Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

ופי של כותרת, משקרת לפי הספר

זה אתר ״סרוגים״. לא בצלם..

https://www.srugim.co.il/830372-מאות-חכים-ורבנים-מכתב-התמיכה-בעמירם-ב

לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

המכתב מבקש להעביר אותו לאגף התורני, לא שיחרור. תפסיק להפיץ פה פייק ניוז.

מה הפייק ניוז פה?

בן אדם ביצע פשע מתועב ועשרות רבנים וחברי כנסת חשוב להם מאוד לדאוג דווקא לתנאי המעצר שלו.

זו בדיוק הטענה שלי נגד הקביעה של גדי שמחבלים יהודים הם דחויים ולא גיבורים.

ההשוואה בין התנאים שלו לאלו של מחבלי חמאס לא קשורה בכלל לדיון הספציפי הזה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 29 דקות, gadik6 כתב:

תמיד צריך להסתכל על הקונטקסט - אם היינו עכשיו גובלים בשוויץ ואוסטריה אז וואלה, 10-20 מחבלים רוצחים שהיו יוצאים מקרבנו זה היה נחשב המון, בדיוק כמו שאף אדם שפוי לא יגיד "היה רק רוצח ראש ממשלה אחד מהימין, לא ביג דיל".

פה אנחנו חלוקים.

לתפסתי במדינה ריבונית עם צבא גם אחד זה אחד יותר מידי.

לפני 18 דקות, פינדר כתב:

אללה..

image.thumb.png.e029a236506880918873437c6a2b490f.png

מאות ח"כים?

תשמעו, חייבים לעשות משהו עם חוסר לימודי הליב"ה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • מעניין 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 34 דקות, יובל .מ. כתב:

משום מה כשבן גביר מבקש לפגוע להם בתנאים אתם קוראים לו שר הפיתות.

צוחקים עליו כשמה שהוא עשה זה לעצור אותם מלאפות את הפיתות שלהם ואנחנו עוד משלמים על זה כדי שיאפו להם.

למה אתה שוכח את זה יובל? למה?

הוא לא עשה כלום. הוא לא ניסה לפגוע להם בתנאים, בטח לא בפלייסטיישן. הוא פגע להם בפיתות שהם אפו לבד בתמורה לזה שאנחנו עכשיו קונים להם פיתות טריות.

אולי צריך לחזור על זה בפעם השלישית... לא יודע, תגיד אתה. לא פלייסטיישן - פיתות. פלייסטיישן הוא השאיר להם. (אגב, מצחיק שזה פלייסטיישן 2).

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, פינדר כתב:

זה אתר ״סרוגים״. לא בצלם..

https://www.srugim.co.il/830372-מאות-חכים-ורבנים-מכתב-התמיכה-בעמירם-ב

מה הפייק ניוז פה?

בן אדם ביצע פשע מתועב ועשרות רבנים וחברי כנסת חשוב להם מאוד לדאוג דווקא לתנאי המעצר שלו.

זו בדיוק הטענה שלי נגד הקביעה של גדי שמחבלים יהודים הם דחויים ולא גיבורים.

ההשוואה בין התנאים שלו לאלו של מחבלי חמאס לא קשורה בכלל לדיון הספציפי הזה.

אני בעצמי הבאתי את הכתבה.

הפייק ניוז זה שניסית להראות כאילו תומכים בו ובמעשה שלו. 

בסה"כ ביקשו בהתאם לאמונתם לתת לו אפשרות להתפלל, אם תבוא ותגיד שאף אחד לא מתפלל קבוצתי ולא נפגש עם אחרים וצריך להיות בבידוד גם בלי אירועים בתוך הכלא אז סבבה.

וזה בדיוק העניין - התנאים צריכים להיות זהים, שניהם מחבלים. פינדר רוצה לדפוק רק צד אחד. 

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 28 דקות, פינדר כתב:

וחשוב להם לא פחות שיראו כלפי חוץ שהם תומכים בחבוב. כי הם שחקנים פוליטיים. 

אני לא יודע מה יותר גרוע :(

לפני 1 דקה, David32 כתב:

(אגב, מצחיק שזה פלייסטיישן 2).

הוא כבר שדרג להם את הפיתות, הייתי מצפה שישדרג להם את הסוני..

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא פוחד שהם יבנו מהסוני מתקן לשאוורמה

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 דקות, David32 כתב:

צוחקים עליו כשמה שהוא עשה זה לעצור אותם מלאפות את הפיתות שלהם ואנחנו עוד משלמים על זה כדי שיאפו להם.

למה אתה שוכח את זה יובל? למה?

הוא לא עשה כלום. הוא לא ניסה לפגוע להם בתנאים, בטח לא בפלייסטיישן. הוא פגע להם בפיתות שהם אפו לבד בתמורה לזה שאנחנו עכשיו קונים להם פיתות טריות.

אולי צריך לחזור על זה בפעם השלישית... לא יודע, תגיד אתה. לא פלייסטיישן - פיתות. פלייסטיישן הוא השאיר להם. (אגב, מצחיק שזה פלייסטיישן 2).

הפגיעה שם היא תדמיתית.

אם מישהו מבצע פיגוע ושנייה אחרי זה הוא מול הטאבון בכיף שלו, מכין לאפה לארוחה עם החבר'ה בזמן שיש לו משכורת קבועה, אין לך שום הרתעה.

ויש מהלכים נוספים שהוא מנסה לבצע ונתקל בהתנגדות.

אגב - הוא העלה טענה (לא אימתתי אותה עדיין!) שהגישו בקשה לצווי מעצר מנהליים ל-6 אנשים, היועמ"ש סירבה, ו-5 מהם חשודים ברציחות בתקופה האחרונה.

מתווסף לשחרור של הגובה פרוטקשן מטובא שנעצר על חם, ובדואים גנבי תחמושת וציוד מצה"ל שהודו ששוחררו גם.

המשטרה לא 100, אבל בית המשפט לא 60 אפילו.

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

אם מישהו מבצע פיגוע ושנייה אחרי זה הוא מול הטאבון בכיף שלו, מכין לאפה לארוחה עם החבר'ה בזמן שיש לו משכורת קבועה, אין לך שום הרתעה.

אה, יש לאפה - אין הרתעה. 

יש פלייסטיישן - יש הרתעה.

רשמתי.

• רעיון גרוע 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

אני בעצמי הבאתי את הכתבה.

הפייק ניוז זה שניסית להראות כאילו תומכים בו ובמעשה שלו. 

בסה"כ ביקשו בהתאם לאמונתם לתת לו אפשרות להתפלל, אם תבוא ותגיד שאף אחד לא מתפלל קבוצתי ולא נפגש עם אחרים וצריך להיות בבידוד גם בלי אירועים בתוך הכלא אז סבבה.

וזה בדיוק העניין - התנאים צריכים להיות זהים, שניהם מחבלים. פינדר רוצה לדפוק רק צד אחד. 

זה נקבע לפי שיקולים אחרים ולא לפי העבירה.

אברושמי ופופר התפללו וחיו עם האוכלוסייה הכללית ועמיר והוא לא. אברושמי עבד כמסגר מחוץ לכלא ופופר גם יצא לחופשות (שבאחת מהן נהג ללא רשיון והרג את אשתו).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

זה בדיוק העניין - התנאים צריכים להיות זהים, שניהם מחבלים. פינדר רוצה לדפוק רק צד אחד.

אבל זה לא הדיון בכלל.. רוצה לדבר על זה סבבה, אבל זה דיון אחר.

אני לא כותב עצומות לשיפור תנאי המעצר של מחבלים. מעניין לי את הביצה השמאלית אם הם מתפללים או לא מתפללים.

עניין הפיתות, זה שוב, כמו שכתבו לך, ההיטפלות לשולי. מתעסק בפיתות בזמן שהטרור והפשע עולים.

לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

בסה"כ ביקשו בהתאם לאמונתם לתת לו אפשרות להתפלל

בסה״כ התגייסו רבנים מובילים וחברי כנסת ואישי ציבור וגייסו כסף ופרסמו עצומה.

וכל המאמץ הזה בשביל מי? בשביל מחבל מתועב.

וזה כשגדי כותב שהמגזר היהודי מוקיע את המחבלים שלו..

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

וזה כשגדי כותב שהמגזר היהודי מוקיע את המחבלים שלו..

המגזר היהודי הזה, בושה.

ואני מניח שיש הבדל בין להוקיע לבין לבקש שיכבדו את האמונה הדתית שלו.

תחשוב שמחר היו מגישים רק בשר חזיר לאסירים פלשתינים. לא היו רצות עצומות בשמאל?

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

אני מניח שיש הבדל בין להוקיע לבין לבקש שיכבדו את האמונה הדתית שלו.

אתה מבין את ההבדל בין ״לבקש״ לבין ״לגייס עשרות רבנים וחברי כנסת ולפרסם עצומה פומבית״?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 10 דקות, פינדר כתב:

אתה מבין את ההבדל בין ״לבקש״ לבין ״לגייס עשרות רבנים וחברי כנסת ולפרסם עצומה פומבית״?

מדובר פה ב"מטה מאבק" שלהבנתי פרסם את המודעה, וגייס "תמיכה". זה לא יוזמה של אלו שחתמו.

ולא מדובר פה על בקשה לשחרור שלו אלא הקלה בתנאי מאסרו, שלפי מה שהם מתארים נשמעים יחסית חריגים (מעל ל-7 שנים בבידוד), ו"השוואה" לתנאי מחבלים אחרים.

אני לא אומר שאני מסכים עם זה או עם העובדה שחברי כנסת צריכים להתעסק בתנאי כליאה של רוצחים, אבל זה ממש לא אומר שהם לא דחויים או שהם נחשבים "גיבורים".

אם מחר יכניסו אזרח ישראלי לכלא בגרמניה, באשמת רצח, ויחליטו לשים אותו בצינוק, בעוד ששאר האנשים שכלואים על עבירות רצח מאותה דרגה/חומרה, נמצאים בתנאי כליאה רגילים. האם על משרד החוץ/שגרירות ישראל בגרמניה לפנות לממשלת גרמניה, בבקשה להשוות את תנאי הכליאה שלו או לתת לו להירקב שם בגלל שהוא רוצח?

• אהבתי 1

• תוכן חדש...