Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, Pika007 כתב:

זה שאתה חושב שיש פה צדדים ומדובר בקבוצות מוגדרות זה בערך הדבר הכי עצוב פה, מראה כמה שטיפת המוח של "אנחנו או הם" תופסת פה חזק.

תרומה למדינה? אשמח לדעת מה המפלגות החרדיות תורמות, הן על תקן פרזיט כבר עידנים.

*על הדרך, נושא התחבצ קופץ כאן לא מעט, תשמח כנראה לדעת שבשנה האחרונה חלק נכבד מהפעילות בנושא שייך למפלגות הערביות, אז....

גם הצד השני לצערי מדבר בהם ואנחנו, עזוב זה ממש לא רק ביבי.

(אתה לא שם לב שאתה מתלונן ועושה את זה באותה הודעה)

מפלגות לא תורמות.

אתה כנראה מתכוון לאזרחים שמצביעים להם.

האזרחים החרדים תורמים למדינה באספקטים רבים,

אולי קצת פחות בכלכלה אבל הרבה יותר בזהות היהודית.

עריכה אחרונה על ידי - XM -
  • אהבתי 1

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 1 דקה, - XM - כתב:

אולי קצת פחות בכלכלה אבל הרבה יותר בזהות היהודית

עם זהות לא הולכים למכולת

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 1 דקה, - XM - כתב:

אולי קצת פחות בכלכלה אבל הרבה יותר בזהות היהודית.

זו לא היהדות שלי ושל רוב המדינה.

והיהדות החילונית לא פחות יהדות מהיהדות החרדית.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 דקות, yd b-4 כתב:

ואני

כן אתה. והמפלגות הערביות לפחות לא מבקשות לסגור לי את התחבצ או הסופר בשבת כי אלוקים כועס. אבל אין לי מה לדבר איתך. 

לפני 3 דקות, - XM - כתב:

מעניין

מצטער אבל אני לא רואה הרבה פטריוטיזם וציונות בסגידה לעוני, בורות ומוות בשביל לרצות את אלוקים.

יש הרבה מה להגיד מעבר אבל חבל על העצבים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 3 דקות, DareDevil כתב:

"רוב" = 2 מנדטים במדגמים.

נענה לך ברצינות.

גוש הימין המקורי היה יחד עם ימינה, ליברמן , וחלק מהמחנה הממלכתי היום.

כיום בלעדי השלשה האלו גוש הימין הנוכחי הביא 62 מנדטים שזה עלייה של 9/10 מנדטים מהבחירות הקודמות. שזה אומר הצלחה כבירה.

בל נשכח שבגוש השינוי כלולות מפלגות ערביות שהיו טאבו עד הממשלה האחרונה במשחק הפוליטי הישראלי.

אם תספור מנדטים יהודיים הרוב המוחלט בימין. ורוב מכובד בגוש הימין.

פורסם

לפני 2 דקות, - XM - כתב:

משום מה רק מצביעים מצד אחד של המפה מדברים על רילוקיישן מיד כשנדמה להם שהם הפסידו. אבל תמיד הצד השני שאומר שישאר פה בכל מצב לא משנה מה יקרה, הוא אנטי ציוני ואנטי ישראלי.

מעניין.

בכל מקרה אני לא מבין מה השמחה או העצב, כל הפעמים הקודמות היה יתרון לגוש הימין שנמחק אחרי כמה שעות, אז לילה ארוך עוד לפנינו.

איזה "צד של המפה"? יש לך מושג מה הצבעתי? באיזה דעות אני מחזיק לגבי איזה נושא? לא ממש.

כמו שכתבתי בפוסט ממש לפני דקה, הדוגמה המפגרת הזו של "צדדים" צריכה להימחק. לבני אדם יכולות להיות דעות מגוונות, תאמינו או לא.

הגיע הזמן להיפטר משטיפת המוח הזו. לא, אני לא אומר "להפסיק להצביע ל X", אני אומר שאנשים יחזיקו בדעה ויסיקו למי הם רוצים להצביע.

לא כי מנטליות של קבוצת כדורגל, לא כי "דווקא" או "דווקא לא". 

האנשים שמדברים על רילוקיישן לרוב נושאים בחלק משמעותי מהנטל ורואים זיפט חזרה מהעבודה הקשה הזו, לכן הם נוטים לדבר על זה.

על הדרך, במידה ותקום ממשלה כפי שהמדגמים מנבאים כרגע, אני, הרבה מחבריי וקבוצת יצרניות ותורמות שלמות בישראל הן אוכלוסיה סוג ב'. וזה נאמר ומוצהר בגאון, הבושה כבר אבדה. הצמרת השלטונית המסתמנת נגועה בשחיתות, אחד מהם הורשע בטרור, וחלק נכבד מהקבוצה הזו בכלל אנטי ציוני מובהק.

לכן מה לעשות, במידה וזו קבוצת השלטון- אני מהרהר בנוגע לעתידי במדינה. 

פורסם

לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

אני מקווה שמי ששמח עכשיו מבין שזו ממשלת בן גביר חרדים שהם הרוב בממשלה.

והם בהגדרה באים להזיק לכל אזרחי ישראל? 

כאילו אין להם רעיונות לשיפור החיים פה, רק איך לדפוק את כולנו? 

• אהבתי 2

פורסם
לפני 9 דקות, - XM - כתב:

משום מה רק מצביעים מצד אחד של המפה מדברים על רילוקיישן מיד כשנדמה להם שהם הפסידו.

כי מה לעשות שרוב מצביעי הגוש "המנצח" הם אוכלוסיות מוחלשות חסרי כל אפשרות לרילוקיישן

פורסם

אני עדיין משועשע מזה שהם נקראים גוש הימין, הם יותר שמאל מרוב המפלגות בכנסת 😆

בכל אופן בלד ככל הנראה עוברים את אחוז החסימה מה שמוריד את ״גוש״ הימין ל60… לילה ארוך לפנינו תכינו פופקורן

פורסם
לפני 2 דקות, rev-Match כתב:

הם בהגדרה באים להזיק לכל אזרחי ישראל? 

כאילו אין להם רעיונות לשיפור החיים פה, רק איך לדפוק את כולנו? 

ומה הרעיונות שלהם לשיפור חיי כולנו?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 4 דקות, - XM - כתב:

אולי קצת פחות בכלכלה אבל הרבה יותר בזהות היהודית

אתה תלך לבית כנסת להתפלל לאלוקים כשלא יהיו רופאים? אתה לא מבין שעם זהות יהודית לא עושים קניות במכולת? שאין לזה ערך בעולם האמיתי?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

והמפלגות הערביות לפחות לא מבקשות לסגור לי את התחבצ או הסופר בשבת כי אלוקים כועס. אבל אין לי מה לדבר איתך. 

אתה כל כך תקוע במשבצת התל אביבית שלך שזה פשוט מכעיס. 

חלילה יבטלו לך את האוטובוס לampm הקרוב. 

אתה חי פה עם עוד הרבה אנשים שלא חיים בגוש דן ולא מעניין אותם הסופר או התחבצ כמו שאותך לא מעניין הבעיות שלהם. 

שרת התחבורה הנוכחית אמרה בשבוע שעבר שהיא לא מתכוונת להשקיע בתשתיות באיו"ש כי אלו גם ככה שטחים שיוחזרו בשלב מסויים. 

ראש הממשלה הדמוקרטי ניסה לסגור ערוץ טלויזיה. 

מי שדפק פה את העסק זה אך ורק ממשלת השינוי. 

נחכה לסוף הספירה ונראה כמה נרחב השינוי שהם עשו. 

עריכה אחרונה על ידי rev-Match
  • אהבתי 3

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, yd b-4 כתב:

בל נשכח שבגוש השינוי כלולות מפלגות ערביות שהיו טאבו עד הממשלה האחרונה במשחק הפוליטי הישראלי.

אתה מתכוון עד שביבי רצה לשבת איתן.

לא אני אמרתי. 

לפני 5 דקות, rev-Match כתב:

מי שדפק פה את העסק זה אך ורק ממשלת השינוי. 

ברור, ממשלת השינוי היא דפקה הכל בשנה.
לפעמים אני לא מבין איך השכל של אנשים עובד או לא עובד.
ממשלה בקושי קיימת שנה, מה אפשר להספיק בשנה? כלום בפיתה.
כל רעה שקרתה פה בשנה האחרונה היא לא באשמת ממשלת השינוי. רובן תוצאה של הזנחה ארוכת שנים. נחש מי שלט כאן באותן שנים?

אין שכל אין דאגות...

לפני 5 דקות, rev-Match כתב:

אתה חי פה עם עוד הרבה אנשים שלא חיים בגוש דן ולא מעניין אותם הסופר או התחבצ כמו שאותך לא מעניין הבעיות שלהם. 

אם זה לא מעניין אותם שיתנו לנסוע בשבת ושיתנו לסופר לעבוד. הם לא תורמים, עולים לנו המון כסף, מובילים אותנו לאבדון ובנוסף רוצים לקבוע לנו איך לחיות. שוב אין שכל אין דאגות...

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, vadim6385 כתב:

רוב העם מטומטם.

פשוט ככה.

אתם לא מבינים איזה נזק עשיתם. עד שהייתה פה ממשלה שדאגה לאזרחים באיזושהי צורה, אתם בחרתם להאמין לחבורת הזבל של ביבי, ועכשיו כולנו נאכל אותה.

תודה לכם באמת.

תודה שדאגו לנו 

שנשלם בסופר בממוצע 40 אחוז יותר על אותה עגלה 

ורוב השנה נשלם על הדלק 50 אחוז יותר וחודש לפני הבחירות כאילו אנחנו מטומטמים יורידו את המחיר כדי להשתיק אותנו 

באמת תודה לממשלה המדהימה הזאת שלימדה אותנו שאסור להיות שאננים ושצריך לצאת לקלפי 

בכל מקרה בואו נקווה שהלילה יעבור בשלום ושנקבל ספירה משמחת 

עריכה אחרונה על ידי _-?
  • תוכן חדש...