Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

ואם פספסת - אם אחרי 35+ שבועות של הפגנות המוניות שרובן לא חוקיות אתה יכול להביא רק 3-4 מקרים של אלימות משטרתית - המשטרה עושה עבודה טובה.

תציץ קצת בעמוד טוויטר הזה 

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, DareDevil כתב:

תציץ קצת בעמוד טוויטר הזה 

נכנסתי.

ראיתי את הסרטון הראשון, בו אלפי אנשים חסמו בצורה לא חוקית עורק תחבורה ראשי בישראל.

השוטרים ניסו לפנות את הכביש, נתקלו בהתנגדות ואלפי מוחים שצועקים "וואוו וואוו" כדי להלהיט את האווירה, חלק מהמוחים קיבלו כמה סטירות כי הם היו כנראה קו ראשון, אולי קצת שלחו ידיים.

גם מי שקיבל קצת מכות שוחרר ישר, אף אחד לא נלקח לחקירה סודית במרתף חשוך.

מצטער, לא מתרגש.

מי שגר בבית מזכוכית שלא יזרוק אבנים, ומי שחוסם כביש לא חוקי שלא יבלבל את השכל על אלימות.

אם תמצא לי סרטון של מפגין שעומד על אי תנועה עם דגל ושוטר מכה אותו סתם, אזרום איתך על אמירות של אלימות משטרתית מיותר. פה יש כוח סביר/סביר+.

עריכה: 

אגב 2: כמו שרשמתי לפינדר, כשמציגים כל כך הרבה מקרים מגוכחים גם מהמקרים האמיתיים יתעלמו.

אגב 3: חלק מהמקרים שמתוארים זה פעולות של אנשים פרטיים, לא שוטרים. לא מצדיק בעליל ומי שמרסס גז פלפל על מפגינים זכאי לכדור ברגל. או קצת יותר למעלה כמו שנהג לילה הציע.

עריכה 2:

https://www.ynet.co.il/news/article/hj811dpgah

יש לבן אדם הזה רמת ניתוק כל כך גבוהה שהוא מתנתק מHOT תוך שיחה אחת של 3 דקות.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 5 שעות, gadik6 כתב:

אבל שי ג'ינפינג אתה יודע מי זה, או ג'קי צ'אן, נכון?

ברור, שי ויעקב זה שמות ישראליים.

• מצחיק 2
פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, יובל .מ. כתב:

https://www.ynet.co.il/news/article/hj811dpgah

יש לבן אדם הזה רמת ניתוק כל כך גבוהה שהוא מתנתק מHOT תוך שיחה אחת של 3 דקות.

ציטוט

עוד אמרו הגורמים כי היה קושי להסיע את רה"מ כל יום מקיסריה לירושלים בפקקים של הבוקר

לא יכול לנסוע ברכבת מחדרה? הרי קנו לו 767. אולי גם קרונות מלכותיים?

מתנצל על הפונט. העתקה מטמקא, ועדיין לא גיליתי איך לסדר אותו על האייפד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 32 דקות, sperial כתב:

בתחתית העורך טקסט אמורה לקפוץ הודעה על הסרת עיצוב. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 33 דקות, sperial כתב:

shift+cmd+v (באייפד יכול להיות שצריך גם option, כבר לא זוכר בדיוק) או במקום ללחוץ על העתק ללחוץ על שתף ואז להעתיק. 

פורסם
בתאריך 21.8.2023 בשעה 14:24, יבגניפ כתב:

לא נראה לי שיש לקבוצה שאתה מייצג חלק כלשהו במה שהופך את ישראל למדינה מפותחת יותר משכנותיה. אנחנו מפותחים יותר למרות שאתם פה, וזה ילך וימחק, ככל שתדאגו להביא יותר ילדים לעולם. אז זה די מצחיק לקרוא אותך מתגאה בהייטק הישראלי.

אני לא חושב שהם יקימו מעצמת הייטק גם אם נעלם. אני פשוט לא רוצה קשר ואחריות על זה. בדיוק כמו שאני לא רוצה קשר אליכם ואחריות עליכם.

אני לא יודע עם מי יותר קל לעשות שלום. אני יודע שכרגע יש בישראל ממשלה מונחית על ידי חזון דתי שמימלא לא רואה בשלום ערך. כי מה שחשוב זה לרצות את האל שבשמיים, על חיבתו הידועה למאחזים וארץ ישראל השלמה.

מגניב אתה גם אם אכתוב על מלפפונים ישר תגיע לחרדים- רציתי לוודא שאתה עירני.

• אהבתי 1
פורסם

מי רצה חרדים ולא קיבל 

ראש העיר(אחד שיודע) הבהיר כי היריות לא נועדו לפגוע אלא רק להבהיל.

יורים בצפון, יורים בדרום, על יהודים ועל ערבים. 

ראש הממשלה יוצא מנופש לנופש.

השר לבטל"א מתעסק בפיתות.

שר החינוך יצא לנופש, משרד החינוך יכול חכות.

כנרת שלי, ההיית או חלמתי חלום ?

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 18 שעות, רוןS כתב:

אם אתה חושב על זה, אין סיכוי ש-16 טיפלו בו, בו זמנית.

יש תרגולת חדשה עכשיו,  שניים אוחזין, אחד מכסח ו-13 מנסים להסתיר מהמצלמות.

אתה כנראה רשמת את זה בצחוק, אבל כדאי שניה להתעכב על עניין ההודעה אליה הגבת (ושנראה שמאז נמחקה) - "האם אתה מסוגל להבין ש16 שוטרים על אדם אחד אמורים להצליח להשתלט על הסיטואציה מבלי שיישארו לו סימני מגף על הפרצוף".

יש פה 2 אופציות:

1. החבר האמריקאי שכתב את זה לא היה אף פעם במעצר בשטחים, ולכן הוא יוצא מנקודת הנחה ש-16 שוטרים שבאים לעשות מעצר במ"פ זה שקול למעצר של 16 שוטרים על אדם אחד במרכז תל אביב, לצורך העניין. מכאן הוא מתחיל לפתח תיאוריה והוכחות "מדעיות" שמביאות אותו למסקנה כזאת או אחרת, כשנקודת המוצא שלו לא נכונה.

הוא לא מודע לזה שהכח כנראה היה מחולק למספר כוחות קטנים, דוגמת כוחות סגירה, כוחות "פריצה", כוח פיקוד ועוד, ולכל כח היה את הייעוד שלו, כאשר לפעמים אפילו מגדירים, ברמה של שוטר, מי עושה מה במקרה של התנגדות/אלימות.

לכן, קיים סיכוי שאת המעצר הפיזי עצמו (שהוביל לסימן של מגן הדוד) ביצעו 2-4 שוטרים סך הכל.

2. האופציה היותר גרועה - הוא כן היה במעצרים בשטחים, הוא מכיר את כל מה שרשמתי בסעיף הקודם, אבל בוחר להתעלם או לשכוח מזה (שלא לומר לשקר), בשם האג'נדה.

לפני 18 שעות, Night Driver כתב:

יודע גם מי זה אבו מאזן ועדל אימאם. 

אף אחד לא אמר לרגע שהמספר שווה אלא שיש טרוריסטים גם אצלנו.

יש גם אצלנו, אבל המספר שלהם זניח ביחס לצד השני ומדובר באנשים שנחשבים לדחויים אצל רוב האוכלוסיה היהודית, ולא בגיבורים לאומיים.

תמיד צריך להסתכל על הקונטקסט - אם היינו עכשיו גובלים בשוויץ ואוסטריה אז וואלה, 10-20 מחבלים רוצחים שהיו יוצאים מקרבנו זה היה נחשב המון, בדיוק כמו שאף אדם שפוי לא יגיד "היה רק רוצח ראש ממשלה אחד מהימין, לא ביג דיל".

אבל, כשאנחנו חיים בשכונה בה אנחנו חיים, עם אלפי מחבלים רוצחים בצד השני, המיעוט הקיצוני בינינו הוא זניח, ואין פה שום מקום להשוואה בכלל.

לפני 17 שעות, David32 כתב:

לול.

אז הוא אשם שהוא הגיע עצבני למחסום, ואז בזה שכמנסים לתת לו מכות עם קנה של נשק הוא תפס אותו.

ובגלל זה הוא לא מסכן, כי הוא הגיע עצבני.

אי אפשר להמציא את התירוצים האלה.

אם היא הייתה כול כך מסכנה היא לא הייתה לובשת מחשוף עמוק ואז נאבקת בתוקף שלה.

ג'יזס.

מה הקשר בין הטענה שלך למה שאני רשמתי?   לפחות אל תכניס את ג'יזס. מסכן, כואב לו לראות על איזו הודעה הוא חתום.

החיילים לא פשוט לקחו מישהו אקראי, הוציאו מהרכב ודפקו בו כדור.

מדובר באדם שהגיע עצבני למחסום, ניסה לצאת מהרכב בניגוד להוראות, ואז הגיע לכדי מאבק פיזי עם חיילים חמושים.

לכן, כל ההתנהלות שלו הביאה לסיטואציה הזאת בה הוא נורה (על התנהלות החיילים כבר אמרתי את דעתי, אבל זה לא סותר את זה שצריך להיות אידיוט גמור כדי להגיע למצב שהוא הגיע).

אגב, יש הבדל בין להתגונן מקנה של נשק לבין לנסות לתפוס את הנשק. קצת הגיון בריא.

פורסם
לפני 3 דקות, gadik6 כתב:

תמיד צריך להסתכל על הקונטקסט

אם הפלסטינאים היו מקימים צבא מסודר אפילו ברמה של חיזבאללה, והיו מאיימים עלינו עם צבא מסודר, היחס שלך אליהם היה משתנה?

כשפלסטינאים יורים על חיילים במחסום, אנחנו לא קוראים לזה "פיגוע" ולא מתייחסים לאותם הפלסטינאים כ"מחבלים"?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 6 דקות, gadik6 כתב:

מדובר באדם שהגיע עצבני למחסום, ניסה לצאת מהרכב בניגוד להוראות,

כמובן שאתה משנה את העובדות..

פספסת את הקטע שהחייל פתח את דלת הרכב וריסס אותו בגז פלפל. כלומר הוא יצא מהרכב אחרי שרוסס, כשהוא נחנק ודומע.

לפני 11 דקות, gadik6 כתב:

ומדובר באנשים שנחשבים לדחויים אצל רוב האוכלוסיה היהודית, ולא בגיבורים לאומיים.

וואללה..

image.thumb.png.e029a236506880918873437c6a2b490f.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, פינדר כתב:

כמובן שאתה משנה את העובדות..

פספסת את הקטע שהחייל פתח את דלת הרכב וריסס אותו בגז פלפל. כלומר הוא יצא מהרכב אחרי שרוסס, כשהוא נחנק ודומע.

וואללה..

image.thumb.png.e029a236506880918873437c6a2b490f.png

יופי של כותרת, משקרת לפי הספר.

מאות ח"כים ורבנים: מכתב התמיכה בעמירם בן אוליאל - סרוגים (srugim.co.il)

המכתב מבקש להעביר אותו לאגף התורני, לא שיחרור. תפסיק להפיץ פה פייק ניוז.

ודרך אגב:

מחבל שברח מכלא גלבוע התלונן: "לא נותנים לי לשחק בפלייסטיישן" | ערוץ 7 (inn.co.il)

משום מה כשבן גביר מבקש לפגוע להם בתנאים אתם קוראים לו שר הפיתות.

לסיכום - מחבל ערבי רוצה ללמוד, לאכול טוב, לשחק סוני ולראות טלויזיה - תנאים הגיונים כי אנחנו אנשים טובים ולא חיות.

מחבל יהודי רוצה ללמוד תנ"ך - אסון, בושה, שיישב בכלא בבידוד עד סוף חייו.

עריכה:

"בליל הסדר האחרון אושרה לראשונה בקשתו של עמירם בן אוליאל לעבור לאגף תורני בכלא, ולקיים את מצוות החג והדבר היה לו למשיב נפש. בחג השבועות הבקשה המוצדקת להעברה לאגף התורני – נדחתה ע"י השב"כ."

אישרו לו בפעם הראשונה וסירבו בשנייה, אם למישהו יש תשובה שירשום.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 2
  • תוכן חדש...