Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שנוסה לחסום פונה כי חסם. היה אותו הדבר גם אם היה בא לדפוק להם מכות.

אתה ניסחת להציג את זה כאילו משטרת ספרד מכה את אלה שהשתתפו במשט וזה שקר גס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

בכול מקרה זה בכלל לא משנה את הנקודה והביקורת על ההתנהלות של מדינת ישראל ובנגביר. אני מאוד מקווה שיובל עושה את עצמו, כי האופציה השניה - שהוא לא מצליח להבין רעיון בסיסי - עצובה יותר.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

אני מביא מחבלים ערבים שרוצים לרצוח אותך, אתה מביא יהודים שרוצים לפגוע לך בחופש מדת.

אלה שרוצים לפגוע לי בחופש מדת, רוצים שתהיה פה המקבילה היהודית של אירן. תבדוק כמה איראנים נרצחו על ידי השלטון שלהם ותחזור לפה לספר לי מי מנסה לרצוח אותי.

זה מצחיק קצת שאתה צוחק על האירופים, שבשם הסובלנות והפוליטיקלי קורקט נתנו למהגרים מוסלמים ואפריקאים להשתלט להם על המרחב, ובאותו זמן אתה מצפה שאני אגלה את אותה סובלנות לכת המשיחית שרוצה להשתלט לי על המרחב.

אין לי שמץ של הזדהות וסימפטיה לצעירי בלד מהסרטון שהבאת, רק שכרגע הם פחות מאיימים עלי, מכנופיות המשיחיים שממומנים בנדיבות מכספי המיסים שלי וזוכים לגיבוי מהשלטון ורשויות האכיפה.

• אהבתי 7

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אפשר רגע לחזור כמה עמודים אחורה לנושא של "אין אפשרות לעצור עשרות אלפי עריקים חרדים" ?
אז זהו שזה לא נכון.
שירתתי תקופה מסויימת בקציעות (אנסאר 3) ובכיף אפשר לעצור שם איזה 5-6 אלף איש.
בשדה תימן אחרי שמוציאים את הנוחבות יש מקום לפחות לעוד 4000.

ואפילו לא צריך כל כך הרבה. החברה החרדית היא שברירית. אין לה יכולת וזכות קיום עצמאית ללא הסתמכות על כספים של אנשים אחרים, מנגנון משומן של של שליטה וג'ובים, מוסדות ורבנים.

ברגע שתהיה אכיפה במסה קריטית + שלילת הטבות + מצוד אחרי רבנים מטיפים להשתמטות ומעצר מנהלי שלהם כמו טרוריסטים המגדל קלפים הזה מתמוטט בזמן קצר מאוד. הוא מתקיים אך ורק בגלל שאלו קולות נוחים לקנייה.

• אהבתי 3
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
בתאריך 21.5.2026 בשעה 19:00, Supertigre כתב:

אל דאגה, 3-5 חודשים נכשיר אותם ונהפוך אותם ללוחמים, את הניסיון הם יצברו כמו כל אחד אחר. מי שירצה יותר, מוזמן לשכוח מגדוד חרדי ולהתנדב ליחידה מובחרת, ההכשרה היא בין שנה לשנתיים, כולל תעסוקה מבצעית פה ושם, כל יחידה והתעסוקה שלה. רק לשם הידיעה, איתי ביחידה היה עולה חדש שהתנדב בגיל 24, מת בלבנון בגיל 27, אם הוא יכל כל חרדי "צבר" יכול. 

בתאריך 21.5.2026 בשעה 19:55, Night Driver כתב:

יש מספיק תפקידים שתוך חודש וחצי אתה מוכשר אליהם.

לא תהיה לוחם אבל תהיה אפסנרי/טבח/חימושניק/עובד רס"ר וכו'.

כתבתי שיש גיל שכבר לא שווה ההשקעה בחייל 

זה לא סותר מה שכתבתם.

שימתחו גיל נגיד עד גיל 24-5-6-7 (לפי החלטת בעלי מקצוע) מגייסים 

ומי שיותר מבוגר לשחרר לחייו

• רעיון גרוע 1
פורסם

אתה צודק באופן עקרוני, אבל בתכלס במצב היום, גם בן 30 שיעשה טירונות קרבית ושירות מקוצר של שנה, שווה את ההשקעה לאור הצורך האדיר שנוצר בשל המדיניות הקומה של הממשלה שהשאירה אותנו עם 3 זירות תכלס פתוחות ועוד זירה אחת קבועה - איו"ש. 

תכלס, אני כבר לא יודע אם זה חוסר תוכנית מדינית, בעצם זה בטוח, או הרצון שנהיה במצב תמידי של מלחמה כמו אצל כל דיקטטורה טובה, מקווה שלא. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם

מכיר את המונח ״שלב ב׳ניקים״? אלה עולים חדשים חלקם בני 25 ומעלה, שמתגייסים, עוברים הכשרה צבאית, וחלקם הולכים למסלולי לוחמים או תומכי לחימה. המסלול הזה קיים כבר עשרותִשנים, ואם אנשים שאינם ילידי הארץ יכולים לעשות אותו אין סיבה שילידי הארץ, אזרחי ישראל, שנהנים מכל טוב המיסים שלנו, לא ישרתו.

חוץ מזה, יש מספיק חרדים צעירים בני 18-22 שאינם זקוקים לכל מיני הגדרות מיוחדות. הם צריכים מדים, נעליים ו-מ״כ׳פים שילמדו אותם פרק בישראליות.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 42 דקות, עדי-אל כתב:

שימתחו גיל נגיד עד גיל 24-5-6-7 (לפי החלטת בעלי מקצוע) מגייסים 

ומי שיותר מבוגר לשחרר לחייו

זה בדיוק מה שהולכים לעשות וזה מה שעושים גם היום.

מי שמתגייס בגיל מבוגר עושה שלב ב' שזו הכשרה ומעבר למערך המילואים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 15 דקות, sperial כתב:

מכיר את המונח ״שלב ב׳ניקים״? אלה עולים חדשים חלקם בני 25 ומעלה

עבר דרכי אחד כזה בצבא. 

הגיע אליי כמסופח שלי, עלה בגיל 25 כזה מאיזור עם מבטא רוסי, עבר לגף אחר (קרוב בתחום) לשירות חובה מקוצר, ואחרי כחצי שנה הוא הפך להיות אחד מהמפקדים בגף שלי :lol:.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

ככה נראית התקשורת העלובה פה.

התקשורת, זה מה שעלוב פה בעיניך? 

לפני 6 דקות, פינדר כתב:

נתניהו שותק... אז מי הגורם המדיני?

אה. 

איוב קרא? 

ברוך מרזל? 

בןגביר והתנינים? 

סמוטמוט? 

אולי שר התיקתוק כץ? 

לאאא יודע. לא יודע. 

מה זה כבר משנה בתאכל'ס. 

מי מדבר, מי שותק, זה ממש לא הבעייה בסיפור הזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי הכלל - כשמדובר בכישלון, ראש הממשלה לא בתמונה. הוא רק הזהיר לפני כמה שנים שעלול להיות הסכם גרוע לישראל.

למרות שזה טראמפ ואי אפשר לדעת מה זה ההסכם הזה, אם הוא אמיתי ואם לא יעיפו אותנו למקלטים בכל רגע נתון, כי המטוסים האמריקאים לא מפסיקים להגיע לכאן ודי ברור שלפי האמירות שיוצאות משני הצדדים בנושא הגרעין אין שום הסכמות.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

כשהשלטון רקוב, אני מצפה שהתקשורת תשקף את זה.

גורם מדיני בכיר זה נתניהו. גורם מדיני לא בכיר, זה שליח של נתניהו עם מסר של נתניהו, כדי לשרת את האינטרס של נתניהו.

עיתונאי שכותב באותה הכותרת שנתניהו שותק וגם מצטט את המסר שהוכתב מלשכת נתניהו, הוא לא עיתונאי אלא משת״פ של הלשכה.

וזה נכון גם לעורך ולכל מי שהכותרת הזו עברה דרכו ולמו״ל והבעלים שמכתיבים את הקו.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 10 דקות, SlowRide כתב:

ודי ברור שלפי האמירות שיוצאות משני הצדדים בנושא הגרעין אין שום הסכמות.

האמירות הפומביות נועדו רק לכיוון אחד ספציפי- הבייס, של כל אחד מהצדדים. 

לא לנו. 

מה שקריטי זה מה שקורה מאחורי הקלעים. 

"דיפלומטיה". מה שלא שקוף לאף אחד חוץ ממעגל מצומצם של מקבלי החלטות. אני לא נוטה להאמין להצהרות ודברי הרהב של אף צד, כי בפועל הדברים שונים לגמרי.

לפני 9 דקות, פינדר כתב:

כשהשלטון רקוב, אני מצפה שהתקשורת תשקף את זה.

גורם מדיני בכיר זה נתניהו. גורם מדיני לא בכיר, זה שליח של נתניהו עם מסר של נתניהו, כדי לשרת את האינטרס של נתניהו.

לא, גם גורם מדיני פושטי זה בדרך כלל נתניהו. ככה זה התחיל עד שמישהו חשף את זה. לא זוכר כבר איך מתי ואיפה. 

לפני 9 דקות, פינדר כתב:

עיתונאי שכותב באותה הכותרת שנתניהו שותק וגם מצטט את המסר שהוכתב מלשכת נתניהו, הוא לא עיתונאי אלא משת״פ של הלשכה.

אתה גם צודק (גם אני נגעל מזה אישית) וגם לא צודק, באותו זמן. 

לעיתונאות יש כללים. אני מצפה שלא יחרגו מהכללים האלו לטובת שום צד. ברגע שיש חריגה זו כבר לא עיתונות, זה צהובון.

פורסם

אני לא מבין מה אכפת לכם מהתקשורת,

התקשורת זה ביזנס.. כל עוד הם לא עוברים על חוק כלשהו זה לא משנה לדעתי.

מה שחשוב זה מה שקורה בפועל.

יש מצב שלא חידשתי לכם - אבל קיצרתי את הדיון פה על התקשורת.. אולי.

• תוכן חדש...