Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 דקות, SlowRide כתב:

השלב הבא זה: מה צריך לעשות למי שמצביע לכהניסט גזען? 

אל תכניס לי מילים לפה. אני יודע בדיוק מה אני אומר ומה לא.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

למי בן אדם שגר בדרום וכל שנה פורצים לו לבית אמור להצביע? 

שאלה קלה, ברור שלנער גבעות שלא ניהל אפילו משמרת בחנות, שהפך להיות עורך דין בשביל להוציא מהכלא עבריינים, שגנב סמל מרכב של ראש ממשלה (מכהן!) והוא מעריץ של רוצח פסיכופט שרצח 29 חפים מפשע, שלא גויס לצה"ל, ונהנה לנופף באקדח האישי שלו באוויר סתם ככה באתרי פיגועים כשיש תקשורת.

.

אין ספק, עם ביוגרפיה כזו, כל דרומי צריך להרגיש הרבה יותר בטוח.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 5
  • רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 54 דקות, SlowRide כתב:

השלב הבא זה: מה צריך לעשות למי שמצביע לכהניסט גזען? 

למה להתקצנן.

אבל אם כבר,  לפי מיטב המסורת האחריות לעשיה מוטלת על הימין,

זה היסטורי ולא הולך להשתנות.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני כשעה, פינדר כתב:

אל תכניס לי מילים לפה. אני יודע בדיוק מה אני אומר ומה לא.

מי מכניס לך מילים לפה?

אתה אומר שזה לא לגיטימי, על מעשים לא לגיטימיים יש סנקציות. אז בוא נשמע איזה.

אני לא חושב שאתה רוצה לחיות במקום שמסמנים אנשים לפי ההצבעה שלהם.

כדי להשתתף בבחירות צריך לעמוד בתנאים מסויימים, כן? המטומטם הזה עמד בהם? המדינה אפשרה לו להתמודד? אמר את המילים הנכונות? הביא מספיק קולות כדי להיכנס לממשלה? מה לא לגיטימי פה? שאנשים האמינו לשקרים של שקרן אחד ולא לשקרים של שקרן אחר?

הסיבה היחידה שהוא הצליח להיכנס זה ההזנחה המתמשכת של המדינה בכל מה שקשור לאכיפה במגזר הערבי. אם כבר, זה ממש לא לגיטימי, אבל נראה שאף אחד לא יתן על זה את הדין.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

חוזר על מה שכתבתי כבר לא פעם: זה לא לגיטימי להצביע לכהניסט גזען. העובדה שנירמלו אותו למדרגת "לגיטימי" היא סממן להידרדרות מוסרית קשה.

בהינתן שהוא לא נפסל ע״י חוקי המשחק הדמוקרטי, לגיטימי להצביע לו כמו שלגיטימי להצביע לכל מפלגה אחרת. גם לבל״ד לגיטימי להצביע, למרות שזו מפלגה של מטומטמים שרק עושה נזק לכולם (כולל הציבור שהיא ״מייצגת״, לכאורה)

אז האם אני אכבד את הבחירה של מישהו שמבצע את זה? ברור שלא, הבנאדם עבריין תומך טרור ואלימות שלא עשה שום דבר מועיל בכל ימיו, טרול בריון ועלוב שמצליח לעבוד על מי שקונה את הפירות הבאושים שהוא מוכר בגאווה.

אבל האם לגיטימי? כן.

כמובן שעצם זה שהבנאדם הזה לא רק נמצא בפוליטיקה, אלא קיבל כח אלקטוריאלי מרשים + את המושכות למשטרה לידיו, היא כל העדות שצריך בשביל להבין את המצב בו ישראל נמצאת, והרמה אליה התדרדרה. עצוב אבל זה מה יש. מי מכם שמאמין שהוא ייעלם בבחירות הבאות - לדעתי שבוי בדיסוננס קוגניטיבי. לסחורה של בן גביר יש קונים רבים, וההשתתפות שלו במשחק הפוליטי אינה באג אלא פיצ׳ר.

לפני שעה, SlowRide כתב:

לא יודע על איזה דברי שקר מדובר

הכל מצוטט בהודעה שלי מילה במילה אז לא יודע איך לפשט את זה בצורה יותר ברורה

• מעניין 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה מתכוון לזה שהוא אמר שיתרחק מטרוריסט אבל הצביע לטרוריסט, אז בוא...

לקרוא לזה שקר זה כמו לבוא למישהו שאומר "אני אוהב בעלי חיים" ולטעון שהוא שקרן כי יש לו סטייקים במקרר.

כל אחד וההגדרה שלו ל"תומך טרור".

יש שיגידו שיוצאי צה"ל גם הם תומכי טרור, או שכל הח"כים הערבים תומכי טרור.

הקמפיין שהוא הריץ והבטחות הבחירות שלו, אין בהם שום דבר שמסית לטרור נגד ערבים. אם היה, סביר להניח שלא היה עובר את אחוז החסימה ושבכלל לא היו נותנים לו להתמודד.

לפעמים אתה מצביע לרעיון שנשמע לך טוב למרות מי שמקדם אותו הוא טיפוס נאלח, כי אין כזה דבר מפלגה מושלמת. 

פורסם (נערך)
לפני 49 דקות, SlowRide כתב:

כל אחד וההגדרה שלו ל"תומך טרור".

״...שמתוכם הורשע בשמונה עבירות פליליות, בהן התפרעות, הפרעה לשוטר והסתה לגזענות,[2] וכן שתי הרשעות בהחזקת חומר תעמולה עבור ארגון טרור[3][4] ושתי הרשעות בתמיכה בארגון טרור.״

אנחנו לא מדברים על ההגדרה של אור או סלואורייד, אלא על ההגדרה של מערכת החוק במדינת ישראל. זה מבלי להתייחס לכך שבנ״ג החזיק תמונה של גולדשטיין בסלון, ולכן כל הפלפולים האלו על ״יש שיגדירו את צהל ארגון טרור״ כשאנחנו מדברים על מישהו שהורשע בכך + תומך בטרוריסט מובהק, הם כאמור סתם פלפולים שיכולים לעבוד על מי שקצת פחות בקיא באירועים, או סתם מתעצל לבדוק.

(גם ההקבלה שלך לא נכונה הגדרתית, אהבת בע״ח אינה שקולה לצמחונות, דוגמא נכונה יותר תהיה לאדם שאומר ״אני צמחוני״ ואז יש לו סטייקים במקרר - שיהיה לו בתיאבון, הקרדביליות לעומת זאת? פחות)

לטעון ״אני אתרחק מאדם כזה״ ובד בבד ״אני אבחר באדם כזה לשלטון״ באמת מדבר בפני עצמו, וכאמור זו זכותו המלאה של כל אדם לבחור בכל דגנרט לכנסת, אבל לאחר מכן לכתוב את ההיפך הגמור זה... בוא נקרא לזה תמוה.

לפעמים אתה מצביע לרעיון שנשמע לך טוב למרות מי שמקדם אותו הוא טיפוס נאלח, כי אין כזה דבר מפלגה מושלמת. 

בוודאי, אבל אתה לא הולך ואומר ״אני לא מתקרב לאנשים כאלו״ ואז בוחר בהם בדיוק להנהיג אותך - סליחה, אולי אתה/אחר כן, לי זה נשמע ממש ממש מוזר.

הקמפיין שהוא הריץ והבטחות הבחירות שלו, אין בהם שום דבר שמסית לטרור נגד ערבים. אם היה, סביר להניח שלא היה עובר את אחוז החסימה ושבכלל לא היו נותנים לו להתמודד.

זה שבן גביר החליף את המסר ממוות לערבים למוות למחבלים, זה בסה״כ מס שפתיים והתיישרות עם כללי המשחק. הוא מצד אחד קורא מוות למחבלים, ומצד שני קורא לאיימן עודה ואחמד טיבי מחבלים בכל התייחסות שלו, אז מי שלמד חשבון ומבין מהי טרנזיטיביות יכול להבין טוב מאוד מה בנ״ג אומר. כנ״ל מי שלא בקטע של להאכיל טרולים.

הבנאדם אשכרה איים לרצוח ראש ממשלה (״כמו שהגענו לסמל ...״), וכיום הוא אשכרה שר המשטרה. אני לא מבין איך אפשר לנהל דיון רציני על השטות הזו - הכל מטומטם.

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 7 שעות, SlowRide כתב:

אתה אומר שזה לא לגיטימי, על מעשים לא לגיטימיים יש סנקציות. אז בוא נשמע איזה.

זה קשקוש.

לא לגיטימי זה לא לא חוקי.

יש לך דרך לדעת בוודאות מי הצבייע לו?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 שעות, SlowRide כתב:

אתה מתכוון ל"שמאלנים בוגדים" או ל"ביביסטים"?

לפני 6 שעות, oryo כתב:

זה מבלי להתייחס לכך שבנ״ג החזיק תמונה של גולדשטיין בסלון

אני היחיד שלקח לו כמה שניות להבין שזה לא בן גוריון?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 שעות, oryo כתב:

אנחנו לא מדברים על ההגדרה של אור או סלואורייד, אלא על ההגדרה של מערכת החוק במדינת ישראל

1.בנושא כמו פוליטיקה שמוכתב אצל הרבה אנשים בעיקר עפ"י רגשות להגדרות כאלה יש משמעות שולית.

2. מותר לאדם לשנות את דעתו, אתה רואה בזה שקר, לי זה נראה כמו תהליך התפכחות.

לפני כשעה, פינדר כתב:

זה קשקוש.

לא לגיטימי זה לא לא חוקי.

יש לך דרך לדעת בוודאות מי הצבייע לו?

מה הקשר חוקי או לא עכשיו, או לדעת בוודאות? אין חוק הרבה דברים ובכל זאת החברה מוקיעה את מי שעושה אותם.

לפני כשעה, Night Driver כתב:

אתה מתכוון ל"שמאלנים בוגדים" או ל"ביביסטים"?

כן, בדיוק! למה להיות חלק מהשיח המחורבן הזה? 

לפני 7 שעות, oryo כתב:

אז מי שלמד חשבון ומבין מהי טרנזיטיביות יכול להבין טוב מאוד מה בנ״ג אומר

Bro... אנשים שלמדו חשבון הצביעו לרודנים הרבה יותר מסוכנים מליצן הפיתות בנגביר והצטערו על זה, אין בכלל מה לחפש היגיון מתמטי בתחום שנשלט ע"י רגש

פורסם
לפני 14 דקות, SlowRide כתב:

כן, בדיוק! למה להיות חלק מהשיח המחורבן הזה? 

השיח מחורבן אבל אף אחד לא שואל אותך לפני שהוא מקטלג אותך.

לפני כשבועיים הייתי בבית חולים ומישהו שהתעצבן על זמני ההמתנה התחיל לצעוק שכולם שמאלנים פה.

• מצחיק 5

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז שוב, למה להשתתף בזה ולהיות כמוהו.

הלכתי לקנות סטייקים יום אחרי שהעבירו את ביטול הסבירות, הקצב שאל אותי נו גם אתה אזרח סוג ב' כמוני? שאלתי אותו אם יש הנחה לאזרחים סוג ב' כדי לדעת איך לענות על זה. 

אם צריך לבחור לדרוך בחרא או בפיפי אני בוחר להישאר איפה שנקי.

פורסם

הפכנו למדינה של אנשים זועמים שרק מחפשים להאשים את האחר.

כל אחד מסביר למה השני אשם.

הסממן הכי מובהק שאנחנו בדרכנו להיות עולם שלישי (או שאנחנו כבר שם) זה ש99% מהפוליטיקאים בכנסת דואגים אך ורק לעצמם ולא לציבור.

הניתוק הזה בין נבחרי הציבור לעם הוא עולם שלישי קלאסי, זה מה שאנחנו.

• אהבתי 2
  • מעניין 1

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני 11 שעות, פריג'י כתב:

שאלה קלה, ברור שלנער גבעות שלא ניהל אפילו משמרת בחנות, שהפך להיות עורך דין בשביל להוציא מהכלא עבריינים, שגנב סמל מרכב של ראש ממשלה (מכהן!) והוא מעריץ של רוצח פסיכופט שרצח 29 חפים מפשע, שלא גויס לצה"ל, ונהנה לנופף באקדח האישי שלו באוויר סתם ככה באתרי פיגועים כשיש תקשורת.

.

אין ספק, עם ביוגרפיה כזו, כל דרומי צריך להרגיש הרבה יותר בטוח.

גם גרמנים הצביעו להיטלר כי רצו סדר.

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני כשעה, yuvalganim כתב:

הפכנו

לא ״הפכנו״.

מישהו הפך אותנו לכאלה.

לא רוצה לנחש מי?

רמז: לא היועמ״שית ולא אהרון ברק

• מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד