבה, אבל זה דיון אחר.

אני לא כותב עצומות לשיפור תנאי המעצר של מחבלים. מעניין לי את הביצה השמאלית אם הם מתפללים או לא מתפללים.

בסה״כ התגייסו רבנים מובילים וחברי כנסת ואישי ציבור וגייסו כסף ופרסמו עצומה.

וכל המאמץ הזה בשביל מי? בשביל מחבל מתועב.

וזה כשגדי כותב שהמגזר היהודי מוקיע את המחבלים שלו..

לא הבנתי, מישהו מהמחבלים היהודים מקבל משכורת מממשלת ישראל? ראית איזה רחוב על שמם? כיכר? קיבלו תעודת הוקרה?

בעוד בישראל יש כמה קיצוניים שתומכים בהם, בצד השני יש גם תמיכה מהרשויות.

גם החברי כנסת שחתמו על המכתב כולה ביקשו להשוות תנאי כליאה, לא תנאים מיוחדים ולא שחרור מוקדם.

אתה לא בכיוון.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

לא הבנתי, מישהו מהמחבלים היהודים מקבל משכורת מממשלת ישראל? ראית איזה רחוב על שמם? כיכר? קיבלו תעודת הוקרה?

פארק סביב הקבר של גולדשטיין וכל המחבלים היהודים מקבלים ב"ל.

עריכה: תיקון, האסיר מקבל הבטחת הכנסה אחרי השחרור. משפחתו בזמן המאסר.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

פורסם

השר לביטחון לאומי קישט את הסלון שלו בתמונה של ברוך גולדשטיין.

אבל זה לא בגלל שהוא מעריץ אותו חלילה. הוא רק רצה להשוות את התנאים שלו לאלו של המחבלים השהידים שמקבלים כבוד ממנהיגים פלסטינים.

חלאס. לא יודע אם אתם בעצמכם מאמינים לשטויות שאתם כותבים פה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 22 דקות, Night Driver כתב:

פארק סביב הקבר של גולדשטיין וכל המחבלים היהודים מקבלים ב"ל.

עריכה: תיקון, האסיר מקבל הבטחת הכנסה אחרי השחרור. משפחתו בזמן המאסר.

דיברנו על זה כבר - ביטוח לאומי זה משהו שכל אזרח מקבל ואין אישור לשלול, הוא לא מקבל במיוחד אחרי פיגוע.

רצו לשלול למחבלים ערבים (והלוואי היה גם ליהודים), ארגוני שמאל וחברי כנסת עתרו נגד זה.

האסיר מקבל משכורת לכל החיים מהרשות והמשפחה בזמן המאסר בהתאם לכמות שהם רצחו.

אני באמת לא מבין איך זה אותו דבר מבחינתך.

לפני 2 דקות, פינדר כתב:

השר לביטחון לאומי קישט את הסלון שלו בתמונה של ברוך גולדשטיין.

אבל זה לא בגלל שהוא מעריץ אותו חלילה. הוא רק רצה להשוות את התנאים שלו לאלו של המחבלים השהידים שמקבלים כבוד ממנהיגים פלסטינים.

חלאס. לא יודע אם אתם בעצמכם מאמינים לשטויות שאתם כותבים פה.

טוב פינדר הצודק ✌️

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל מה את יכול לעשות נגד זה? מישהו שלא תלוי בך רוצה להעביר כסף למשפחה של המחבל. זה המצב אצלם, מה זה קשור למה שקורה בישראל?

אם איזה חמור רוצה להעביר משכורת למשפחה של ברוך גולדשטיין, מישהו יכול למנוע ממנו? למזלנו זה לא קיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

דיברנו על זה כבר - ביטוח לאומי זה משהו שכל אזרח מקבל ואין אישור לשלול, הוא לא מקבל במיוחד אחרי פיגוע.

רצו לשלול למחבלים ערבים (והלוואי היה גם ליהודים), ארגוני שמאל וחברי כנסת עתרו נגד זה.

האסיר מקבל משכורת לכל החיים מהרשות והמשפחה בזמן המאסר בהתאם לכמות שהם רצחו.

אני באמת לא מבין איך זה אותו דבר מבחינתך.

מבחינתך זה מחבל. מבחינתם זה חייל שנפל בשבי/נפל בעת מילוי תפקידו.

צריך להבין שאנחנו במאבק. מבחינתם מחבל שבא לפגוע ונכנס לכלא לא שונה מגלעד שליט (ולפני שאתה קופץ אני כותב מבחינתם. מבחינתינו ברור שיש הבדל) ומחבל שמחוסל לא שונה מחייל שנהרג.

אני יודע שתגיד שהם פועלים מול אזרחים אבל מבחינתם כל מחסום, כל סיור וכל מבצע פועל נגד אזרחים.

• מעניין 1

פורסם

זה דיון סרק טעון ומיותר לחלוטין, ובכל זאת, גם כשפעילי חמאס \ גאפ תוקפים חיילים בשטחים, כולנו, חוץ מישראל פריי בערך, קוראים להם "מחבלים" ומתייחסים לאירוע כ"פיגוע". זה לא שאנחנו מחלקים את המאבק החמוש ללגיטימי או לא. 

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ספיישל בשביל גדי שאוהב להתלונן על הבכיינים של השמאל.

מסתבר שרוטמן לא מתלהב מהמחאה נגדו וביקש מבית המשפט להגביל את המוחים, לחסום קבוצות ווטסאפ ועוד.

image.thumb.png.0be239139c6acf14d37193aaed7943e3.png

אותו רוטמן הגיבור שזה מה שהיה לו להגיד על מחאה נגד שרים, כשהיה באופוזיציה:

image.thumb.png.86e0523af1a9b087013fbad26b1763fc.png

image.png.9d771b69e5475a9d76a959ddf69ab79e.png

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 11 דקות, SlowRide כתב:

אבל מה את יכול לעשות נגד זה? מישהו שלא תלוי בך רוצה להעביר כסף למשפחה של המחבל. זה המצב אצלם, מה זה קשור למה שקורה בישראל?

אם איזה חמור רוצה להעביר משכורת למשפחה של ברוך גולדשטיין, מישהו יכול למנוע ממנו? למזלנו זה לא קיים.

מי רוצה להעביר לגולדשטיין? מדינת ישראל או סתם מישהו?

אם מדינת ישראל - אני אגיד לך שמדינת ישראל מעודדת טרור.

אם מישהו פרטי - בעיה שלו שהוא תומך בטרור, אני באופן אישי אחפש להתנתק ממנו.

הבעיה שלי היא אנשים כמו פינדר שמנסים להציג את ישראל באותו אופן כמו הפלסטינים, או לחילופין מה שעשה נהג לילה עם ההשוואה של ביטוח לאומי.

לפני 7 דקות, Night Driver כתב:

מבחינתך זה מחבל. מבחינתם זה חייל שנפל בשבי/נפל בעת מילוי תפקידו.

צריך להבין שאנחנו במאבק. מבחינתם מחבל שבא לפגוע ונכנס לכלא לא שונה מגלעד שליט (ולפני שאתה קופץ אני כותב מבחינתם. מבחינתינו ברור שיש הבדל) ומחבל שמחוסל לא שונה מחייל שנהרג.

אני יודע שתגיד שהם פועלים מול אזרחים אבל מבחינתם כל מחסום, כל סיור וכל מבצע פועל נגד אזרחים.

אוקי, אבל זה לא סותר.

אם ישראל הייתה משלמת משכורת לחיילי צה"ל לפי כמות חיסולים הייתי יכול לזרום איתך על זה. 

לפני 1 דקה, פינדר כתב:

ספיישל בשביל גדי שאוהב להתלונן על הבכיינים של השמאל.

מסתבר שרוטמן לא מתלהב מהמחאה נגדו וביקש מבית המשפט להגביל את המוחים, לחסום קבוצות ווטסאפ ועוד.

image.thumb.png.0be239139c6acf14d37193aaed7943e3.png

אותו רוטמן הגיבור שזה מה שהיה לו להגיד על מחאה נגד שרים, כשהיה באופוזיציה:

image.thumb.png.86e0523af1a9b087013fbad26b1763fc.png

image.png.9d771b69e5475a9d76a959ddf69ab79e.png

גם הוא שכח לשכור יועץ שיסתכל על ציוצי עבר.

פורסם
לפני 32 דקות, יובל .מ. כתב:

גם הוא שכח לשכור יועץ שיסתכל על ציוצי עבר.

שמחה שכח לשכור יועץ למנהגים והליכות.   ניהול הישיבות של ועדת חוקה בראשותו (לא) למופת.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

למה הוא צריך יועץ? 

מי שמעריץ אותו עושה את זה בזכות ולא למרות

כאמור, שקרנים נמשכים לשקרנים, אין משמעות אמיתית לחוסר הקוהרנטיות והצביעות של רוטמן כל עוד הוא דוחף ל"כיוון הנכון", אליבא דימנואידים

• אהבתי 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני שעה, רוןS כתב:

שמחה שכח לשכור יועץ למנהגים והליכות.   ניהול הישיבות של ועדת חוקה בראשותו (לא) למופת.

יועץ לא יכול ללמד בן אדם להתנהג כמו בן אדם. או שיש לך או שאין.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

מי רוצה להעביר לגולדשטיין? מדינת ישראל או סתם מישהו?

אם מדינת ישראל - אני אגיד לך שמדינת ישראל מעודדת טרור.

אם מישהו פרטי - בעיה שלו שהוא תומך בטרור, אני באופן אישי אחפש להתנתק ממנו.

הבעיה שלי היא אנשים כמו פינדר שמנסים להציג את ישראל באותו אופן כמו הפלסטינים, או לחילופין מה שעשה נהג לילה עם ההשוואה של ביטוח לאומי.

לא מציגים את ישראל כמו הפלסטינים, אבל מה אתה יכול לעשות אם הרשות הפלסטינית או כל גוף אחד מתגמל מחבלים שיושבים בכלא?

כלום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

"בעיה שלו שהוא תומך בטרור, אני באופן אישי אחפש להתנתק ממנו״ - אמר הברנש שבחר בעבריין מורשע ומעריץ של גולדשטיין להפוך לשר המשטרה.

זה כאילו אין למילים או מעשים משמעות 

• אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...